-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.341
Merhaba hiç sıkıntı yapma yarın 12 de öğle yemeği yersen akşam yemeğini 20de bitirebilirsin. Böylece 12 kahvaltı 8 akşam yemeği şeklinde devam edersen 16/8 olmuş olurArkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Cok tesekkur ederim patoloji sonucunu bekliyoruz yemek borusunda polip oluşmuşÇok geçmiş olsun cnmoğlun nasıl şimdi rabbim şifa versin
Eğer yarın saat öğlen 12 de ifi bitirecekseniz akşam 7 de yemeğinizi yemiş olmanız gerekiyorArkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.
Ama sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz16-8 yapıyorum. 15 gün boyunca 16-8 yaptım dün çok erken bitirdim yemeği 18 saat açlık olmuşartık vücudum alıştı ilk hafta kadar zorlanmıyorum. Şu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım.
Evet etkiler canim sürekli tartilmayinAdet zamanı kilo yu 1.5 kilo etkiler mi arkadaşlar iki gün önceden 1 kilo fazla çıktım bugün adet oldum
Sabah 9.30 aksam 19:30 beslenme aralığı 10 saat yaparSabah (09.30)
Kaşarlı Tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
4 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık
Ara Öğün (12.00)
5 adet fındık
1 mandalina
ikinci Ara Öğün (14.30)
Yeşil elma
4 adet çiğ badem
Akşam (19.30)
Bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote
2,5 litre su içtim. Uyuyana kadar 3,5 a tamamlarım.
Egzersiz yapmadım
9 da kapattınız ise 13 de baslarsaniz 16 saat açlık olur bozmamis olursunuzArkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Ayy çok geçmiş olsun şimdi nasil annenizGünaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.
Ay 5 dakikadır hesap yapıyorum bu şey gibi oldu 9998 9999 kafamı karıştırdın baştan sayıyorum 1 hahahaAma sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz16/8 için kahvaltı 10 da aksam 18 de kapanış olursun
Çok geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.
Geçen hafta benim de başıma geldi 2 kiloya yakın fazla çıktım. Regl bitiminde atıyorsunuz ödemi normale dönüyor kilonuzAdet zamanı kilo yu 1.5 kilo etkiler mi arkadaşlar iki gün önceden 1 kilo fazla çıktım bugün adet oldum
Bir önceki günü evet erken kapattınız 18 saat oldu açlık ama demek istedigim 9.30 da açtınız 19:30 da kapattınız ya beslenme diyorum 8 saat olmalıAy 5 dakikadır hesap yapıyorum bu şey gibi oldu 9998 9999 kafamı karıştırdın baştan sayıyorum 1 hahahabir önceki gün 16.30 da yemek yedim bu yüzden 9.30 da kahvaltı ettim o saat dilimi de 18 saat açlık olmuş oldu. Onu belirttim. Of çok kafa karıştırıcı değil mi hiç fire vermeden hep aynı saat dilimi beslenicem artık. 16\8 devam
Ay anladıımm. işte dün saatler şaşmış oldu. Ona göre de bugün tekrar saatleri ayarlayıp eski düzenime döndümBir önceki günü evet erken kapattınız 18 saat oldu açlık ama demek istedigim 9.30 da açtınız 19:30 da kapattınız ya beslenme diyorum 8 saat olmalıanlatamadım sanırım
Allah kavuştursun canım.İyi akşamlar kızlar bugün annemleri yolcu ettim artık Allah’ın izniyle yarın tam anlamıyla başlıyorum ama yine de yazayım bugünü
Sabah 10.00
Bir bardak sıcak su be 2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 zeytin
Domates
Peynir
4000 adım yürüyüş
(Saat 2 gibi annemleri yolcu ettikten sonra bebeğimi uyutup ben de yattım saat 5 de kalktım valla kızımla birlikte)
Hemen 1 tane elma yedim arkasına yarım simit
Akşam yemeği 20.00
1 buçuk kepçe nohut yemeği pirinç pilavı ve yoğurt 1 adet turşu
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuşGünaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.