İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben ketojenik diyette icerdim ama ikra meyrainin notlarinda mayonez ve hindistan cevizi yagi tuketmeyin yaziyor. Belki orucu engelliyordur diye kullanmiyirum. Fakat oruc surecince sut filan da yasaj zaten. Cay kahve tamamen sade olacak, tabii Benim sabah saatlerin oruc oldugu icin Boyle, 1 de kahvalti yapiyorum
Bende arada içiyorum. Sabah oruç saatim dolmadan kahvaltıdan 1 saat önce felan. Hindistancevizi yağı orucu bozuyor mu acaba.🤔

bence bozar, sut de bozuyor, herhangi bir besin alinmamali oruct. sadece cay, kahve, su. Seker, su, krem, yag hepsi yasak. Kahvenizin bile Nescafé degil de filtre ya da turk kahvesi olmasi gereki tam oruc icin. Ben boyle biliyirum. Ara ogunde sutlu kahve iciyorum sadece,

Selam arkadaşlar 🥰
3 Şubat 20/4
Kahvaltım
20210203_193907.jpg

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası ve salata
2 kepçe ıspanak ve küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
2,5 lt su

ÖGLEN 13
2 Yumurta peynir zeytin
salata
AKSAM
Burada bazlamaya dayanamadım ben
Su 3 litre oldu ama bugun spor yapamadım temizlik vardi
Hic ekmek yememek yaramadı bana birde ilk öğün 1 de olunca aksama az zaman kalıyor artik 11 /19 yapmaya calisicam

ÖGLEN 13
2 Yumurta peynir zeytin
salata
AKSAM
Hic ekmek yememek yaramadı bana birde ilk öğün 1 de olunca aksama az zaman kalıyor artik 11 /19 yapmaya calisicam
iki öğün de iki dilim tam buğday ekmegi yemelisin ekmeği bırakmak sağlıklı değil diyetsyen öyle soyledi 😊

Merhaba 😄

Öğle 12:30 2 dilim yumurtalı ekmek, 40 gr kadar beyaz peynir
Ara 16:00 tatlı krizim tuttu 2 küçük parça kakaolu kek yedim ama yağsız tam buğday unlu ve çok çok az şekerli
Akşam 19:00 da 1 tabak kapuska ve 100 gr kadar yoğurt

2 litre su içtim, spor yine yok 😕

Duku Duku Nur61_ Nur61_

arastirdim: oruc suresince alinmasi orucu bozuyor, netice olarak yag da bir cesit kaloridir diyor.

fakat yeme suresince alinirsa eger, cok ama cok faydaliymis. Ben de ara ogunde kahveme katicam. iF nin Sonuclarini iyilestiriyormus.

hindistan cevizi yagi bir cesit mct yagiymis ve diger yaglar gibi biriktirilmeyip ketona cevriliyormus, bu da enerji verip acligi azaltiyormus. Keton ayni zamanda yag yakiminj artiriyror.

A recommended supplement to support intermittent fasting is MCT (Medium Chain Triglyceride) oil. Due to their chemical structure, MCTs are metabolised differently from other fats, they are converted into ketones for energy almost instantly and are not stored up like other fats. Therefore, adding these fats to your diet with MCT oil may be beneficial while observing the intermittent fasting routine as they help reduce hunger, allowing you to extend the fasting period without the cravings.

16/8
45 dakika yuruyus

sabah: sebzeli omlet, yesilli, peynir zeytin ( cevizi araya Kaydirdim)

ara: ceviz findik Kucuk Yerli muz
2 lt su

aksam: karnabahar (maalesef Kizartma) , uzrrine iki yumurt, sarmisakli yogurt, biber sosu ... anca gozum doydu 🙈

Eklentiler

• 64000EDC-CB1A-4C4D-BA2C-1991A2EEC0F6.jpeg
    64000EDC-CB1A-4C4D-BA2C-1991A2EEC0F6.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba 😄

Ara 16:00 tatlı krizim tuttu 2 küçük parça kakaolu kek yedim ama yağsız tam buğday unlu ve çok çok az şekerli

spor da olsa tadından yenilmez inşallah tez zamanda istedğiniz kiloya inersiniz 🤗

