İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba hiç sıkıntı yapma yarın 12 de öğle yemeği yersen akşam yemeğini 20de bitirebilirsin. Böylece 12 kahvaltı 8 akşam yemeği şeklinde devam edersen 16/8 olmuş olur

Arkadaşlar geç oldu ama yazayim yine de
SABAH 11
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir yesillik
AKSAM 19
7 kasik bezelye +yogurt+salata +1 dilim ekmek
2.5 litre su
1 saat eliptik

Eğer yarın saat öğlen 12 de ifi bitirecekseniz akşam 7 de yemeğinizi yemiş olmanız gerekiyor

Günaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.

Adet zamanı kilo yu 1.5 kilo etkiler mi arkadaşlar iki gün önceden 1 kilo fazla çıktım bugün adet oldum

16-8 yapıyorum. 15 gün boyunca 16-8 yaptım dün çok erken bitirdim yemeği 18 saat açlık olmuş artık vücudum alıştı ilk hafta kadar zorlanmıyorum. Şu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım.
Ama sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz 16/8 için kahvaltı 10 da aksam 18 de kapanış olursun

Sabah 9.30 aksam 19:30 beslenme aralığı 10 saat yapar açlık 14 saat sıfır kaçamak çok süper tabiki

9 da kapattınız ise 13 de baslarsaniz 16 saat açlık olur bozmamis olursunuz aksam 20 de kapatın ertesi günü 12 de düzene girer 16/8 düzende devam etmiş olursunuz

Günaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.
Ayy çok geçmiş olsun şimdi nasil anneniz

Ama sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz 16/8 için kahvaltı 10 da aksam 18 de kapanış olursun
Ay 5 dakikadır hesap yapıyorum bu şey gibi oldu 9998 9999 kafamı karıştırdın baştan sayıyorum 1 hahaha bir önceki gün 16.30 da yemek yedim bu yüzden 9.30 da kahvaltı ettim o saat dilimi de 18 saat açlık olmuş oldu. Onu belirttim. Of çok kafa karıştırıcı değil mi hiç fire vermeden hep aynı saat dilimi beslenicem artık. 16\8 devam

Bir önceki günü evet erken kapattınız 18 saat oldu açlık ama demek istedigim 9.30 da açtınız 19:30 da kapattınız ya beslenme diyorum 8 saat olmalı anlatamadım sanırım

Sabah

Kaşarlı tam buğday ekmeği ile hazırlanmış tost
1 adet domates
1 adet salatalık
5 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Şekersiz çay

Ara öğün

Litalif bitter çikolatalı bar 35 gram (17 gündür ilkpaketlenmiş gıda tükettim)
Sade Türk kahvesi
5 adet fındık
5 adet çiğ badem

Akşam

(Dünki yemeklerim kalmıştı bugünde aynı menü)
Tarhana çorbası büyük kase
2 kaşık tavuk sote

16-8
3 litre su
15 dk egzersiz

Sabah 1
12.30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
Brokoli ( üzerine sarımsaklı yoğurt)
Rezene

Ara öğün 16.00
Rezene
Avuç içi Antep fıstığı ve 1 adet gün kurusu kayısı

Akşam 19.00
Sarımsaklı yoğurt
4-5 kaşık pirinç pilavı
Patates tavuk
(Aramızda emzirenler varsa sarımsaklı yoğurt çok süt yapıyor kızlar )
2,5 litre su

Allah kavuştursun canım.
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…