İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Valla kendime güven yok kaç dlyet denedim 🙄
Bunu şimdi diyet gibi düşünme
İstersen bu hafta sadece saat kısıtlaması yap önce ona alış🤔
Bide eğer 8 gibi yemek zorundaysan akşam, kahvaltını daha geç yapmaya çalış👍
Bu saatli yeme alışkanlığını kazanınca yediklerine de dikkat etmeye başla.
Ben if e ilk başladığımda bi hafta sadece 10.30-18.30 beslendim. Yediklerime sınır koymadım bu aralıkta. Baktık o hafta hiç kilo verememişim hoop diyet+spor ekledim. Çok daha verimli oldu böylelikle🤗

Bunu şimdi diyet gibi düşünme
İstersen bu hafta sadece saat kısıtlaması yap önce ona alış🤔
Bide eğer 8 gibi yemek zorundaysan akşam, kahvaltını daha geç yapmaya çalış👍
Bu saatli yeme alışkanlığını kazanınca yediklerine de dikkat etmeye başla.
Ben if e ilk başladığımda bi hafta sadece 10.30-18.30 beslendim. Yediklerime sınır koymadım bu aralıkta. Baktık o hafta hiç kilo verememişim hoop diyet+spor ekledim. Çok daha verimli oldu böylelikle🤗
Ben kızımla kahvaltı yapiyorum
Ona göre ayarlıyorum
10 da hazırlıyorum 11 de bitiş

Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz 😍😍

27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim 😍😍

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir 😊

Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Yapılması gerkenler

1.kural her gun menu yazılırken tarih yazılacak

2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi

3.kural menu bildirimi yapılacak gün içinde menu hazırsa yazılacak yada 22 ye kadar bildirim yapılmış olucak

4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak 😊

5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak 😉

Yaparsanız siz kazanırsınız 😉 azim varsa gerisi teferruat 😉😉

Benim detox tarifimi vereyim 😊

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir 😉😉

Ikra meyra Ikra meyra ➡başlangıç 70.10 HEDEF⬇58 😍
@orkide1453 ➡başlangıç 63.70
tildamilda tildamilda ➡başlangıç 57.40HEDEF⬇52
@yeteramabukadar ➡başlangıç 58.50 HEDEF ⬇52😍
@dreamy07 ➡başlangıç76 HEDEF⬇58😍
@Baklavadeseni ➡başlangıç 69.20
@Karanfil_kokuyor ➡başlangıç 66.50
@Jey N ➡başlangıç 71.10HEDEF⬇65
@Eminosa ➡başlangıç 76.00
@Ahsen555 ➡başlangıç 78.40 HEDEF⬇55😍
@Meyyal Hayyal ➡başlangıç
@sweetgirlcandy ➡ başlangıç
Batu85 Batu85 ➡başlangıç 68.10HEDEF⬇60😍
@dilenk2801 ➡başlangıç 64 HEDEF⬇58😍
@MigiMadid ➡ başlangıç 86HEDEF⬇60😍
GeyikliGece GeyikliGece ➡başlangıç
Kuzukulagi Kuzukulagi ➡başlangıç
@Oaktree ➡başlangıç
@Ceycey12345 ➡başlangıç
19 kişi olmuşuz listede etiketlemediğim varsa ben yokum desin 😉

Ben başka türlü dlyet sevmedim keto karatay gibi
En çok sağlıklı beslenme diyeti sevdim
Prenses uyanmadan önce yada kahvaktıdan önce yeşil cay içebilirsiniz yag yakımı için süper metoyuda hızlandırıyor 😍

Ödem ve yag yakıcı cay tarifi 😍

Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli

Gun içinde çayı bitirin

Son düzenleme:
Arkadaşlar son hedefinizide yazın onuda eklicem 😊😍
Hiç göremedim dahason hedefimi 🙈
Son hedef 60
Boy 1 61
Ama çok zayıf olmak lstemem biraz etli olsun normal görünüm olsun bence
Profilinde 1.65 yzmiyormu
Benim de 52 ama 60 yeter hatta 65 e razıyım 😁😁
benimde o civarlardir ama geçen sene 62 ye dusmustum iyiydim
Bı gün bı akraba dugunde 93 kilo ile somon rengi elblse giydim ki insanlar kesin hakkında bu kadın ayı gibi resmen diye dusunmustur ben rahat olamamisim 🙈
Ben kardeşimin düğün resimlerine bakamiyorum .o şişko halimle utanmadan tek kol baya güzel bı elbise gitmişim .hiç yakışmaz mı dev anası gibi neyine giyiyon😅
Allah'ım bana da bu diyeti yapmayı nasip et...amin❤🙏
Amin ecmain👏

Bende yememeye calısıorum fakat demın çok acıktım karnım guruldada açlıktan .2 salata 1 bardak kefır ıctım.Saat 3 de en son yemegımı yemıstım.En ıdeal saat 5 veya 6 bence

Ödem ve yag yakıcı cay tarifi 😍

Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli

Gun içinde çayı bitirin
Ananas yok bizde 🙄🙄

X