İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben onu 2 haftada bir yapıyorum başladınızmı kaç kaç yapıyorsunuz
Ben 18/6 yapıyorum

Kilo kaç
Hedef kaç
18/6 dediğiniz neyi belirtiyor pek bilmiyorum kusura bakmayın.

Kilo Ramazan'ın 3. haftasına kdr 71di son hafta hayzdim ve maalesef iştahım çok açıldı 72.5 filan şuan vücudum çok şiş niye bilmiyorm belki beslenme düzeni bozulduğu içindir. Hedefim 59 inşaALLAH. 83-84 kiloydum hamilelik kiloları işte bu kiloya geldim zarzor. Sanki bundan sonrası daha zor gider gibime geliyor. Ama yemesem spor yapsam dikkat etsem çabuk kilo gidiyor elhamdülillah ama işte boğazı tutamıyorum

Vücut kandırmayı çok yapmıyorsun ki zaten sadece 1 gün yapsan yetiyor. Vücuduna kalorili şeyler girmesi yetiyor galiba

Sivi detoksu yapacagim ben. Ama benim sıvı detoksum meyve kuruyemiş soya sütü ve kakao karışımı oluyor. Belki ilk gün böyle ikinci gün yeşil detoks yaparım. Pazartesi de sadece et yerim.
Hmm soya sütü mü adı var mı detoksunun
Yapcam bende bişiler
Bişi bulamazsam ayran yaparım

Hmm soya sütü mü adı var mı detoksunun
Yapcam bende bişiler
Bişi bulamazsam ayran yaparım
Yok ya ben bi ara yaz smoothieleri kartları almıştım sonra içine süt ekleye ekleye kafama göre sevdiğim şeyleri yaptım. Laktozsuzda olsa normal süt beni etkiliyor o yüzden çok az kullanıyorum. Sebzeleri robottan geçirdiğinde de biraz sut ekleyebilirsin içimi kolay oluyor. Kakaoyu çok kullanırım hele artık yaz geldi arada yaptığım tarifleri paylaşırım buradan.

Anladım canım Tariflerini beklerim
regle 1 gün kaldı ama tatlı matlı yok artık tamam
Ben pazartesiye kadar ciddi kasmaya karar verdim
O 56.3 ü göreceğiiiim

İlk sayfsyı okursanız anlarsınız özet geçiyorum kendimden sen kendi pencereni ilk sayfadan seç

Açlık/beslenme pencerem
16 / 8

16 saat açlıgı geceye bırakıyoruz
Ben sabah 10.30 da kahvaltıya başlıyorum 2 ögün 2 ara yapıyorum
Akşamda 18.30 da agzımı yemeklere meyvelere kapatıyorum mideme gece ögütülecek yemek olmasın diye 18.30 dan sonra hiç yemiyorum sadece yatana kadar su yeşil cay işte dogal çaylar sade maden suyu sekersiz açık cay şekersiz kahve içiliyor yatana kadar

Diger pencerler şu şekilde

Gece Açlık/gunduztokluk

14 / 10
16 / 8
18 / 6
20 / 4

Bunlardan biri ile başla

Selam kizlar ben 1 Haziran da ise başlıyorum bu. İş beni bozacak mi hiç bilmiyirum ya

Gece yatmadanda 1 tatlı kaşıgı zencefıl 1 tatlı kaşıgı tarçın 1 tatlı kaşığıda zerdaçal 3 kaşık yogurda birazda kefir ekliyorum.Sabah kalkar kalkmaz lımon sıkıp ıcıorum.Kahvaltımı normal yapıorum.Tatlı vs yememeye calısıorum.Dpora baslasam daha ıyı verırım.Ama musaıt ortamım olmadı .Her gun gelıp yazdam boyle.Aranıza katılabılırmıyım.şartları nedir?

Benım amacım 58 kılo olmak ama veremıyorum kılo.Kilo almamın sebebı 2 beyın amalıatı gecırdım o arada işac serum o kadar kılo aldımkı sonrada boşandım ve depresyon.Vitamın eksıklıklerı depresyon derken vucudum bıldıgınız dokdortgene benzemıstıDiyetısyene gıttım kıloda verdım ama devam ettıremedım.Diyetısyende çok ıyı ama bana neyın ıyı gelıp gelmedıgımı artık bılıorum.Bucudumu tanıyorum.

Ben akşam yedıkten sonra gece yatmadan yoğurt kefir zerdecal zencefil tarcın yapıorum ve su yelilcay rezene içiorum.Umarım yanlış yapmıorumdur:)

Selam kizlar ben 1 Haziran da ise başlıyorum bu. İş beni bozacak mi hiç bilmiyirum ya
Ben karantina suresince donusumlu calistim ve sevinmiştim spor yapcam kilo vercem diye gec yatip gec kalkmak mahvetti beni iae gidince saatlerin daha duzenli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…