- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.061
Ooo supeeerr masallah daim olsun insallahTeşekkür ederim inşallah ya bende farkındayım hergun tartıda en az -400 500 görüyorum ve çok mutlu oluyorum zumba yapiyorum ve ip atliyorym çok terliyorum bakalım ne olacak :))
Kahvalti 12 de. Pazi kapya biber yesil bibre kirmizi sogan karalahana ve yumurta. Sebzeleri aksamdan pisirmistim, sabah uzerine iki yumurta kirdim. 80% yiyebildim, sebzesi fazla kacmis icim almadi..bademlere bakmayin, bir avuc da ceviz yedim. Yaninda istiridye mantari var ondan da az yedim
Hayirdir ne satacaksiniz?Daha kolay yöntemle zayıflamak isteyen ulaşsın :)
21 gün şekersiz yaptım böyle birşeyle karşılaşmadımKizlar 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var. Düzenli uyuyorum açta kalmıyorum, neden olabilir diye araştırırken bir yazıya denk geldim. Kisa bir bölümünü sizinlede paylaşayım:
Yüksek şekerli veya gizli şeker bulunan besinler beynin ödüllendirme merkezinde DOPAMİN olarak adlandırılan kimyasallarının salgılanmasını tetikliyor. Beynin ödüllendirme merkezini kontrol eden dopamin, vücudun cinsel ilişki ve uyuşturucu madde kullanımında salgıladığı kimyasalla aynı özelliklere sahip.
Dopamin ve beynin ödül merkezindeki etkileri nedeniyle şekerin kokain gibi uyuşturucu maddelerle benzer etkileri olduğuna dair birçok çalışma bulunuyor. Neticede, şekeri kestiğinizde de tıpkı uyuşturucuyu bırakmış gibi bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Şeker kullanımı kesildiğinde sıklıkla karşılaşılan semptomlar şunlar:
- Baş ağrıları
- Yemek sonrası şişkinlik
- Mide bulantısı
- Kas ağrıları
- İshal
- Yorgunluk
- Açlık hissi
- Endişe
- Depresyon
- Tatlı Krizleri
- Üşüme/ titreme hissi
Menün çok iyi ama saat onda çekirdek yemeniz yasak 8 saat beslenme dışında hiç birşey yemiyorsunuz sadece sekersiz kahve çay serbes bitki çayı sade maden suyu ve bol su bunun dışında hiç birşey yenmiyor ve aromalı içecekler yasakMalware herkese ac kalmayin yazip kendimi Ara ogun yapmayarak ac biraktim. Dolayisiyla aksam cok yedim. Saat 10 gibi de bir avuc tuzsuz cekirdek yedi. yarin ara ogun yapacagim, aksam karb siz ve bol salatali yiyecegim.
20 dakika yatay bisiklet, 15 dakika kurek yaptim
ben gün icinde cok fazla seker tükettiğim için birden bırakınca bünyem sarsıldı sanırım21 gün şekersiz yaptım böyle birşeyle karşılaşmadımtabi if diyeti ara öğünde kahve yani bitter çikolata 1 adet meyvenin şekeri yada iki gün kurusu yada iki Medine hurması tüketmek serbes sabah tahin pekmez iki tatlı kaşık bunlar sağlıklı şekerler rafine şeker tüketmeyin
Aksam yemeginin altinda yogurt mu var?Merhaba arkadaşlar
Bugünün menüsü
16/8
Eki Görüntüle 2772905
18:30 aksam kapanış
Eki Görüntüle 2772906
Haklisin. Resmen unuttum ya oructa oldugumu. Yesil cay ictim ardindan, tovbe ettim, sabah kahvaltiyi da 1 saat daha geciktirdim. Sanmam telafi ettigini ama iste..Menün çok iyi ama saat onda çekirdek yemeniz yasak 8 saat beslenme dışında hiç birşey yemiyorsunuz sadece sekersiz kahve çay serbes bitki çayı sade maden suyu ve bol su bunun dışında hiç birşey yenmiyor ve aromalı içecekler yasak