Merhaba 😄

Lisbethcim bence sen cok az yiyorsun
bu sekilde tabii ki tatli krizin olur cunku icin bos kaliyor
taksitle keki bosver sen pesin pesin İki yumurta yesene canim sabahlari
aksam yemegin de cook az, protein yok, lif yok valla Benim icim aciyor boyle yapma
vucudun ac kaldim diye tutar geleni
sen 1500 kalori alsan ama temiz kalori
catir catir zayirlarsin inan bana
zaten kalori de sayma bana sorarsan
yebileceller belli bol bol ye onlardan
ha bir de bu kadar bos yersen spor yapmaya mecalin de olmaz ki
kendini ac birakmaaa 😭😭

Duku Duku Nur61_ Nur61_

arastirdim: oruc suresince alinmasi orucu bozuyor, netice olarak yag da bir cesit kaloridir diyor.

fakat yeme suresince alinirsa eger, cok ama cok faydaliymis. Ben de ara ogunde kahveme katicam. iF nin Sonuclarini iyilestiriyormus.

hindistan cevizi yagi bir cesit mct yagiymis ve diger yaglar gibi biriktirilmeyip ketona cevriliyormus, bu da enerji verip acligi azaltiyormus. Keton ayni zamanda yag yakiminj artiriyror.

A recommended supplement to support intermittent fasting is MCT (Medium Chain Triglyceride) oil. Due to their chemical structure, MCTs are metabolised differently from other fats, they are converted into ketones for energy almost instantly and are not stored up like other fats. Therefore, adding these fats to your diet with MCT oil may be beneficial while observing the intermittent fasting routine as they help reduce hunger, allowing you to extend the fasting period without the cravings.
Ben sabahları oruç değilim . Orucum öğlen 2 sabah 10 arası. Sabah 10 da yemeye başlıyorum kahve içiyorum hindistan cevizli yağlı çok faydasını görüyorum çok enerjik oluyorum çok zinde ve tok oluyorum

Ben sabahları oruç değilim . Orucum öğlen 2 sabah 10 arası. Sabah 10 da yemeye başlıyorum kahve içiyorum hindistan cevizli yağlı çok faydasını görüyorum çok enerjik oluyorum çok zinde ve tok oluyorum
Sabah 10 başlıyorsan güne 8 saat beslenmen aksam 18 de kapanış olur tatlım 🤗

Canlarim merhaba çok şükür iyiyim operasyondan sonra kendi ailemle kaldım biraz vakit geçirmek için , insulin direnci çıktı , tiroidim yukselmis 🙁ilaca başladım oda cok fena mide bulantısı yapiyordu o yüzden diyet uygulayamadim biraz kendimi kendi halime bıraktım 😌 ama yediklerime dikkat ediyorum 69 kiloyum hala 😊 suyu cok içiyorum ama düzensiz yiyorum . Haftaya pazartesiye kadar biraz daha bu şekilde serbest gideyim diyorum mental olarak kendimi hazırlayıp devam edeceğim yine 🥰🥰❤❤😘😘
Çok geçmiş olsun cnm 😓 kilo almaman çok iyi olmuş if diyeti ile verilen kilo çabuk alınmıyor dikkat etmişsin çok iyi olmuş.aramiza dönersen çok mutlu oluruz 🤗

Bende arada içiyorum. Sabah oruç saatim dolmadan kahvaltıdan 1 saat önce felan. Hindistancevizi yağı orucu bozuyor mu acaba.🤔
Kahvtidan 30 dkk önce için 12 de kahvaltı olmuş olur ama beslenmeyi 11:30 başlatmış olursun canım

Son düzenleme:
Hindistan yagi ile yapılan kahve için farklı dusunceler var en iyisi İkra bize yardımcı olsun.Kizlar birde aclik döneminde sakız çiğnemek te bozar diyorlar doğru mu sizce
Ben sakızı aclikta hiç çiğnemeden yani akşam vakti gerek görmedim 🙈 hindistan cevizi yağı da dediğim gibi kahvaltıdan 30 dkk önce başlatın yani beslenme saati başlamış oluyor 🤗

ÖGLEN 13
2 Yumurta peynir zeytin
salata
AKSAM
Sabah iki dilim tam tahıllı ekmek tüketin aksam patates makarna bulgur pirinç var ise ekmek yerine geçer bulgur 3-4 kaşık makarna 3 kaşık pirinç 2 kaşık olmalı 🤗

X