İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar
Migren atagim devam ediyor
Bugünkü menüm
18/6
Kahvaltım 12 de fırında soslu çıtır ekmek tam tahıllı ekmek Eki Görüntüle 2775707
Akşam 18 deEki Görüntüle 2775708
cok lezzetli gorunuyor tabaklar. Baharati cok guzel kullaniyrsun dikkat ettim de.. Ben de ornek alicam..

migren baslar Baslamaz gozlerini tulbentle ya da Su gece takilan seylerle kapatip en karanlik odada uyumayi dene. Gunun hangi saati olursa olsun. Ben cok sey denedim en ama en etkili Yontem bu. Artik is yerinden izin alip eve gidip uyuyorum, gunlerce o illeti cekmektense 2-4 saatte uyudugum sureye bagli olarak degisiyor- ataktan kurtuluyorum. Cok cok gecmis olsun ceken bilir fenadir

Sabah 10 başlıyorsan güne 8 saat beslenmen aksam 18 de kapanış olur tatlım
Ben 20-4 tutuyorum ya o kadar kilom var ki çok iyi oluyor 1 aya yakındır böyle tutuyorum 4 saatte düşük karbonhidrat ve haşlanmış sebze tüketiyorum sonra o kadar alıştım ki 20 saate su gibi geçip gidiyor

Ben 20-4 tutuyorum ya o kadar kilom var ki çok iyi oluyor 1 aya yakındır böyle tutuyorum 4 saatte düşük karbonhidrat ve haşlanmış sebze tüketiyorum sonra o kadar alıştım ki 20 saate su gibi geçip gidiyor
20/4 ise 4 saat beslenme de icebilirsiniz başarılar diliyorum bol eksiler olsun

Çok teşekkür ederim ikizlerim izin vermiyor uyumak isterim tabiki ama çocuk olunca olmuyor .az önce Migren hapı ictim hala atak devam ediyor .önerin için çok teşekkür ederim

Merhabalar
Ben de biraz araştırdıktan sonra dün aralıklı oruç diyetine başladım. Aranıza katılıp motive olmak isterim 16-8 yapıyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde.
menüm
Kahvaltı:
Yumurta, zeytin, peynir, ceviz, salata
Ara öğün: bir avuç çiğ çerez
Akşam: tarhana çorbası, haşlanmış tavuk öok az pilav, salata

Canım yumurta konusunda haklısın ama yiyemiyorum haşlama napim anca omlet gibi o da zorla yani Benim aşırı yemek seçme gibi bir durumum var zorlayıp yersem afedersin istifra ediyorum. Kalori konusunda ise inan çok araştırdım denedim de anca 1200 maks. alırsam kilo verebiliyorum. Tahlillerime göre insülin direncim var ilaç kullanıyorum ve tiroid bezlerim yavaşın sınırında(sınır olduğu için ilaç vermediler) metabolizmam yavaş bunlar yüzünden normalde benim kilomda biri daha fazla veriyor biliyorum inan elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışmak için açıkçası elimde bir liste olmayınca ne yiyeceğimi gerçekten bilmiyorum bu zamana kadar o kadar az tencere yemeği ve et falan yedim ki çok zorlanıyorum. Benim olayım hamurişi oldu hep eşim de benim gibi böyle olunca yemek bizim için resmen kriz oldu. sporu da sadece reglim çok ve ağrılı olduğu için bıraktım 1-2 güne biter tekrar başlarım o anlamda sorunum yok çok şükür. İlgin gerçekten çok teşekkür ediyorum zaman ayırıp yazmışsın o kadar elimden geleni yapacağım

Bendede insülin direnci var hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba

inşallah ya

LenaG cim şimdi daha iyi anladım. insullin direnci ve tiroid bende de var, kilo düşmanılar. istanbulda isen prof. metin özataya gidebilsen çok iyi olurdu. biz sülalecek 100+ kiloyuz. neden desen allah öyle yaratmış dicem. kuzenler toplanıp kahvaltı yapıyoruz, sofrada metforminler, insulinler, eutrox lar.. hepimiz hipotirodi ve şeker miraslıyız. dededen mal mülk bu kalmış :)

uzun lafın kısası, tiroid isi fena, ben de sınırdayım, metin hoca bana yıllardır selenyum kullandırıyor, 6 ay iki gunde 1 alıyorum, 6 ay bırakıyorum. senede 1 defa kantahlilerini yapıp kendisine götürüyorum. metformin bıraktıgım zamanlarda da solgar chrom kullanıyorum her yemek sonrası. doktora gidebilirsen ne ala, gidemezsen selenyumu bir araştır derim. ilaç değil, mineral, tiroidi destekliyor, ama yine de araştırmadan almamak gerek tabii böyle seyleri.

samanyolu karatay da sakıza gıcık. leptin salgılanmasını engelliyor diyordu. bilemiyorum. ama keto forumlarda çok konuşuluyordu sakız meselesi. oruc zamanı sakız mide asiti salgilatır diyen var, hiç birsey yapmıyor diyen de var. ama hemfikir olunan kısım kesınlikle sade olanlar cignenmeli illaha cignenecekse. yanı tatlandırıcılı olanlar toptan yasak..

bu arada ben de bugun hindistan cevizi yapı aldım, ara öğünde kahveme katıyorum şu an

Aynen benim de aileden miras gibi birşey bu arada aynı yaştaymışız yeni fark ettim Selenyumu mutlaka araştıracağım çok teşekkür ederim.

Bugün kendimi biraz değiştirmek istedim gittim saçlarımı komple çok açık kumral yaptım sarıya yakın hem de kendim yaptım rengi açarken ne dualar ettim yanmasınlar diye gözlerime de numaralı renkli lens aldım maviş maviş bakıyorum artık o kadar iyi hissediyorum ki çok iyi geldi eski kıyafetlerimi de çıkardım bir güzel ama öyle pantalonlarım varmış ki inanın çocuk reyonundan gibi küçücükler tekrar giymek için elimden geleni yapacağım. 10 yıldır ilk defa bu kadar kararlıyım inşallah hep birlikte başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…