İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
oluyor canım zaman zaman böyle bana da oluyor sana tavsiyem temizlik işini bitir biran önce ve spor zorla da olsa aç video yavaş yavaş yap bir an gaza gelip hızını alamadığım çok oldu inşallah hemen geçer

İyi akşamlar hanımlar

Öğle 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 35 gr beyaz peynir
Ara 16:00 da 2 adet kurabiye,çay
Akşam 19:00 da sadece sütlü kakaolu kahve içtim.

2 litre su içtim reglimin ağrılı ve yoğun geçmesinden ötürü spor yapamadım yine.

Selam kızlar. Bende yine moraller bozuk. Günlerdir ketojenik diyet diye tutturdum gidiyorum kendi kendime, 2 gün sorunsuz gidiyorum,3.gün bir nedenle bozuyorum. Bir türlü süreklilik sağlayamadığımı geçtim, ketojenik yapıcam diye yiyorum yağlı yağlı..
Diyet disiplinine girene kadar kalori sayayım bari.
02 Şubat 18/6
Sabah 1 lt su+kahve+40 dk yürüyüş
İlk öğün 13.00
2 yumurta ve 30 gr fermente sucukla omlet
Tahin ekmeği
1 parça peynir, zeytin, salatalık
1 tk kaymak ve 1 tk şekersiz yaban mersini marmelatı
Akşam 18.00
100 gr yağı süzülmüş ton balığı+50 gr mantar üzerine kaşar peyniri
100 gr şekersiz bal kabağı tatlım.
küçük bir dilim patatesli börek
Su:1,5 lt anca
Yarın itibari ile karbonhidrat ve yağdan düşük, proteinden yüksek birşeyler denicem bakalım

İyi akşamlar arkadaşlar
2 Şubat 16/8
Bugün yediklerim biraz karışık oldu.
Kahvaltı
3-4 kaşık Menemen, 1 dilim ekmek, kuru üzüm ve 1 ceviz
Kahvaltıdan 1 saat sonra Çeyrek ekmek sandviç, 1 minik kase cips, 1 dilim revani
Ara
1 muz ve 4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kepçe çorba ve salata
2,5 lt su
Spor bol bol temizlik
Ikra meyra geçmiş olsun canım

Cooook ama cok az kalori
neden bu kadar agir yapiyorsunuz ?
et, yumurta, ceviz findik, peynir zeyti, bol yesillik bunlari yiyin bence doya doya
daha cok zayiflarsiniz hem de sadece yagdan

Cooook ama cok az kalori
neden bu kadar agir yapiyorsunuz ?
et, yumurta, ceviz findik, peynir zeyti, bol yesillik bunlari yiyin bence doya doya
daha cok zayiflarsiniz hem de sadece yagdan
Eheheh evet biraz az oldu Aslında 1000-1200 kalori almaya çalışıyorum, regl döneminde şişiyorum iyice diye maydanoz suyu içtim nefret ederim maydanozdan o benim tüm gün midemi bulandırdı ondan pek birşey yiyemedim. E spor da yapamayınca aman artı çıkmasın diye böyle oldu

Selam kızlar,
3 Şubat 16/8
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta, 1 domates,
2 parça peynir, 6 zeytin, bol yeşillik
Ara 15.00
2 mandalina
Akşam 17.30
2 küçük kabak ve biraz kıyma ile yemek yaptım
Pencere kapanmadan da yeşil çay ve 4 günkurusu ile günü bitiriyorum.
Sabah 40 dk yürüyüş,
Su:2 lt

selam kızlar bugün öğlen ki menümde 4 yemek kaşığı yoğurt içine 4yemek kaşığı mercimek yazıyordu listede ben öğlen ve akşam yoğurt kabak yaptım iyi mi yaptimblmyrm kabaklar ziyan olmasın dye degerlendrym ddm bugün kaçamak yapmadm ama değiştirdim menüyü

seni merak ediyorum iyi misin

Teşekkür ederim canım. Az kaldı inşallah. Bende biran önce temizliği bitirip kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.

Canlarim merhaba çok şükür iyiyim operasyondan sonra kendi ailemle kaldım biraz vakit geçirmek için , insulin direnci çıktı , tiroidim yukselmis ilaca başladım oda cok fena mide bulantısı yapiyordu o yüzden diyet uygulayamadim biraz kendimi kendi halime bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum 69 kiloyum hala suyu cok içiyorum ama düzensiz yiyorum . Haftaya pazartesiye kadar biraz daha bu şekilde serbest gideyim diyorum mental olarak kendimi hazırlayıp devam edeceğim yine ❤❤

Geçmiş olsun

geçmiş olsun canım kilo almaman çok iyi koruma dönemi gibi olmuş sen kendini ne zaman iyi hissedersen ozmn başla ama bırakma emeklerin boşa gitmesin

Sabahları hindistan cevizi yağlı kahve içen var mı arkadaşlar
Ben ketojenik diyette icerdim ama ikra meyrainin notlarinda mayonez ve hindistan cevizi yagi tuketmeyin yaziyor. Belki orucu engelliyordur diye kullanmiyirum. Fakat oruc surecince sut filan da yasaj zaten. Cay kahve tamamen sade olacak, tabii Benim sabah saatlerin oruc oldugu icin Boyle, 1 de kahvalti yapiyorum

Geçmiş olsun canım. İyi olmana ve kilo almamana sevindim. Kendini hazır hissettiğinde bekliyoruz seni o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…