- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Erken yemişin akşama yemeyin tatlıları 1 dilimde burakmışın en azındaOf ya az önce bi dilim baklava yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yemişin akşama yemeyin tatlıları 1 dilimde burakmışın en azındaOf ya az önce bi dilim baklava yedim
Süper menu13.00
2 yumurta peynir domates yeşillik
15.00 kiraz sapı çayı
18.00
Bezelye yemeği biraz pilav yoğurt yiyeceğim
Bence süper pazertesiye guzel yansırHellooo!
Sabah 6 kalkış
Öğlen 1 de ancak yiyebildim
Ögle: Ev yapımı kepek yufkasından, Yumurtalı sebzeli kıyma kavurması dürümü yedim. 3 dilim kadar da peynir koymuştum içine. 1 avuç çiğ kuruyemiş.
Akşam: 2 kepçe unsuz kremasız bakla çorbası.
Bugün sadace ise gidip gelirken yürüdüğüm 20++ dk var egzersiz olarak ama 15 dk hiit yapmayı düşünüyorum yerimden kalkabilirsem.
Gün boyu 2 lt su içtim yatana kadar 3 olur.
Çok kahve içtim bugün sayısı belirsiz.
Tek ogun mu yapıyorsun bide olk defa mi diyet yaptinNe demek canim tabiki anlatirim aslinda karişik
Önce dikkat etmeye başladim ekmegi kestim abur cubur falan
Sonra ani bir kararla ama hep istiyordum
Su oruçu tutdum 3 gün onda 3 kilo gitti
Ve nefsim köreldi çünkü abartmişdim yemeyi
Daha sonra if başladim artık rahatim
Çok kolay 22 saat aç kalabiliyorum
Bence en önemli şey devamlilik vazgeçmeme
Valla dimiErken yemişin akşama yemeyin tatlıları 1 dilimde burakmışın en azında
Bugun 3-4 menude kızartma var yarın dengeleriz28 Mayıs
09.30- filtre kahve
10.00- eliptik+ip atlama
12.00- omlet, domates, semizotu, peynir, 3 zeytin, 4-5 patates kızartması
15.00- 1 dilim baklava
19.00- 2 patlıcan dolması, bi kase yoğurt
Aha burdada kızartmaZeytinyağında patates kizarttim, yumurta yaptım.2 dilim tam buğday ekmeği salatalık,domates zeytin peynir vs.,ara öğün karpuz, 4 kaşık kısır, akşam yemeği 1 tabak patates yemeği ,2 kase yogurtlu çorba . Saat 19:00 da bitti,bebeğimi de uyuttum o uyurken bende sizmişim.
Bugün giden gitti artk. İnşaALLAH deniycem teşekkür ederimCanim sert bi kahve iç şekersiz ben öyle yaparim hemen kesilir
Ayy benimde kızım 25 aylık oğlum 11 aylık zor hakkından geliyorm ikisinin. İkiz daha zor olmalı Allah kolaylık versin30 dkklık Leslie başlıyacam önce bir alışayım açlıga şimdilik mekikle idare ediyorum ikizler yoruyor beni
Vücudu kandırma diye birşey duydum ayda yada birkaç haftada 1 serbest gün yapılıyorBende regl dönemindeyim aslında bugün olmalıydım ama olmadı dur bakalim.
Böyle tatlı krizi geldiğinde kuruyemişi ve yulafi öğütüyorum içine birkaç tatlı kuru meyve ekleyip yeniden çekiyorum , kakao ve biraz süt ile hamur yapıp yiyorum. Çikolata topu gibi oluyor. Istersen içine 1 yumurta, kabartma tozu da ekleyip fırına verebilirsin. Çok güzel oluyor tadı brownie gibi.
Bazen kilo vermek durur bunun nedeni artık aldigin kalori ile idare etmeyi ögrendigin anlamına gelir. Sporunu değiştir, beslenme saatlerini degistir ama yemeye başlama ben hep yedim ve 2 haftada verdiğim kiloyu 1 saatte alabilme özelliğim var
Ben onu 2 haftada bir yapıyorum başladınızmı kaç kaç yapıyorsunuzVücudu kandırma diye birşey duydum ayda yada birkaç haftada 1 serbest gün yapılıyor
Ideal kilona yakınsan ayda 3 kilo inan bana yeterli ha benim gibi 10 kilo fazlan varsa bilemiyorumDesteğin için teşekkür ederim
Doğru söylüyorsun, normal hayatımıza uyarlamayı öğrenmeliyiz. Böylece kilo verdikten sonra geri almamış oluruz
Kendime kızma sebebim aslında şu: 1 haziran hedefim 56.3 olmaktı. Böylelikle 1 nisanda başladığım bu yolda “ayda 3 kilo versem yeter” cümlemi gerçekleştiremeyeceğim
Evet ben tek ögün yapıyorum belki yanliş olabilir 2 3 gibi yiyorum o kadarTek ogun mu yapıyorsun bide olk defa mi diyet yaptin
Evet uzun süre aynı kaloride beslenince kilo vermek duruyor. Metabolizma hızlansın diye o sırada diyet değiştiriliyor ama uzun süreli değil. Ben bunu bu kez saat değiştirerek yapacağım çünkü veremiyorum biraz yiyeyim dediğimde geri dönemiyorumVücudu kandırma diye birşey duydum ayda yada birkaç haftada 1 serbest gün yapılıyor
Ay umarim çok aptal diyetler yaptım ve o kadar alışığım ki diyete veremem gibi geliyor ama sporun vücudumu toparlamaya başlaması hoşuma gitti.Bence süper pazertesiye guzel yansır
Bence de mekik+ bi kaç bacak hareketi yaparsın30 dkklık Leslie başlıyacam önce bir alışayım açlıga şimdilik mekikle idare ediyorum ikizler yoruyor beni
10 kilo vermek hedefim. Şuan 1 nisandan beri 5 kilosu gitti canım 5 kilo kaldı. Ama 1 haziran sabahı 56.3 göremeyeceğim gibi görünüyoIdeal kilona yakınsan ayda 3 kilo inan bana yeterli ha benim gibi 10 kilo fazlan varsa bilemiyorum
Sivi detoksu yapacagim ben. Ama benim sıvı detoksum meyve kuruyemiş soya sütü ve kakao karışımı oluyor. Belki ilk gün böyle ikinci gün yeşil detoks yaparım. Pazartesi de sadece et yerim.10 kilo vermek hedefim. Şuan 1 nisandan beri 5 kilosu gitti canım 5 kilo kaldı. Ama 1 haziran sabahı 56.3 göremeyeceğim gibi görünüyo
Detoks mu yapsam haftasonu