İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar 🤗
Bugünün menüsü
16/8
IMG_20210130_114931_092.jpg

18:30 aksam kapanış 🤗

IMG_20210130_144603.jpg

Tebrikler tatlım L lemniskat 2.200 eksi ile haftanın yıldızı oldu 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 💃❤️🌼🧿🥳🥳🥳🎉🎊 bol eksiler olsun 💃💙🧿

💙 Mavi kalp almakta çok iyi eksiler harika tebrikler arkadaş 💃💃🎊🎉💙🧿

⬆️ Duku Duku tatlım bu hafta reglmisin haftaya bol eksiler bekliyorum senden 🤗💙
yaa çok sevindim teşekkür ederim 😘😘😘
yaza incecik girelim insallah hepimiz

Slm kizlar kahvaltı 10.00
20210130_101801.jpg
Ara nescafe ve 3 kepekli form bisküvi üzerine fıstık ezmesi
Aksam 17.30 haslanmis yesil mercimek pirasa ve yumurta karışımını fırında pisirdim önceden gittiğim diyetisyen tarifi ve güzel oluyor
20210130_174152.jpg
Resimde 2 dilim var sonra 1 dilim daha aldım
30 dakika lesli ve 15 dakika basen göbek hareketleri yapildi
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum🙏🙏

Teşekkür ederim inşallah ya bende farkındayım hergun tartıda en az -400 500 görüyorum ve çok mutlu oluyorum zumba yapiyorum ve ip atliyorym çok terliyorum bakalım ne olacak :))
Ooo supeeerr masallah daim olsun insallah
Ip bile atliyorsunuz super super
ben de denemeliyim

Kahvalti 12 de. Pazi kapya biber yesil bibre kirmizi sogan karalahana ve yumurta. Sebzeleri aksamdan pisirmistim, sabah uzerine iki yumurta kirdim. 80% yiyebildim, sebzesi fazla kacmis icim almadi..bademlere bakmayin, bir avuc da ceviz yedim. Yaninda istiridye mantari var ondan da az yedim

Malware herkese ac kalmayin yazip kendimi Ara ogun yapmayarak ac biraktim. Dolayisiyla aksam cok yedim. Saat 10 gibi de bir avuc tuzsuz cekirdek yedi. yarin ara ogun yapacagim, aksam karb siz ve bol salatali yiyecegim.

20 dakika yatay bisiklet, 15 dakika kurek yaptim

Eklentiler

• F2ABF33C-53F6-4860-BB59-C90A0FDD18E5.jpeg
    F2ABF33C-53F6-4860-BB59-C90A0FDD18E5.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var. Düzenli uyuyorum açta kalmıyorum, neden olabilir diye araştırırken bir yazıya denk geldim. Kisa bir bölümünü sizinlede paylaşayım:

Yüksek şekerli veya gizli şeker bulunan besinler beynin ödüllendirme merkezinde DOPAMİN olarak adlandırılan kimyasallarının salgılanmasını tetikliyor. Beynin ödüllendirme merkezini kontrol eden dopamin, vücudun cinsel ilişki ve uyuşturucu madde kullanımında salgıladığı kimyasalla aynı özelliklere sahip.

Dopamin ve beynin ödül merkezindeki etkileri nedeniyle şekerin kokain gibi uyuşturucu maddelerle benzer etkileri olduğuna dair birçok çalışma bulunuyor. Neticede, şekeri kestiğinizde de tıpkı uyuşturucuyu bırakmış gibi bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şeker kullanımı kesildiğinde sıklıkla karşılaşılan semptomlar şunlar:

• Baş ağrıları
  • Yemek sonrası şişkinlik
  • Mide bulantısı
  • Kas ağrıları
  • İshal
  • Yorgunluk
  • Açlık hissi
  • Endişe
  • Depresyon
  • Tatlı Krizleri
  • Üşüme/ titreme hissi

Kizlar 3 gündür çok şiddetli baş ağrım var. Düzenli uyuyorum açta kalmıyorum, neden olabilir diye araştırırken bir yazıya denk geldim. Kisa bir bölümünü sizinlede paylaşayım:

Yüksek şekerli veya gizli şeker bulunan besinler beynin ödüllendirme merkezinde DOPAMİN olarak adlandırılan kimyasallarının salgılanmasını tetikliyor. Beynin ödüllendirme merkezini kontrol eden dopamin, vücudun cinsel ilişki ve uyuşturucu madde kullanımında salgıladığı kimyasalla aynı özelliklere sahip.

