- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Şaka canim hedefe ulaşani alkişlarla gönderirizO nasıl birsey oluyor canım hedef bildirimide istemiştim ama kimse baskülle bildirim yapmadı
Evet hedefler yazılmadı artık pazartesi son hedeflerini yazarlar bende eklerimŞaka canim hedefe ulaşani alkişlarla göndeririz
Eee ama ben gördüm 3 4 baskül gördüm ama
Ekliyorum hemenBen 52
Hoşgeldin Canım ilk sayfada açıkladımİf dlyetl nasıl oluyor
Mesela ben 10-11de kahvaltı yapıyorum
Akşam 19:00-20:00 de yemek yiyoruz .ara öğünlerde su içme kahve var mı acaba
Ben genelde 10-11de kahvaltı yapıyorumHoşgeldin Canım ilk sayfada açıkladım
Açlık/beslenme penceresi
14/10
16/8
18/6
20/4
Hangi pencereyi istiyorsan onunla başla
Örnek benim yaptıgım mesala
16/8
16 saat aclık sadece su dogal caylar maden suyu
16 saatimi geceye denk getiriyorum
8 saat beslenme serbes tabi dikkatli beslenme olursa kilo verirsiniz
Şimdi ben sabah 10.30 da kahvaltı başlıyor
Akşam 18.30 da bitmiş oluyor
Yatana kadar su ,sade madensuyu, dogal çaylar ,şekersiz ise acık çay kahve olabiliyor yatana kadar gunluk 3 litre su tuketilmeli
Burada herkes benden zayıf ,ben 86 deyim
Valla ben dlyetl beceremiyorum kaç kere denedimBaşlıyormusunuz ilk sayfaya eklicem sizi
Sabah ya 10 yapın akşamda ya 7 yapınBen genelde 10-11de kahvaltı yapıyorum
Akşam 19:00-20:00 de bitiyor
Ekmek şeker yok bu şekilde yapacağım ama pencerede bulamadım ,
Evet o olur bence 10dan7 ye kadar ac olucaz demiSabah ya 10 yapın akşamda ya 7 yapın
15/9 penceresi olur sizede
9 saat beslenme serbes
15 saat açlıknasıl
Hoş geldinizselamlar bende if diyetını yapmaya karar verdim ve nasıl yaparım diye arastırırken sizi buldum :) bende öğlen 12 aksam 8 de son yemegi yemeyi dusunuorum. suandaki kilom 64 hedef 58 :)
pazartesi başlıyorum ..Ramazandan yeni çıktık birAz vucudu sasırtalım :)
tamamdır anlaştık :) pzt eklıycemHoş geldinizPazartesi baskülle paylaşım yaparsınız ilk sayfayı okudunuzmu ekliyorum sizi bizde bugun başladık baskül paylaşımı
Yok sabah 10 akşam 7 kadar beslenme serbes 7 den sonra ögütülecek birsey mideye hiç birsey girmemeli sadece sıvı su sademadensuyu dogal caylar şekersiz çay kahve serbes gece yatana kadarEvet o olur bence 10dan7 ye kadar ac olucaz demi