İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Gebeliğin 7.ayından merhaba her gün menü bildirimi yapamıyorum çünkü akşamları da birşeyler atıştırıyorum çok ifle bağlantım kalmadı ama yine de uğraşıyorum.En azından baskül paylaşıyorum

Eklentiler

• 20210129_084008.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 14
gunaydın, benim tartı 85.4
bugun 16/8 yapıyorum yine 12-8 saatlerinde
yalnız ben baskülün fotoğrafını çekileceğini anlamamışım
şimdi de bir sürü su içtim kahvaltıya kadar beklerden
sonraki haftalarda fotoğraf paylaşırım ben de
bu arada iki soru,
bu yuvarlak VKI görselleri nasıl yapılıyor
siz fotoğrafları telefondan nasıl paylaşıyorsunuz-KK uygulaması filan var mı? yoksa telefonda webden mi giriyorsunuz
ben pc den yazıyorum,fotolar telefonda kalıyor

Son düzenleme:
maşallah. insülin direnci de azalacak inşallah kilo gittikçe.

Herkese merhaba geçen hafta başlayacaktım ama tartı fotoğrafını çekmediğim için bugüne kaldı. 95.8 ile 3 hafta önce başlamıştım diyetisyene devam ediyorum ama bu hafta ve önümüzdeki hafta gitmeyeceğim diş tedavim olduğu için. Güncel kilom 92.8,hedef kilom 80 boyum 1.62.18:6aralığında beslenmeye başladım

Eklentiler

• IMG_20210129_103853.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 15
Hesap detaylarına girin aşağılarda görürsünüz bilginizi girin kaydet yeter. Evet görselli baskül paylaşımı yapıyoruz son hedefinizi yazın yazdığımız mesaj bölümünden sol altta dosya ekle butonuna tıklayınız ben telde giriş yapiyorum

gerçekten mi ?
120 den 68e mi düştünüz?maşallah
hepburada kalın inşallah
kisaca anlatiyim canım 120 kiloya ilk hamileliğimde bitirdim ikinci hamilelikte 98 100 fln öyleydi kortizon kullandm için bu kilolara çıktım maalesef ama ikrameyra nin sayesinde tekrar motive oldum devam ediyorum buraya 71.45 le geldim kendi çabamla verdim vücut tamamen vermeyi bıraktı şimdi uzman yardımı alıyorum yani kilo vermek kolay yetrki iste kendne zaman ver 1 günde almadık o kiloları

merhaba hoş geldiniz sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah diyetisyen le nasıl gdyo verim alabiliyor musunuz k.b merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…