İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar 🌼
1 Şubat menüm

19-20 saat aclık 🙈

Sabah 15 de Migren atagim var di
IMG_20210201_151001.jpg

17:30 da tarçınlı sütlü kahve kapanış 🤗

İyi akşamlar arkadaşlar 🥰
1 Şubat 16/8
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet, 4 zeytin, az peynir, 1 dilim ekmek ve 3 ceviz
Ara öğün
1 mandalina 1 elma
Akşam
1 kepçe çorba , salata ve balık
2,5 lt su

Merhabalar hepinize bol eksiler dilerim bende kilo vermek istiyorum 2 ay oldu dogum yapali emziriyorum ama kendimi tatli yemekten vazgeciremiyorum ve aklim surekli yemekte tabi uykusuzluktan ölüyorum uykusuzluk beni mahvetti daha çok yemeğe düşürdü bugün baslamak istedim sonra yine bozdum düzensiz bir hayatim olduğu için 🥺🥺🥺

Merhabalar hepinize bol eksiler dilerim bende kilo vermek istiyorum 2 ay oldu dogum yapali emziriyorum ama kendimi tatli yemekten vazgeciremiyorum ve aklim surekli yemekte tabi uykusuzluktan ölüyorum uykusuzluk beni mahvetti daha çok yemeğe düşürdü bugün baslamak istedim sonra yine bozdum düzensiz bir hayatim olduğu için 🥺🥺🥺
Hoşgeldin aramıza, çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 10 aylık,,eskiye nazaran çok şükürr daha çok uyuyabiliyorum ama gece yine 2 kez falan kalkıyorum,,gece yemezsen tamamdır bence ,,zaten buraya yazıyorsan artık tamamdır.. 3kaşik yulafı sütle pişir kakao kat 1 çay kaşığı kadar içine küçük muz ,2 ceviz ve Hindistan cevizi tatlı isteğini bayağı alacaktır bunu akşam öğünü yada sabah yapabilirsin ,,arada olabilir ama ozaman yulaf 2 kaşık daha iyi olur ..kolay gelsin sağlıklı büyüsün bebisler

Hoşgeldin aramıza, çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 10 aylık,,eskiye nazaran çok şükürr daha çok uyuyabiliyorum ama gece yine 2 kez falan kalkıyorum,,gece yemezsen tamamdır bence ,,zaten buraya yazıyorsan artık tamamdır.. 3kaşik yulafı sütle pişir kakao kat 1 çay kaşığı kadar içine küçük muz ,2 ceviz ve Hindistan cevizi tatlı isteğini bayağı alacaktır bunu akşam öğünü yada sabah yapabilirsin ,,arada olabilir ama ozaman yulaf 2 kaşık daha iyi olur ..kolay gelsin sağlıklı büyüsün bebisler
Inan gece sudan başka birsey agzima girmiyor 2 aydır ama gun icin de aklim hep yemekte beyaz ekmek yememek için savaş veriyorum cok kendimle bazen yeniliyorum tabi 😪 ama güzel temennilerin için çok teşekkür ederim inşallah bu sefer birseyler yapacağım 🤗

Merhaba canım ben diş tedavisi gördüğüm için bu aralar katılamadım :KK43: hala devam ediyor tedavim, ama bugün itibariyle aktif olmaya özen gösteririm. işlerde çok yoğun bu arada yazdığın ödem atıcıyı işyerinde nasıl yapabilirim onu düşünüyorum Ikra meyra Ikra meyra
Çok geçmiş olsun cnm 😓 iyi olduğunda başlarsın tatlım 😔

iyi akşamlar fit olma yolunda başarılı hanimlar 😁
listeye bire bir uyuyorum 0 kaçmakla 2 hafta bitti bya iyi gdyo bnde sasrdm 😅 çikolata yemeden durabiliyrm dün ve bugün sadece sporu aksattım ama yarın kaldgm yerden devam sizler nasılsınız keyfler nsl özledim muhabbetinizi 🤗

listeye bire bir uyuyorum 0 kaçmakla 2 hafta bitti bya iyi gdyo bnde sasrdm 😅 çikolata yemeden durabiliyrm dün ve bugün sadece sporu aksattım ama yarın kaldgm yerden devam sizler nasılsınız keyfler nsl özledim muhabbetinizi 🤗
Süper 😍 çok sevindim irade çok önemli 🧿👏 benimde iki gündür Migren var 😪 iyilik canim sen nasılsın 🤗

Süper 😍 çok sevindim irade çok önemli 🧿👏 benimde iki gündür Migren var 😪 iyilik canim sen nasılsın 🤗
ablam migren krizine gryo doktor iğne yapıyor o şekilde rahatlıyor umarım seninkide ileri seviyede değildir su miktarını artır misal 3 litre içiyorsan iki gün 4 e çıkar vücut su krizine grncede böyle oluyor demişti doktor Allah tez zamanda şifasını versin inşallah canım bnde iyiyim bnmde karnım ağrıyor bugün anlmdm neden 😊

18/6..
spor bugun sifir. Yarin yuruyus yapicam bir saat.

regl 3. gunum, dayanamadim arada bir haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek, bir avuc karisik kuruyemis yedim.

Eklentiler

• 0EA1EB5A-9A02-4087-AC88-16CF856AC57C.jpeg
    0EA1EB5A-9A02-4087-AC88-16CF856AC57C.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 13
  • B680C993-3BC0-4DBE-9C50-FF20ECF4C40A.jpeg
    B680C993-3BC0-4DBE-9C50-FF20ECF4C40A.jpeg
    144,8 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba canım ben diş tedavisi gördüğüm için bu aralar katılamadım :KK43: hala devam ediyor tedavim, ama bugün itibariyle aktif olmaya özen gösteririm. işlerde çok yoğun bu arada yazdığın ödem atıcıyı işyerinde nasıl yapabilirim onu düşünüyorum Ikra meyra Ikra meyra
Geçmiş olsun canım. Diş işi çok zor. Allah kolaylıklar versin. 😔
Tebrik ederim canım. Maalesef bende de tam tersi durum var bu aralar. Canım tatlı şeyler isyiyor. Motivem düşük bu ara. Canım spor yapmakta istemiyor.😔
Bugünün menüsü 🤗
Nasılsınız kizlar 🌸
18/6Eki Görüntüle 2774875
Afiyet olsun canım. Biraz durgunum bu aralar. Evde fazlalık eşyaları seçiyorum. Temizlik yapıyorum dip köşe. O yüzden yoruluyorum spor yapacak halim kalmıyor. If saatlerini bozmuyorum ama biraz porsiyonlarım fazla oluyor. 😔

X