İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Valla kendime güven yok kaç dlyet denedim
Bunu şimdi diyet gibi düşünme
İstersen bu hafta sadece saat kısıtlaması yap önce ona alış
Bide eğer 8 gibi yemek zorundaysan akşam, kahvaltını daha geç yapmaya çalış
Bu saatli yeme alışkanlığını kazanınca yediklerine de dikkat etmeye başla.
Ben if e ilk başladığımda bi hafta sadece 10.30-18.30 beslendim. Yediklerime sınır koymadım bu aralıkta. Baktık o hafta hiç kilo verememişim hoop diyet+spor ekledim. Çok daha verimli oldu böylelikle

Ben kızımla kahvaltı yapiyorum
Ona göre ayarlıyorum
10 da hazırlıyorum 11 de bitiş

19 kişi olmuşuz listede etiketlemediğim varsa ben yokum desin

Ben başka türlü dlyet sevmedim keto karatay gibi
En çok sağlıklı beslenme diyeti sevdim
Prenses uyanmadan önce yada kahvaktıdan önce yeşil cay içebilirsiniz yag yakımı için süper metoyuda hızlandırıyor

Ödem ve yag yakıcı cay tarifi

Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli

Gun içinde çayı bitirin

Son düzenleme:
Arkadaşlar son hedefinizide yazın onuda eklicem
Hiç göremedim dahason hedefimi
Son hedef 60
Boy 1 61
Ama çok zayıf olmak lstemem biraz etli olsun normal görünüm olsun bence
Profilinde 1.65 yzmiyormu
Benim de 52 ama 60 yeter hatta 65 e razıyım
benimde o civarlardir ama geçen sene 62 ye dusmustum iyiydim
Bı gün bı akraba dugunde 93 kilo ile somon rengi elblse giydim ki insanlar kesin hakkında bu kadın ayı gibi resmen diye dusunmustur ben rahat olamamisim
Ben kardeşimin düğün resimlerine bakamiyorum .o şişko halimle utanmadan tek kol baya güzel bı elbise gitmişim .hiç yakışmaz mı dev anası gibi neyine giyiyon
Allah'ım bana da bu diyeti yapmayı nasip et...amin❤
Amin ecmain

Bende yememeye calısıorum fakat demın çok acıktım karnım guruldada açlıktan .2 salata 1 bardak kefır ıctım.Saat 3 de en son yemegımı yemıstım.En ıdeal saat 5 veya 6 bence

Ananas yok bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…