İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah iyi bir tabakla kahvaltımı yapmıştım
Bir yumurta zeytin peynir
Biber domates
İki hindi füme
Kahvaltıdan önce bir elma
Yesillik
öğlen 1 koca cikolatayi gomdum🙈
İki dilim tam buğday ekmeği yaptım ondan
Şuan bişey yemek istemiyorum
Hastanedeydim d vit b12 kansızlık hepsi diplerde birsuru ilaçla eve döndüm .
Bir aydır istediğim kadar kilo vermedim .
D vitamini ve kansızlık Tan olduğunu dusunuyorumama B12 ilaciylada iştahım açılırsa diye korkuyorum bakalım nolcak hayırlısı olsun insallh😅

Sabahki kahvaltim.
Sonrasında infilak oldum
Adet öncesi bilirsiniz bı canavara dönüşebiliyor uz 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20200528_132606_614.jpg
    IMG_20200528_132606_614.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 28
Şuan elimde çikolata kasesi 🙈🙈 neden böyle oldu okdar sporada gram oynamıyor tartı
Adet öncesi şişkinlik başladı galiba sinirim bozuluyor
Ve böyle olunca ben kendimi yemeğe veririm durdurun beni😳
Bu tabakta birsey yokta çikolata tatlıya sarılma adet dönemi yemezsen kilo çabuk gider bende yakın zamanda adet dönemi haftaya olurum

Sabah iyi bir tabakla kahvaltımı yapmıştım
Bir yumurta zeytin peynir
Biber domates
İki hindi füme
Kahvaltıdan önce bir elma
Yesillik
öğlen 1 koca cikolatayi gomdum🙈
İki dilim tam buğday ekmeği yaptım ondan
Şuan bişey yemek istemiyorum
Hastanedeydim d vit b12 kansızlık hepsi diplerde birsuru ilaçla eve döndüm .
Bir aydır istediğim kadar kilo vermedim .
D vitamini ve kansızlık Tan olduğunu dusunuyorumama B12 ilaciylada iştahım açılırsa diye korkuyorum bakalım nolcak hayırlısı olsun insallh😅
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla toparlarsın diyeti beynine yerleştirirsen az yersin azim azim kilo için azim 😬

Şuan elimde çikolata kasesi 🙈🙈 neden böyle oldu okdar sporada gram oynamıyor tartı
Adet öncesi şişkinlik başladı galiba sinirim bozuluyor
Ve böyle olunca ben kendimi yemeğe veririm durdurun beni😳
Bende regl dönemindeyim aslında bugün olmalıydım ama olmadı dur bakalim.
Böyle tatlı krizi geldiğinde kuruyemişi ve yulafi öğütüyorum içine birkaç tatlı kuru meyve ekleyip yeniden çekiyorum , kakao ve biraz süt ile hamur yapıp yiyorum. Çikolata topu gibi oluyor. Istersen içine 1 yumurta, kabartma tozu da ekleyip fırına verebilirsin. Çok güzel oluyor tadı brownie gibi.
Bazen kilo vermek durur bunun nedeni artık aldigin kalori ile idare etmeyi ögrendigin anlamına gelir. Sporunu değiştir, beslenme saatlerini degistir ama yemeye başlama ben hep yedim ve 2 haftada verdiğim kiloyu 1 saatte alabilme özelliğim var🤣🤣🤣

28 Mayıs
09.30- filtre kahve
10.00- eliptik+ip atlama
12.00- omlet, domates, semizotu, peynir, 3 zeytin, 4-5 patates kızartması:olamaz:
15.00- 1 dilim baklava :olamaz:
19.00- 2 patlıcan dolması, bi kase yoğurt
Aslinda çogu yerde beslenme saatinde çok abartmadan herşeyi yiyin diyolar
Ben kesinlikle yemiyorum ama nesala bir arkadaş bugün lahmacun ve neyse caniniz çekmesin bişeyler yemiş
O da günde 2 saat besleniyo o arada herşeyi yiyor kiloda veriyor

Ben kesinlikle yemiyorum ama nesala bir arkadaş bugün lahmacun ve neyse caniniz çekmesin bişeyler yemiş
Yani yediğimiz için kilo aldık biz önce kendi gerçeğimizi kabul edelim🤣 ama kalori hesabı yaparsan tabiki verirsin.
Ben bu kez ödül mödül koymuyorum kendime çünkü sonra "aaa vermeye devam ediyorum ya, yesem de olur yani" ye dönüyor işler🤣🤣 biraz ac kalmak iyidir. Bu zamana kadar çok yedik yeter.

Bugün istediğim gibi geçmedi. Anneme geldim o yüzden rutinim bozuldu🙄
Yarın temiz, az ve kısa süreli beslenme yapacağım

Bugün istediğim gibi geçmedi. Anneme geldim o yüzden rutinim bozuldu🙄
Yarın temiz, az ve kısa süreli beslenme yapacağım
Kendini kasmadan yap bence. Sonucta onemli olan beslenme sekli belirlemek ve bunun normal hayatimiza da uygun olmasi. Yani eve biri geldiğinde ya da bir yere gittiğimizde kendimizi yine adapte edebilmeliyiz. 😍 ayrıca menün gayet güzeldi.

Yani yediğimiz için kilo aldık biz önce kendi gerçeğimizi kabul edelim🤣 ama kalori hesabı yaparsan tabiki verirsin.
Ben bu kez ödül mödül koymuyorum kendime çünkü sonra "aaa vermeye devam ediyorum ya, yesem de olur yani" ye dönüyor işler🤣🤣 biraz ac kalmak iyidir. Bu zamana kadar çok yedik yeter.
Bende böyle düşünüyorum yemiyorum midemi küçültmeye çalişiyorum
Hatta ailem kızıyor çok az yiyorsun diye
Ama şaşiriyorum o arada hem çok yiyip kilo verenlere

Kendini kasmadan yap bence. Sonucta onemli olan beslenme sekli belirlemek ve bunun normal hayatimiza da uygun olmasi. Yani eve biri geldiğinde ya da bir yere gittiğimizde kendimizi yine adapte edebilmeliyiz. 😍 ayrıca menün gayet güzeldi.
Desteğin için teşekkür ederim🤗
Doğru söylüyorsun, normal hayatımıza uyarlamayı öğrenmeliyiz. Böylece kilo verdikten sonra geri almamış oluruz :KK51:
Kendime kızma sebebim aslında şu: 1 haziran hedefim 56.3 olmaktı. Böylelikle 1 nisanda başladığım bu yolda “ayda 3 kilo versem yeter” cümlemi gerçekleştiremeyeceğimo_O

X