-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.121
oluyor canım zaman zaman böyle bana da oluyor sana tavsiyem temizlik işini bitir biran önce ve spor zorla da olsa aç video yavaş yavaş yap bir an gaza gelip hızını alamadığım çok oldu inşallah hemen geçerGeçmiş olsun canım. Diş işi çok zor. Allah kolaylıklar versin.
Tebrik ederim canım. Maalesef bende de tam tersi durum var bu aralar. Canım tatlı şeyler isyiyor. Motivem düşük bu ara. Canım spor yapmakta istemiyor.
Afiyet olsun canım. Biraz durgunum bu aralar. Evde fazlalık eşyaları seçiyorum. Temizlik yapıyorum dip köşe. O yüzden yoruluyorum spor yapacak halim kalmıyor. If saatlerini bozmuyorum ama biraz porsiyonlarım fazla oluyor.
seni merak ediyorum iyi misin
Cooook ama cok az kaloriİyi akşamlar hanımlar
Öğle 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 35 gr beyaz peynir
Ara 16:00 da 2 adet kurabiye,çay
Akşam 19:00 da sadece sütlü kakaolu kahve içtim.
2 litre su içtim reglimin ağrılı ve yoğun geçmesinden ötürü spor yapamadım yine.
Eheheh evet biraz az olduCooook ama cok az kalori
neden bu kadar agir yapiyorsunuz ?
et, yumurta, ceviz findik, peynir zeyti, bol yesillik bunlari yiyin bence doya doya
daha cok zayiflarsiniz hem de sadece yagdan
Ben her sabah olmasa da arada içiyorum.Sabahları hindistan cevizi yağlı kahve içen var mı arkadaşlar
seni merak ediyorum iyi misin
Teşekkür ederim canım. Az kaldı inşallah. Bende biran önce temizliği bitirip kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.
Geçmiş olsunCanlarim merhaba çok şükür iyiyim operasyondan sonra kendi ailemle kaldım biraz vakit geçirmek için , insulin direnci çıktı , tiroidim yukselmisilaca başladım oda cok fena mide bulantısı yapiyordu o yüzden diyet uygulayamadim biraz kendimi kendi halime bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum 69 kiloyum hala suyu cok içiyorum ama düzensiz yiyorum . Haftaya pazartesiye kadar biraz daha bu şekilde serbest gideyim diyorum mental olarak kendimi hazırlayıp devam edeceğim yine ❤❤
geçmiş olsun canım kilo almaman çok iyi koruma dönemi gibi olmuş sen kendini ne zaman iyi hissedersen ozmn başla ama bırakma emeklerin boşa gitmesinCanlarim merhaba çok şükür iyiyim operasyondan sonra kendi ailemle kaldım biraz vakit geçirmek için , insulin direnci çıktı , tiroidim yukselmisilaca başladım oda cok fena mide bulantısı yapiyordu o yüzden diyet uygulayamadim biraz kendimi kendi halime bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum 69 kiloyum hala suyu cok içiyorum ama düzensiz yiyorum . Haftaya pazartesiye kadar biraz daha bu şekilde serbest gideyim diyorum mental olarak kendimi hazırlayıp devam edeceğim yine ❤❤
Ben ketojenik diyette icerdim ama ikra meyrainin notlarinda mayonez ve hindistan cevizi yagi tuketmeyin yaziyor. Belki orucu engelliyordur diye kullanmiyirum. Fakat oruc surecince sut filan da yasaj zaten. Cay kahve tamamen sade olacak, tabii Benim sabah saatlerin oruc oldugu icin Boyle, 1 de kahvalti yapiyorumSabahları hindistan cevizi yağlı kahve içen var mı arkadaşlar
Geçmiş olsun canım. İyi olmana ve kilo almamana sevindim. Kendini hazır hissettiğinde bekliyoruz seni o zamanCanlarim merhaba çok şükür iyiyim operasyondan sonra kendi ailemle kaldım biraz vakit geçirmek için , insulin direnci çıktı , tiroidim yukselmisilaca başladım oda cok fena mide bulantısı yapiyordu o yüzden diyet uygulayamadim biraz kendimi kendi halime bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum 69 kiloyum hala suyu cok içiyorum ama düzensiz yiyorum . Haftaya pazartesiye kadar biraz daha bu şekilde serbest gideyim diyorum mental olarak kendimi hazırlayıp devam edeceğim yine ❤❤