- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Yakışır diye giydik ama kilomun azabına uğradıkHiç göremedim dahason hedefimi
Profilinde 1.65 yzmiyormu
benimde o civarlardir ama geçen sene 62 ye dusmustum iyiydim
Ben kardeşimin düğün resimlerine bakamiyorum .o şişko halimle utanmadan tek kol baya güzel bı elbise gitmişim .hiç yakışmaz mı dev anası gibi neyine giyiyon
Amin ecmain
Yeşil çay yokPrenses uyanmadan önce yada kahvaktıdan önce yeşil cay içebilirsiniz yag yakımı için süper metoyuda hızlandırıyor
Kaydettim, taze zencefil aldığımda yapacağımÖdem ve yag yakıcı cay tarifi
Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli
Gun içinde çayı bitirin
Evet 3 çok erken zorlamış da zaten seni. Önce 6 yapBende yememeye calısıorum fakat demın çok acıktım karnım guruldada açlıktan .2 salata 1 bardak kefır ıctım.Saat 3 de en son yemegımı yemıstım.En ıdeal saat 5 veya 6 bence
Canim,hedef 60, 58 yirtilsam olamamSon hedef 58 mi ok yazıyorum
Ben ananas katmadıgım zamanda oluyor yine ödem yag yakıyor ananas aroma veriyorAnanas yok bizde
76 yordun kilo vermişin süperrCanim,hedef 60, 58 yirtilsam olamam
Hoşgeldiniz bizlemisinizBende yememeye calısıorum fakat demın çok acıktım karnım guruldada açlıktan .2 salata 1 bardak kefır ıctım.Saat 3 de en son yemegımı yemıstım.En ıdeal saat 5 veya 6 bence
Evet ben 2 kez kabukları ve tarçınla yapmıştım, zencefil koymamıştımBen ananas katmadıgım zamanda oluyor yine ödem yag yakıyor ananas aroma veriyorolursa evde ananas kabugunu atmıyorum tarife ekliyorum süper de kilo vermiştim her ince dilim keser kabuk çaya meyvesi yogurtla tuketirdim. Kabuklarıylada cay yapıldıgını ögrenmiştim bilginize
Ödem ve yag yakıcı cay tarifi
Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli
Gun içinde çayı bitirin
Ananasın kabukları yag yakıyor ödem atıyor zencefilde çok etkili yarım limon 1 çubuk tarçın süper tarifEvet ben 2 kez kabukları ve tarçınla yapmıştım, zencefil koymamıştımbaya sıvı atıyorsun vücuttan
Hedefe 56 yazacambildirim gelmedi diye ben de yazmıyorsunuz sandımbenim hedefim 56 aslında 55 ama 55 dedikçe olmuyor belki 56 olurum bi60 a düşsem detoks yapacam kırmak için
Erkenden yazayım mı dedin28 mayıs menum
10.30 yeşil cay
1 bardak ayran
Zencefilli yag yakıcı ödem çayı
14.de tam bugdaylı sandiviç ekmeginde arasında patates kızartma acı biber kızartma 1 domates dilimi 350 mlm ayran
Zencefilli yagyakıcı ödem cayı
18.00 de 1 kase sütte sade gevrek tarcınlı 8 cekirdekli kuru üzümlükapanış
1.5 litre su tukettim 1.5 litre yatana kadar içerim yeşil cay zencefilli cay
50 mekik çekicem
Benim 20 saat olduErkenden yazayım mı dedinpatates kızartması çok yüksek kalorili. Ben bi sprey kutu aldım mutfağa içine yağ koydum, eğer kızartma yaparsam ondan sıkıyorum. 1 kaşık bile olmuyor yağ öneririm. Fırında yaparken özellikle çok iyi.
Bu arada dün az yedim sanırım. Dünden beri inanılmaz acımama bozmadım yani 16 saatte açlıktan ölünmez sonuçta
14 de yerim dedim 14.30 olduErkenden yazayım mı dedinpatates kızartması çok yüksek kalorili. Ben bi sprey kutu aldım mutfağa içine yağ koydum, eğer kızartma yaparsam ondan sıkıyorum. 1 kaşık bile olmuyor yağ öneririm. Fırında yaparken özellikle çok iyi.
Bu arada dün az yedim sanırım. Dünden beri inanılmaz acımama bozmadım yani 16 saatte açlıktan ölünmez sonuçta
Hangi uygulama bu