İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar arkadaşlar
8 Şubat 18/6
1 lt su, tarçınlı hindistancevizi yağlı Türk kahvesi, 1 greyfurt suyu
Kahvaltı
2 yumurta ile dereotlu maydanozlu peynirli omlet, 6 zeytin, 2 tane kaşık dökmesi, 4 ceviz ve 1 incir
Akşam
1 kase balkabağı çorbası ve salata
4 tane lahana sarması ve yoğurt
3 kaşık yoğurtlu köz kapya biber salatası
2,5 su
30 dk pilates ( 2 hafta aradan sonra)

İyi akşamlar kızlar.
8 Şubat 16/8
Sabah 11.00
2 yumurta ile mantarlı omlet,
Domates, salatalık, yeşillik
1 parça peynir, 6 zeytin
Ara 15.00
1 orta boy armut
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
150 gr tavuk göğüs
Fırında sebze pişirip yoğurtladım 1 tabak kadar
Su:1 lt anca bugün.

16/8
sabah: sucuklu soganli omlet. peynir. Yesillik
ara: elma, sutl kahve, findik ceviz
aksam: mercimek, kapuska, brokoli, yesillik, yogurt
spor yok
1 lt su

Eklentiler

• 96C8B488-FDED-4706-94DD-763502B94479.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 0FDFF715-B587-47A1-A8BF-3E4E592D0399.jpeg
    135,3 KB · Görüntüleme: 19
İyi akşamlar

Bugün dünkünün aynısı;
Öğle 13:30/Ara 16:30/ Akşam 19:30
7 kaşık karabuğday lapası, 4 kaşık yoğurt, 1 salatalık

2 litre su içtim, kol ve göğüs ağırlık çalıştım, 30 dk normal tempoda yürüyüş yaptım.

Hoşgeldiniz ne kadar güzel vermişsiniz 14 günde. Neler yaptığınızı da yazar mısınız?

Hoşgeldiniz ne kadar güzel vermişsiniz 14 günde. Neler yaptığınızı da yazar mısınız?

teşekkür ederim.
Öncelikle günde 3-3,5 litre su içiyorum. Paketlenmiş hiçbir gıda tüketmedim. Sebze ağırlıklı beslendim. Basit Şeker hiç tüketmedim. Meyvelerden karşıladım şeker ihtiyacımı. Akşam 19.30 dan sonra su kahve çay haricinde kalori içeren hiçbir şey tüketmedim.
Sabah kahvaltısını 8 de uyanmama rağmen 11.30-12.00 a taşıdım. Ara öğün sade türk kahvesi ve 5 adet fındık 5 adet çiğ badem tükettim. Önümüzdeki günlerde her gün porsiyonlarımı yediklerimi fotoğraflayıp paylaşırım. Hedef kilom ; ilk —> 55 . İkinci —> 50

İyi akşamlar kızlar bugün ilk günüm çok uyamadım kızımın 40 uçurması vardı sabah 11.45 kahvaltı
1 haşlanmış Yumurta
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
1 zeytin
Domates
Tavuk parçaları vardı üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek yedim ( aşırı süt yapıyor sarımsak o yüzden mecbur kahvaltıda bile tüketmeye çalışıyorum yoğurtla birlikte)
Şekersiz çay
Ara öğün yok akşam yemeği 18.30 2 kepçe mercimek çorbası 4 dilim etli ekmek
22.00 Rezene
23.30 Filtre kahve
(2 güne düzene girer inşallah annemler yatıya bendeler çarşamba dönecekler )

Süpersiniz hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü baskül paylaşırsiniz listeye ekleyeceğim spor yapıyormusunuz bol eksiler olsun

Maşallah bebeğinize nice sağlıklı yaşları olsun prensesin kahve tercih etmeyin sütun değerleri düşer yediğiniz besini etkilediği için ara öğünde kefir için gece sabah uyandığında rezene ıhlamur papatya bunlardan tüketin zencefilli limonlu çay var doğadan onu tercih edin sütü artirr bunlar

Doktor günde 1 bardak sütü bol olacak şekilde tüketebilirsin dedi kuzum rezene zaten kankam gibi ama zencefilli limonlu çayı hiç denememiştim onu da içerim

Amin Sağol kuzum teşekkür ederim

Herkese merhaba. Yaklaşık 10 gündür foruma giremiyorum. Maalesef bazı olumsuzluklar oldu. Çok şükür düzeldi. Ama bu süreçte diyet ve spor yapamadım diyebilirim. Inşallah artıya gecmemişimdir.eger gecmissemde eskisi gibi devam edecem inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Hepimize bol eksiler olsun ❤

Hoş geldin canım nasıl oldun iyisiniz inşallah önemli olan sağlık artıda olsa sen azminle verirsin tatlım çok geçmiş olsun cuma günü tartımiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…