İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar. Dün hiç sesim soluğum çıkmadı çünkü yazmaya yüzüm yoktu. Oruç saatlerine sadık kaldım ama yediklerimi yazarken yorulurum o derece. Muhteşem bir istikrarsızlık var üzerimde, 3-4 günden sonra diyete devam edemiyorum. Bugün yine hırslandım bakalım.
31 ocak 18/6
Sabah 1 lt su + 1 bardak kahve + 40 dk yürüyüş
Saat 13.00
3 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 zeytin, 2 yk tahin
Akşam 18.00
200 gr kadar tavuk
1 tabak karnabahar kısırı
Su:2,5 lt
Ara ara oluyor malesef o da 2 ileri 1 geri yapiyor ,yavaş ilerliyoruz bende yaşadığım için 😔

İyi akşamlar kızlar. Dün hiç sesim soluğum çıkmadı çünkü yazmaya yüzüm yoktu. Oruç saatlerine sadık kaldım ama yediklerimi yazarken yorulurum o derece. Muhteşem bir istikrarsızlık var üzerimde, 3-4 günden sonra diyete devam edemiyorum. Bugün yine hırslandım bakalım.
31 ocak 18/6
Sabah 1 lt su + 1 bardak kahve + 40 dk yürüyüş
Saat 13.00
3 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 zeytin, 2 yk tahin
Akşam 18.00
200 gr kadar tavuk
1 tabak karnabahar kısırı
Su:2,5 lt
Bende de oluyor bu aralar maalesef. Pes ediyorum sonra yediklerime pişman oluyorum.Bu kaçamaklar yüzünden kilolarda yavaş gidiyor. Sonra motivemiz düşüyor pes ediyorum. Ama bu defa kararlıyım. Bu kilolar gidecek. :KK76:

İyi akşamlar 🤗

Dün sabah +1,5 kilo görmüştüm ö yüzden tek öğün yaptım bugün -600 oldu.💃🏻 Yarın da eksi görmeyi umuyorum ama regl oldum artık bütün hafta ödem atmaya çalışacağım. Maydanozdan nefret ediyorum ama burnumu tıkayıp suyunu içeceğim artık napalım.

Öğle 12:30 da fırın mücver( 3 dilim), 30 gr beyaz peynir
Akşam 19:00 da haşlanmış brokoli 🥦 üzeri sarımsaklı yoğurt yedim
2 litre de su içtim halim olmadığı için spor yapamadım.

Çok geçmiş olsun kendini iyi hissetdince spor yaparsın canım.benimde belde fıtık var yapamıyorum ikide disk kayması bana sadece yürüyüş iyi geliyor bugün mesala 5 bin adım attım market yap gel anca o kadar yürüdüm 🙈
Herkese iyi akşamlar💫
Sabah haşlanmış yumurta ve çok az kuymak, peynir zeytin vs ile kahvaltımı yaptım.
Akşam yoğurt ve zeytinyağlı bamya
Arada kuruyemiş ve yeşil çay, ayrıca 2 litre su da tamamdır👍🏽Bu arada 18:6 ya niyetlenmiştim ama dayanamayıp 16:8 e çevirdim.
Maalesef bu aralar sağlık sorunlarım üstüste geldi, o yüzden spor yapamıyorum😔

Merhaba arkadaşlar 🌼
31 Ocak artık Şubat geliyor alerjim baslayacak ortalara doğru 😪 bugün menüsü ☺️
16/8
IMG_20210131_231257_804.jpg

günaydın kizlar hfta sonu yoktum beni merak ettiğinizi düşünüyorum şaka şaka nyse listeme birebir uyuyorum ve 0 kaçamak la devam ediyorum inşallah yavaş giden kilom hızlanıp gider kefir alerjik hastalıklarda tedavide kullanılıyormuş diyetisyen söyledi Ikra meyra Ikra meyra Bnce kefiri bir dene şifa Allahtan deyip icyrm bnde etkisini farkettim

😋 muhtesemmm!... Ben de denemeliyim bunu.. sutle pismis yulafa bayiliyorum iskockarin porridge yani.. ama kalorisi yuksek olur diye bi geri duruyorum.. ama yemek olarak yemek aklima gelmemisti hep ara ya da kahvalti diye dusunmusum nedense
Canım bu defa bu şekilde istedi ama şeker bal eklemedim nar ve bitterden aldım tatlandırıcısini 🙈 şekersiz 21 gün başladım bu gün 🤗

günaydın kizlar hfta sonu yoktum beni merak ettiğinizi düşünüyorum şaka şaka nyse listeme birebir uyuyorum ve 0 kaçamak la devam ediyorum inşallah yavaş giden kilom hızlanıp gider kefir alerjik hastalıklarda tedavide kullanılıyormuş diyetisyen söyledi Ikra meyra Ikra meyra Bnce kefiri bir dene şifa Allahtan deyip icyrm bnde etkisini farkettim
Çok teşekkür ederim canım mutlaka denemek lazım tabi ben mayasini bulup kendim yapmak isterim umarım bulurum 🥰

Günaydin kızlar
Kahvaltıdan önce 30 dk leslie yaptım
Bundan sonra her sabah yapmayı planlıyorum. İnşallah faydasıni gorürüm
Süpersin 🧿 Spor öncesi 30-45 dkk önce tarçınlı türk kahvesi için yada filtre kahve için yada yeşil çay için bunlar yağ yakımını hızlandırıyor 💃💃

Merhaba bugün karnabahar günü gibi birşey oldu.😄

Öğle/Ara/Akşam karnabahar pizzasından 1-2 parça yedim. Tabanda sadece karnabaharla yumurta var yağ ve un eklemedim.

2 litre su içtim ama yine spor yapamadım maalesef
A202ECF9-748A-437C-A5DD-00239887E00D.jpeg

İyi akşamlar kızlar,
01 Şubat 18/6
Sabah 1 lt su+kahve+40 dk yürüyüş
İlk öğün 13.15
Mantar ve yumurta ile omlet
Tahin ekmeği
Ara 16.45
Yarım avuç kuruyemiş
Akşam 18.15
Birkaç tane tavuk şiş
Karnabahar kısırı
100 gr kadar kabak tatlısı (1 dilim bal kabağının yarısı)
Su: 2 lt

X