İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arc-en-ciel [/USER] G gamzem23 Duku RESEN tecnesyum canlar nerdesiniz bekleniyorsunuz

İyi akşamlar kızlar,
29 Ocak 23 saat açlık sonrası,
Omad 17.30
-Karnabahar, kıyma ve 2 yumurta ile omlet (sabah kahvaltım için yapmıştım)
-120 gr tavuk şiş, 1 orta boy kabak, 1 porsiyon kaşar ile ortaya karışık birşeyler.
Su:1.5 lt
Ve bugün kazasız belasız biter.

Merhabalar hanımlar bugün elde olmayan nedenlerden o kadar saçma,boş, hiç bir işe yaramayan kaloriler aldım ki anlatamam. Yarın tartıda en az 2 kilo fark çıkacak bence aşırı yorgun olduğum için spor da yapmadım. Neyse yarın telafi etmeye çalışacağım.

Ne güzel kilo verdin bu hafta benim dediğimi uyguladın dimi sıkı diyet yaparsın canım aklasamlaei hafif beslenen yada erkene çeksen azcik 19:30 değilde 18:00 kapanis olsa bu hafta

Bugunku kahvaltim ve aksam yemegim
arada filtre kahve, 5 badem, bir dilim ayva

Eklentiler

• 7B6E5D22-B2D6-434A-9A0C-D7FF8BA67A34.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 26
  • D1E5A144-D1D6-4B27-9A65-CFBA24269EF8.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 26
Cok tesekkurler, teknik bilgiler icin nihayet adapte oluyorum baskulu haftaya cuma paylasicam. dunden bugune sanirim odem attim. Bir aksam cekirdek, sutlac, misir yemeyip, bir gun su icip insan gibibeslenince 700gr gitti.

hedefim once 80, sonra 75

Masallah gercekten takdir ettim. Haklisin, yillarca yiyip sonra bir kac haftada zahiflamak istiyoruz. Ben cok yillar diyetler yaptim, ok yay misali, ne kadar geri ceksem birakinca o kadar hizli firladim. 3 verip 5 aldim. Nihayet sabretmeyi ogrendim. Her zaman azmedemeyecegimI, arada kaciracagimi, bilerek yalniz bu defa eyvah gitti diye kendimi salmayacagima soz vererek sahalara geri donuyorum. Insallah hayirli olur

Ne güzel kilo verdin bu hafta benim dediğimi uyguladın dimi sıkı diyet yaparsın canım aklasamlaei hafif beslenen yada erkene çeksen azcik 19:30 değilde 18:00 kapanis olsa bu hafta
Evet canım senin dediğini uyguluyorum bir de karabuğday çok işe yaradı Yarın tek öğün yapacağım. Pandemiden ötürü eşim evde ve en erken kahvaltımız 12:30 oluyor haliyle akşam yemekleri de geçe kalıyor ki zaten 18:00 de yersem çok acıkıyorum sonra ama bu hafta denemeye çalışacağım

merhaba hoş geldiniz sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah diyetisyen le nasıl gdyo verim alabiliyor musunuz k.b merak ettim
Çok sağolun listeleme tam uyusam evet sonuç alınıyor ama ben maalesef çok kaçamak yapıyorum emziriyorum bir de o yüzden bir anda gözüm dönebiliyorİlk hafta çok güzel uyup 1 saat sporla 4 kiloya yakın yağdan verip 1 kilo kas oluşmuştu bende ama sonrası hiç düzenli gelmedi. Şimdi aralıklı oruca listemi uyarıyorum bakalım nasıl olacak, bu arada eğer isterseniz yarın ilk listemi atayım size

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurtayla yulaflı omlet
Akşam 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 6 kaşık sossuz makarna
Arada 1 dilim elma 5 ya da 6 tane çizi 1 lokma bitter 1 lokma tavuk 1 avuç karışık kuruyemiş yarım galeta ile bir yemek kaşığı fındık ezmesi.. bunlar kaçamak oldu
2 litre suyu tamamlayacağım birazdan, 1 bardakta yeşil çay içeceğim. Spor olarak leslie 3 mil yapmaya çalışacağım ama kesin birşey söyleyemiyorum.

O zaman yarin tartilmayin bence.. bugunu de unutun gitsin. Arada oluyor oyle. Yarin kahve su cay tuketin bol bol..ben biyle zamanlarda sanki onceki gunler bi dunya emek vermemisim gibi hep o yedigim gunun ruhu icinde ezilip kendimi toplayamazdim. Size de oyle olmasin. olur insallah herseyin telafisi var

Bence diyet listeniz zorlayici olmus. Zaten emziriyorsunuz yavas yavas vereceksiniz. Saglikli seyler belki. Ilk safyafaki tabak anlatimi cok guzel. O tabaga gore yiyi. kendinizI aclikla savasarak degil saglikli besleyrrek zayiflatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…