Dopamin ve beynin ödül merkezindeki etkileri nedeniyle şekerin kokain gibi uyuşturucu maddelerle benzer etkileri olduğuna dair birçok çalışma bulunuyor. Neticede, şekeri kestiğinizde de tıpkı uyuşturucuyu bırakmış gibi bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şeker kullanımı kesildiğinde sıklıkla karşılaşılan semptomlar şunlar:

• Baş ağrıları
  • Yemek sonrası şişkinlik
  • Mide bulantısı
  • Kas ağrıları
  • İshal
  • Yorgunluk
  • Açlık hissi
  • Endişe
  • Depresyon
  • Tatlı Krizleri
  • Üşüme/ titreme hissi
21 gün şekersiz yaptım böyle birşeyle karşılaşmadım 🤗 tabi if diyeti ara öğünde kahve yani bitter çikolata 1 adet meyvenin şekeri yada iki gün kurusu yada iki Medine hurması tüketmek serbes sabah tahin pekmez iki tatlı kaşık bunlar sağlıklı şekerler🤗 rafine şeker tüketmeyin 😌🤗

Malware herkese ac kalmayin yazip kendimi Ara ogun yapmayarak ac biraktim. Dolayisiyla aksam cok yedim. Saat 10 gibi de bir avuc tuzsuz cekirdek yedi. yarin ara ogun yapacagim, aksam karb siz ve bol salatali yiyecegim.

20 dakika yatay bisiklet, 15 dakika kurek yaptim
Menün çok iyi ama saat onda çekirdek yemeniz yasak 8 saat beslenme dışında hiç birşey yemiyorsunuz sadece sekersiz kahve çay serbes bitki çayı sade maden suyu ve bol su bunun dışında hiç birşey yenmiyor ve aromalı içecekler yasak 🤗

21 gün şekersiz yaptım böyle birşeyle karşılaşmadım 🤗 tabi if diyeti ara öğünde kahve yani bitter çikolata 1 adet meyvenin şekeri yada iki gün kurusu yada iki Medine hurması tüketmek serbes sabah tahin pekmez iki tatlı kaşık bunlar sağlıklı şekerler🤗 rafine şeker tüketmeyin 😌🤗
ben gün icinde cok fazla seker tükettiğim için birden bırakınca bünyem sarsıldı sanırım
ama 3 gün sabredin baş ağrısı geçecek diyor zaten
vücut sağlıklı yasamaya alışıyor demekki zamanla 😊

Slm kizlar
Sabah 11.00
Dünkü mercimekli kekim diyim ,2 dilim yedim
Ara nescafe ve 2 etiform üstüne fıstık ezmesi
Çeyrek ayva
Akşam yeşil içecek sadece(maydanoz, ispanak ,elma ve limon suyu)

Menün çok iyi ama saat onda çekirdek yemeniz yasak 8 saat beslenme dışında hiç birşey yemiyorsunuz sadece sekersiz kahve çay serbes bitki çayı sade maden suyu ve bol su bunun dışında hiç birşey yenmiyor ve aromalı içecekler yasak 🤗
Haklisin. Resmen unuttum ya oructa oldugumu. Yesil cay ictim ardindan, tovbe ettim, sabah kahvaltiyi da 1 saat daha geciktirdim. Sanmam telafi ettigini ama iste..

Bugun 18/6 yaptim.
12 dakika hiiit yaptim ( pert oldum )
sabah omlet ve tabaktakiler.
arada elma ve findik ceviz yedim..
aksam 1 ve ceyrek but, patatesler firinda ama yarisini biraktim. gizum acmis sanirim

Eklentiler

• 7255A45C-DA47-4909-A809-7F7CAFEF6F51.jpeg
    7255A45C-DA47-4909-A809-7F7CAFEF6F51.jpeg
    153,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 18DEDFDB-25A0-4EBF-8F1F-5633A895123C.jpeg
    18DEDFDB-25A0-4EBF-8F1F-5633A895123C.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 2777EC81-3FC4-41D0-AA17-AAF6719C7396.jpeg
    2777EC81-3FC4-41D0-AA17-AAF6719C7396.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 23
Herkese iyi akşamlar💫
Sabah haşlanmış yumurta ve çok az kuymak, peynir zeytin vs ile kahvaltımı yaptım.
Akşam yoğurt ve zeytinyağlı bamya
Arada kuruyemiş ve yeşil çay, ayrıca 2 litre su da tamamdır👍🏽Bu arada 18:6 ya niyetlenmiştim ama dayanamayıp 16:8 e çevirdim.
Maalesef bu aralar sağlık sorunlarım üstüste geldi, o yüzden spor yapamıyorum😔

İyi akşamlar kızlar. Dün hiç sesim soluğum çıkmadı çünkü yazmaya yüzüm yoktu. Oruç saatlerine sadık kaldım ama yediklerimi yazarken yorulurum o derece. Muhteşem bir istikrarsızlık var üzerimde, 3-4 günden sonra diyete devam edemiyorum. Bugün yine hırslandım bakalım.
31 ocak 18/6
Sabah 1 lt su + 1 bardak kahve + 40 dk yürüyüş
Saat 13.00
3 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 zeytin, 2 yk tahin
Akşam 18.00
200 gr kadar tavuk
1 tabak karnabahar kısırı
Su:2,5 lt

X