- 2 Mart 2017
- 1.146
- 2.282
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Özele tıklayacan canım bunda özel pencere var ne zaman yersen o zaman oruç tutmuyıtuma tıklicanBen body fast yüklemiştim ama o yemediginde hala oruç göstermiyor.
SüperSabahki kahvaltim.
Sonrasında infilak oldum
Adet öncesi bilirsiniz bı canavara dönüşebiliyor uz
Şuan elimde çikolata kasesiSüperçok besleyici işte bende böyle yaparım ara ara
Bu tabakta birsey yokta çikolata tatlıya sarılma adet dönemi yemezsen kilo çabuk gider bende yakın zamanda adet dönemi haftaya olurumŞuan elimde çikolata kasesineden böyle oldu okdar sporada gram oynamıyor tartı
Adet öncesi şişkinlik başladı galiba sinirim bozuluyor
Ve böyle olunca ben kendimi yemeğe veririm durdurun beni
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla toparlarsın diyeti beynine yerleştirirsen az yersin azim azim kilo için azimSabah iyi bir tabakla kahvaltımı yapmıştım
Bir yumurta zeytin peynir
Biber domates
İki hindi füme
Kahvaltıdan önce bir elma
Yesillik
öğlen 1 koca cikolatayi gomdum
İki dilim tam buğday ekmeği yaptım ondan
Şuan bişey yemek istemiyorum
Hastanedeydim d vit b12 kansızlık hepsi diplerde birsuru ilaçla eve döndüm .
Bir aydır istediğim kadar kilo vermedim .
D vitamini ve kansızlık Tan olduğunu dusunuyorumama B12 ilaciylada iştahım açılırsa diye korkuyorum bakalım nolcak hayırlısı olsun insallh
Bu saate elinin çikolata kasesininde ne işi varŞuan elimde çikolata kasesineden böyle oldu okdar sporada gram oynamıyor tartı
Çok bilmiyorm ve 2 bebeğim var onlardan fırsat buldukça yazarım inşaALLAH teşekkür ederimNe zaman başlamak istersenizhoşgeldiniz pazartesi baskül paylaşımı yapın ilk sayfada yazanlara uyun her gun menu bildirimi olucak
Ahhh ben bugün diyete başladım ve ancak bu kdr iştahım açık olabilir nasıl kesebilir bilmiyormBu saate elinin çikolata kasesininde ne işi var
Hemen onu birak sen başlamadin mi oruça
Bende regl dönemindeyim aslında bugün olmalıydım ama olmadı dur bakalim.Şuan elimde çikolata kasesineden böyle oldu okdar sporada gram oynamıyor tartı
Canim sert bi kahve iç şekersiz ben öyle yaparim hemen kesilirAhhh ben bugün diyete başladım ve ancak bu kdr iştahım açık olabilir nasıl kesebilir bilmiyorm
Aslinda çogu yerde beslenme saatinde çok abartmadan herşeyi yiyin diyolar28 Mayıs
09.30- filtre kahve
10.00- eliptik+ip atlama
12.00- omlet, domates, semizotu, peynir, 3 zeytin, 4-5 patates kızartması
15.00- 1 dilim baklava
19.00- 2 patlıcan dolması, bi kase yoğurt
Yani yediğimiz için kilo aldık biz önce kendi gerçeğimizi kabul edelimAslinda çogu yerde beslenme saatinde çok abartmadan herşeyi yiyin diyolar
Ben kesinlikle yemiyorum ama nesala bir arkadaş bugün lahmacun ve neyse caniniz çekmesin bişeyler yemiş
O da günde 2 saat besleniyo o arada herşeyi yiyor kiloda veriyor
Bugün istediğim gibi geçmedi. Anneme geldim o yüzden rutinim bozulduAslinda çogu yerde beslenme saatinde çok abartmadan herşeyi yiyin diyolar
Ben kesinlikle yemiyorum ama nesala bir arkadaş bugün lahmacun ve neyse caniniz çekmesin bişeyler yemiş
O da günde 2 saat besleniyo o arada herşeyi yiyor kiloda veriyor
Kendini kasmadan yap bence. Sonucta onemli olan beslenme sekli belirlemek ve bunun normal hayatimiza da uygun olmasi. Yani eve biri geldiğinde ya da bir yere gittiğimizde kendimizi yine adapte edebilmeliyiz.Bugün istediğim gibi geçmedi. Anneme geldim o yüzden rutinim bozuldu
Yarın temiz, az ve kısa süreli beslenme yapacağım
Bende böyle düşünüyorum yemiyorum midemi küçültmeye çalişiyorumYani yediğimiz için kilo aldık biz önce kendi gerçeğimizi kabul edelimama kalori hesabı yaparsan tabiki verirsin.
Ben bu kez ödül mödül koymuyorum kendime çünkü sonra "aaa vermeye devam ediyorum ya, yesem de olur yani" ye dönüyor işlerbiraz ac kalmak iyidir. Bu zamana kadar çok yedik yeter.
Desteğin için teşekkür ederimKendini kasmadan yap bence. Sonucta onemli olan beslenme sekli belirlemek ve bunun normal hayatimiza da uygun olmasi. Yani eve biri geldiğinde ya da bir yere gittiğimizde kendimizi yine adapte edebilmeliyiz.ayrıca menün gayet güzeldi.