İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hiç göremedim dahason hedefimi 🙈

Profilinde 1.65 yzmiyormu
benimde o civarlardir ama geçen sene 62 ye dusmustum iyiydim

Ben kardeşimin düğün resimlerine bakamiyorum .o şişko halimle utanmadan tek kol baya güzel bı elbise gitmişim .hiç yakışmaz mı dev anası gibi neyine giyiyon😅

Amin ecmain👏
Yakışır diye giydik ama kilomun azabına uğradık 🤣🤣🤣 bende hıc bakamıyorum kendıme bune be dedım 😬🤣🤣🤣
Evet valla boyumu çözemedim gitti 🤣🤣
Ben çok zayıf olmak istemem bilmiyorum hiç hayatımda zayıf olmadım
Sadece 18 imde 52 kiloydum o zaman da çikolatayı kurt var sanırdım

Prenses uyanmadan önce yada kahvaktıdan önce yeşil cay içebilirsiniz yag yakımı için süper metoyuda hızlandırıyor 😍
Yeşil çay yok
Limonlu su içtim gece 4 te kalktım namaz kıldım 1-2 sayfa kuran okudum yattım çok şükür
Şimdi 9da uyandım kız uyandı ben evde Zombi gibi gezıorum kahvaltı hazırlayacağım 😅

Ödem ve yag yakıcı cay tarifi 😍

Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli

Gun içinde çayı bitirin
Kaydettim, taze zencefil aldığımda yapacağım🤗

Eklentiler

• IMG_20200528_102944.jpg
    IMG_20200528_102944.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 23
Ananas yok bizde 🙄🙄
Ben ananas katmadıgım zamanda oluyor yine ödem yag yakıyor ananas aroma veriyor 😉 olursa evde ananas kabugunu atmıyorum tarife ekliyorum süper de kilo vermiştim her ince dilim keser kabuk çaya meyvesi yogurtla tuketirdim. Kabuklarıylada cay yapıldıgını ögrenmiştim bilginize 😉

Bende yememeye calısıorum fakat demın çok acıktım karnım guruldada açlıktan .2 salata 1 bardak kefır ıctım.Saat 3 de en son yemegımı yemıstım.En ıdeal saat 5 veya 6 bence
Hoşgeldiniz bizlemisiniz 😍😉

bildirim gelmedi diye ben de yazmıyorsunuz sandım :KK70: benim hedefim 56 aslında 55 ama 55 dedikçe olmuyor belki 56 olurum :KK70: bi60 a düşsem detoks yapacam kırmak için

Ben ananas katmadıgım zamanda oluyor yine ödem yag yakıyor ananas aroma veriyor 😉 olursa evde ananas kabugunu atmıyorum tarife ekliyorum süper de kilo vermiştim her ince dilim keser kabuk çaya meyvesi yogurtla tuketirdim. Kabuklarıylada cay yapıldıgını ögrenmiştim bilginize 😉
Evet ben 2 kez kabukları ve tarçınla yapmıştım, zencefil koymamıştım 👍 baya sıvı atıyorsun vücuttan🤗

Ödem ve yag yakıcı cay tarifi 😍

Zencefil, tarçın, ananas ve limonla da bir araya getirebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdığı için kilo vermek isteyenlere önerilen bu çay için yarım litre suya 1 dilim ananas, 1 çubuk tarçın, 1 diş sarımsak kadar zencefil ve yarım limonu bir tencerede 20 dakika kadar kaynatmanız ve altını kapatıp bir süre dinlendirmeniz yeterli

Gun içinde çayı bitirin

1 ince ananas dilimi küp küp dograyıp
1 bardak yogurda ekleyip az tarçin tozu ekleyip
2 ceviz ezip üzerine ekleyip akşam ögününde yerdim dükkani kapatırdım süper etkisini görmüştüm
Açlıga alışınca tekrar başlayacam
Her ince dilimi kestiğimde kabuklarını atmazdım usteki tarifteki çaya eklerdim bilginize 😉

28 mayıs menum 😍

10.30 yeşil cay

1 bardak ayran

Zencefilli yag yakıcı ödem çayı

14.de tam bugdaylı sandiviç ekmeginde arasında patates kızartma acı biber kızartma 1 domates dilimi 350 mlm ayran

Zencefilli yagyakıcı ödem cayı

18.00 de 1 kase sütte sade gevrek tarcınlı 8 cekirdekli kuru üzümlü 😋 kapanış 😉

1.5 litre su tukettim 1.5 litre yatana kadar içerim yeşil cay zencefilli cay

50 mekik çekicem
😊

28 mayıs menum 😍

10.30 yeşil cay

1 bardak ayran

Zencefilli yag yakıcı ödem çayı

14.de tam bugdaylı sandiviç ekmeginde arasında patates kızartma acı biber kızartma 1 domates dilimi 350 mlm ayran

Zencefilli yagyakıcı ödem cayı

18.00 de 1 kase sütte sade gevrek tarcınlı 8 cekirdekli kuru üzümlü 😋 kapanış 😉

1.5 litre su tukettim 1.5 litre yatana kadar içerim yeşil cay zencefilli cay

50 mekik çekicem
😊
Erkenden yazayım mı dedin🤗 patates kızartması çok yüksek kalorili. Ben bi sprey kutu aldım mutfağa içine yağ koydum, eğer kızartma yaparsam ondan sıkıyorum. 1 kaşık bile olmuyor yağ öneririm. Fırında yaparken özellikle çok iyi.
Bu arada dün az yedim sanırım. Dünden beri inanılmaz acım🤣🤣 ama bozmadım yani 16 saatte açlıktan ölünmez sonuçta 🤣🤣

Erkenden yazayım mı dedin🤗 patates kızartması çok yüksek kalorili. Ben bi sprey kutu aldım mutfağa içine yağ koydum, eğer kızartma yaparsam ondan sıkıyorum. 1 kaşık bile olmuyor yağ öneririm. Fırında yaparken özellikle çok iyi.
Bu arada dün az yedim sanırım. Dünden beri inanılmaz acım🤣🤣 ama bozmadım yani 16 saatte açlıktan ölünmez sonuçta 🤣🤣
Benim 20 saat oldu 😉

14 de yerim dedim 14.30 oldu 😉

X