- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
İnşAllah verirsin canım sağlık için kendimiz için daha iyi hissetmek için başaralım. Giydiğim hiç birşey yakışmıyor ya çok üzülüyorum
Bı gün bı akraba dugunde 93 kilo ile somon rengi elblse giydim ki insanlar kesin hakkında bu kadın ayı gibi resmen diye dusunmustur ben rahat olamamisimİnşAllah verirsin canım sağlık için kendimiz için daha iyi hissetmek için başaralım. Giydiğim hiç birşey yakışmıyor ya çok üzülüyorum
Olursun canım zor oluyor ama oluyor olacak böyle inanalımKesinlikle oyle ben 75 olsam.yetr minimum 70 yani vucudum 75 ken bile çöküyor çünkü o yüzden 10 )kilo gitse hayirlisiyoa bi
Yok estağfurullah canım öyle deme ya kendine. Ben bu aralar siyahtan başka bşey giymiyorum zaten yakışmıyorBı gün bı akraba dugunde 93 kilo ile somon rengi elblse giydim ki insanlar kesin hakkında bu kadın ayı gibi resmen diye dusunmustur ben rahat olamamisim
Teşekkürler canım bende ilk haftalar dikkat etmedim sonradan başladımVayyyy vayybende ramazanda zayıflarım dedim ilk 10 gun çok iyi gectı sonra bi daha toparlanamadm tebrik ediyorum seni
Aşmaz niye aşsınBeni aşar mi acabaa
Allah'ım bana da bu diyeti yapmayı nasip et...amin❤Benim planım şu
Uyanınca
Limonlu su
Kahvaltı
10:00-11:00 Yumurta domates salatalık peynir
Ekmek yok
15:00 Ara: çay kahve yada yeşil elma
Su:2-2 5 litre su
Saat 13-14 arası spor bı saat.
Tatlı ylyebilrim
19:00 da yemek yiyoruz biz genelde eşim 7de geliyor 8de bitiyor
Sebze yemeği yiyorum
Tek porsiyon sadece
Yanına da yoğurt
Ekmek yok
Limontuzlu salata bol eksili
8de kapatırım
Sonra bir kahve şekersiz
Vücudu esnekleme için 10 dk spor
11de uyku düşünüyorum
Valla kendime güven yok kaç dlyet denedimAşmaz niye aşsıniki öğün arası uzun olduğundan mı şüphelisin
Dene benceAllah'ım bana da bu diyeti yapmayı nasip et...amin❤
Ama 86 oldum nasılsa bu 86 yi kaç aydır kiramadim gittiYok estağfurullah canım öyle deme ya kendine. Ben bu aralar siyahtan başka bşey giymiyorum zaten yakışmıyor
İnsülin direncin falan mı yüksek acaba baktırdın mı hiçAma 86 oldum nasılsa bu 86 yi kaç aydır kiramadim gitti
BaşlaYarın başlıyorum kizlar yoksa evde kalicam
Evet o var bendeİnsülin direncin falan mı yüksek acaba baktırdın mı hiç
Biraz zor kilo verisin verirsen de direnç kırılır zaten daha hızlı verirsinEvet o var bende
Süper menüBenim planım şu
Uyanınca
Limonlu su
Kahvaltı
10:00-11:00 Yumurta domates salatalık peynir
Ekmek yok
15:00 Ara: çay kahve yada yeşil elma
Su:2-2 5 litre su
Saat 13-14 arası spor bı saat.
Tatlı ylyebilrim
19:00 da yemek yiyoruz biz genelde eşim 7de geliyor 8de bitiyor
Sebze yemeği yiyorum
Tek porsiyon sadece
Yanına da yoğurt
Ekmek yok
Limontuzlu salata bol eksili
8de kapatırım
Sonra bir kahve şekersiz
Vücudu esnekleme için 10 dk spor
11de uyku düşünüyorum
Son hedef 58 mi ok yazıyorumAy yarın yapayım da 58 de kilo mu vermrk istiyor, benim hedefim nerdeyse
Pazartesi baskül paylaşımı var canım süper olurBen daha kiloluyum.ama 2 gun sonra gelicek baskul onu bekliyorum 86 cikarim.sanirim