- 1 Şubat 2018
- 411
- 703
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.001
çok şükür yaa 82 ile başlamıştım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerçok şükür yaa 82 ile başlamıştım ben Eki Görüntüle 2771779
gerçekten mi ?kilon yüksek değil 120 kiloyu görmüş bir insanım o yüzden rahat bir şekilde söyleyebilirim istersen başarırsın ama diyet tek başına etkili değil spor çok önemli
maşallah. insülin direnci de azalacak inşallah kilo gittikçe.Günaydın
Sonunda gelen eksi ile mutlu oldum gibi. Gerçi daha fazla bekliyordum ama insülin direnci ve 40 yaş sebebiyle yavaş metabolizmam düşünülürse buna da şükür. Herkese bol eksiler inşallah
Eki Görüntüle 2771747
Hesap detaylarına girin aşağılarda görürsünüz bilginizi girin kaydet yeter. Evet görselli baskül paylaşımı yapıyoruz son hedefinizi yazın yazdığımız mesaj bölümünden sol altta dosya ekle butonuna tıklayınız ben telde giriş yapiyorumgunaydın, benim tartı 85.4
bugun 16/8 yapıyorum yine 12-8 saatlerinde
yalnız ben baskülün fotoğrafını çekileceğini anlamamışım
şimdi de bir sürü su içtim kahvaltıya kadar beklerden
sonraki haftalarda fotoğraf paylaşırım ben de
bu arada iki soru,
bu yuvarlak VKI görselleri nasıl yapılıyor
siz fotoğrafları telefondan nasıl paylaşıyorsunuz-KK uygulaması filan var mı? yoksa telefonda webden mi giriyorsunuz
ben pc den yazıyorum,fotolar telefonda kalıyor
kisaca anlatiyim canım 120 kiloya ilk hamileliğimde bitirdim ikinci hamilelikte 98 100 fln öyleydi kortizon kullandm için bu kilolara çıktım maalesef ama ikrameyra nin sayesinde tekrar motive oldum devam ediyorum buraya 71.45 le geldim kendi çabamla verdim vücut tamamen vermeyi bıraktı şimdi uzman yardımı alıyorum yani kilo vermek kolay yetrki iste kendne zaman ver 1 günde almadık o kilolarıgerçekten mi ?
120 den 68e mi düştünüz?maşallah
hepburada kalın inşallah
merhaba hoş geldiniz sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah diyetisyen le nasıl gdyo verim alabiliyor musunuz k.b merak ettimHerkese merhaba geçen hafta başlayacaktım ama tartı fotoğrafını çekmediğim için bugüne kaldı. 95.8 ile 3 hafta önce başlamıştım diyetisyene devam ediyorum ama bu hafta ve önümüzdeki hafta gitmeyeceğim diş tedavim olduğu için. Güncel kilom 92.8,hedef kilom 80 boyum 1.62.18:6aralığında beslenmeye başladım
Bugün ekliyecegim tatlım son hedefini yazarmisinben listeye dahil olmak istiyorum Ikra meyra eklermisin beni canm
Oofffffff reglde ne iyi gider tebrikler tatlım bol eksiler azmin zaferi budurEki Görüntüle 2771907
ikram ama yer miyim? Yemem tabiki. Hemen mesai arkadaşımın midesine indirtiyorum
Süper ilerliyorsunnnGeçen hafta: 67.1
Bu hafta: 66.5
Fark: -600