- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.101
geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
1 Şubat menüm
19-20 saat aclık
Sabah 15 de Migren atagim var di
Eki Görüntüle 2774253
17:30 da tarçınlı sütlü kahve kapanış
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
1 Şubat menüm
19-20 saat aclık
Eki Görüntüle 2774253
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Hoşgeldin aramıza, çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 10 aylık,,eskiye nazaran çok şükürr daha çok uyuyabiliyorum ama gece yine 2 kez falan kalkıyorum,,gece yemezsen tamamdır bence ,,zaten buraya yazıyorsan artık tamamdır.. 3kaşik yulafı sütle pişir kakao kat 1 çay kaşığı kadar içine küçük muz ,2 ceviz ve Hindistan cevizi tatlı isteğini bayağı alacaktır bunu akşam öğünü yada sabah yapabilirsin ,,arada olabilir ama ozaman yulaf 2 kaşık daha iyi olur ..kolay gelsin sağlıklı büyüsün bebislerMerhabalar hepinize bol eksiler dilerim bende kilo vermek istiyorum 2 ay oldu dogum yapali emziriyorum ama kendimi tatli yemekten vazgeciremiyorum ve aklim surekli yemekte tabi uykusuzluktan ölüyorum uykusuzluk beni mahvetti daha çok yemeğe düşürdü bugün baslamak istedim sonra yine bozdum düzensiz bir hayatim olduğu için
Inan gece sudan başka birsey agzima girmiyor 2 aydır ama gun icin de aklim hep yemekte beyaz ekmek yememek için savaş veriyorum cok kendimle bazen yeniliyorum tabiHoşgeldin aramıza, çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 10 aylık,,eskiye nazaran çok şükürr daha çok uyuyabiliyorum ama gece yine 2 kez falan kalkıyorum,,gece yemezsen tamamdır bence ,,zaten buraya yazıyorsan artık tamamdır.. 3kaşik yulafı sütle pişir kakao kat 1 çay kaşığı kadar içine küçük muz ,2 ceviz ve Hindistan cevizi tatlı isteğini bayağı alacaktır bunu akşam öğünü yada sabah yapabilirsin ,,arada olabilir ama ozaman yulaf 2 kaşık daha iyi olur ..kolay gelsin sağlıklı büyüsün bebisler
Merhaba canım ben diş tedavisi gördüğüm için bu aralar katılamadım@Just a perfect day[/USER] G gamzem23Duku @Duamkabulolsun @tecnesyum canlar nerdesiniz bekleniyorsunuz
geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
1 Şubat menüm
19-20 saat aclık
Eki Görüntüle 2774253
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba canım ben diş tedavisi gördüğüm için bu aralar katılamadımhala devam ediyor tedavim, ama bugün itibariyle aktif olmaya özen gösteririm. işlerde çok yoğun bu arada yazdığın ödem atıcıyı işyerinde nasıl yapabilirim onu düşünüyorum Ikra meyra
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Süperiyi akşamlar fit olma yolunda başarılı hanimlar
listeye bire bir uyuyorum 0 kaçmakla 2 hafta bitti bya iyi gdyo bnde sasrdmçikolata yemeden durabiliyrm dün ve bugün sadece sporu aksattım ama yarın kaldgm yerden devam sizler nasılsınız keyfler nsl özledim muhabbetinizi
ablam migren krizine gryo doktor iğne yapıyor o şekilde rahatlıyor umarım seninkide ileri seviyede değildir su miktarını artır misal 3 litre içiyorsan iki gün 4 e çıkar vücut su krizine grncede böyle oluyor demişti doktor Allah tez zamanda şifasını versin inşallah canım bnde iyiyim bnmde karnım ağrıyor bugün anlmdm nedenSüperçok sevindim irade çok önemli benimde iki gündür Migren var iyilik canim sen nasılsın
Merhaba bugün karnabahar günü gibi birşey oldu.
Öğle/Ara/Akşam karnabahar pizzasından 1-2 parça yedim. Tabanda sadece karnabaharla yumurta var yağ ve un eklemedim.
2 litre su içtim ama yine spor yapamadım maalesef
Eki Görüntüle 2774184
Geçmiş olsun canım. Diş işi çok zor. Allah kolaylıklar versin.Merhaba canım ben diş tedavisi gördüğüm için bu aralar katılamadımhala devam ediyor tedavim, ama bugün itibariyle aktif olmaya özen gösteririm. işlerde çok yoğun bu arada yazdığın ödem atıcıyı işyerinde nasıl yapabilirim onu düşünüyorum Ikra meyra
Tebrik ederim canım. Maalesef bende de tam tersi durum var bu aralar. Canım tatlı şeyler isyiyor. Motivem düşük bu ara. Canım spor yapmakta istemiyor.iyi akşamlar fit olma yolunda başarılı hanimlar
listeye bire bir uyuyorum 0 kaçmakla 2 hafta bitti bya iyi gdyo bnde sasrdmçikolata yemeden durabiliyrm dün ve bugün sadece sporu aksattım ama yarın kaldgm yerden devam sizler nasılsınız keyfler nsl özledim muhabbetinizi
Afiyet olsun canım. Biraz durgunum bu aralar. Evde fazlalık eşyaları seçiyorum. Temizlik yapıyorum dip köşe. O yüzden yoruluyorum spor yapacak halim kalmıyor. If saatlerini bozmuyorum ama biraz porsiyonlarım fazla oluyor.