İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bence süper pazertesiye guzel yansır

Tek ogun mu yapıyorsun bide olk defa mi diyet yaptin

Zeytinyağında patates kizarttim, yumurta yaptım.2 dilim tam buğday ekmeği salatalık,domates zeytin peynir vs.,ara öğün karpuz, 4 kaşık kısır, akşam yemeği 1 tabak patates yemeği ,2 kase yogurtlu çorba . Saat 19:00 da bitti,bebeğimi de uyuttum o uyurken bende sizmişim.

28 Mayıs
09.30- filtre kahve
10.00- eliptik+ip atlama
12.00- omlet, domates, semizotu, peynir, 3 zeytin, 4-5 patates kızartması
15.00- 1 dilim baklava
19.00- 2 patlıcan dolması, bi kase yoğurt
Bugun 3-4 menude kızartma var yarın dengeleriz

Aha burdada kızartma

30 dkklık Leslie başlıyacam önce bir alışayım açlıga şimdilik mekikle idare ediyorum ikizler yoruyor beni

Vücudu kandırma diye birşey duydum ayda yada birkaç haftada 1 serbest gün yapılıyor

Vücudu kandırma diye birşey duydum ayda yada birkaç haftada 1 serbest gün yapılıyor
Ben onu 2 haftada bir yapıyorum başladınızmı kaç kaç yapıyorsunuz
Ben 18/6 yapıyorum

Kilo kaç
Hedef kaç

Ideal kilona yakınsan ayda 3 kilo inan bana yeterli ha benim gibi 10 kilo fazlan varsa bilemiyorum

Evet uzun süre aynı kaloride beslenince kilo vermek duruyor. Metabolizma hızlansın diye o sırada diyet değiştiriliyor ama uzun süreli değil. Ben bunu bu kez saat değiştirerek yapacağım çünkü veremiyorum biraz yiyeyim dediğimde geri dönemiyorum

10 kilo vermek hedefim. Şuan 1 nisandan beri 5 kilosu gitti canım 5 kilo kaldı. Ama 1 haziran sabahı 56.3 göremeyeceğim gibi görünüyo
Detoks mu yapsam haftasonu
Sivi detoksu yapacagim ben. Ama benim sıvı detoksum meyve kuruyemiş soya sütü ve kakao karışımı oluyor. Belki ilk gün böyle ikinci gün yeşil detoks yaparım. Pazartesi de sadece et yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…