-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.081
Ara ara oluyor malesef o da 2 ileri 1 geri yapiyor ,yavaş ilerliyoruz bende yaşadığım içinİyi akşamlar kızlar. Dün hiç sesim soluğum çıkmadı çünkü yazmaya yüzüm yoktu. Oruç saatlerine sadık kaldım ama yediklerimi yazarken yorulurum o derece. Muhteşem bir istikrarsızlık var üzerimde, 3-4 günden sonra diyete devam edemiyorum. Bugün yine hırslandım bakalım.
31 ocak 18/6
Sabah 1 lt su + 1 bardak kahve + 40 dk yürüyüş
Saat 13.00
3 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 zeytin, 2 yk tahin
Akşam 18.00
200 gr kadar tavuk
1 tabak karnabahar kısırı
Su:2,5 lt
Bende de oluyor bu aralar maalesef. Pes ediyorum sonra yediklerime pişman oluyorum.Bu kaçamaklar yüzünden kilolarda yavaş gidiyor. Sonra motivemiz düşüyor pes ediyorum. Ama bu defa kararlıyım. Bu kilolar gidecek.İyi akşamlar kızlar. Dün hiç sesim soluğum çıkmadı çünkü yazmaya yüzüm yoktu. Oruç saatlerine sadık kaldım ama yediklerimi yazarken yorulurum o derece. Muhteşem bir istikrarsızlık var üzerimde, 3-4 günden sonra diyete devam edemiyorum. Bugün yine hırslandım bakalım.
31 ocak 18/6
Sabah 1 lt su + 1 bardak kahve + 40 dk yürüyüş
Saat 13.00
3 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 zeytin, 2 yk tahin
Akşam 18.00
200 gr kadar tavuk
1 tabak karnabahar kısırı
Su:2,5 lt
Yulaf lapası canımAksam yemeginin altinda yogurt mu var?
Herkese iyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta ve çok az kuymak, peynir zeytin vs ile kahvaltımı yaptım.
Akşam yoğurt ve zeytinyağlı bamya
Arada kuruyemiş ve yeşil çay, ayrıca 2 litre su da tamamdırBu arada 18:6 ya niyetlenmiştim ama dayanamayıp 16:8 e çevirdim.
Maalesef bu aralar sağlık sorunlarım üstüste geldi, o yüzden spor yapamıyorum
Yulaf lapası canım
Canım bu defa bu şekilde istedi ama şeker bal eklemedim nar ve bitterden aldım tatlandırıcısinimuhtesemmm!... Ben de denemeliyim bunu.. sutle pismis yulafa bayiliyorum iskockarin porridge yani.. ama kalorisi yuksek olur diye bi geri duruyorum.. ama yemek olarak yemek aklima gelmemisti hep ara ya da kahvalti diye dusunmusum nedense
Çok teşekkür ederim canım mutlaka denemek lazım tabi ben mayasini bulup kendim yapmak isterim umarım bulurumgünaydın kizlar hfta sonu yoktum beni merak ettiğinizi düşünüyorum şaka şaka nyse listeme birebir uyuyorum ve 0 kaçamak la devam ediyorum inşallah yavaş giden kilom hızlanıp gider kefir alerjik hastalıklarda tedavide kullanılıyormuş diyetisyen söylediIkra meyra Bnce kefiri bir dene şifa Allahtan deyip icyrm bnde etkisini farkettim
SüpersinGünaydin kızlar
Kahvaltıdan önce 30 dk leslie yaptım
Bundan sonra her sabah yapmayı planlıyorum. İnşallah faydasıni gorürüm
Kahve içemem aç karnına ama yeşil çayı deneyeyim yarin. Teşekkür ederim canımSüpersinSpor öncesi 30-45 dkk önce tarçınlı türk kahvesi için yada filtre kahve için yada yeşil çay için bunlar yağ yakımını hızlandırıyor
umarım bulursun ama altinkilic a 101 den eb iyisi o tabi kendin yapman daha iyiÇok teşekkür ederim canım mutlaka denemek lazım tabi ben mayasini bulup kendim yapmak isterim umarım bulurum
ben de altınkılıçı çok beğeniyorum- özellikle laktozsuz olanınıumarım bulursun ama altinkilic a 101 den eb iyisi o tabi kendin yapman daha iyi
aynen bnde mavi renk laktozsuz kullanyrmben de altınkılıçı çok beğeniyorum- özellikle laktozsuz olanını