-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.241
Çok güzel menüIyi akşamlar kızlar Sabah sucuklu yumurta 2 dilim ekmek ,
Ara nescafe ve Wasa üzerine 1 tatli kaşigi nutella
aksam 1 kase mercimekli çorba
çok az değil mi bu menüIyi akşamlar kızlar Sabah sucuklu yumurta 2 dilim ekmek ,
Ara nescafe ve Wasa üzerine 1 tatli kaşigi nutella
aksam 1 kase mercimekli çorba
Bu if diyeti ile ayni değilBen normal oruc tutacam insaAllah.Aralikli oruc gibi ayarlasam ayni isi gorurmu?Yani aksam yemeye baslasam.Bide sahurluk.Normal oructa bana kilo verdiriyo cunku.
Tamam tsklerBu if diyeti ile ayni değilsiz kilo veriyorum.diyorsaniz uygulayın
Selam herkese
Ben dun aksam 21:30 gibi 1 paket cips yemis olabilirimbugunu yine tek ogunle bitirecegim henuz hic birsey yemedim
Tek ögünde mutlaka protein ve karbonhidrati aliyorum, ozellikle bozdugum zamanlarda mutlaka ertesi gun toparlanmak adina tek ogun yapiyorum, surekli tek ogün yaptigimda daha gozum ac oluyor cunkuCok zor olmuyor mu
Ya da saglikli
Ayyyy canım çok üzüldümMerhaba kızlar ben ne yazık ki korona olmuşum.Bugün 8.günüm baya ağır geçirdim.
Sabah yediklerim aşağıda.Bir dilim ekmek ile yedim.
Öğlen 1 muz 1 mandalina ve ıhlamur
Akşam 1 kase kıymalı kuru fasulye 2 yk pilav salata ve iki kaşık yoğurt.Bir kaç tane acı biber turşusu
Aah kuzum yaaMerhaba kızlar ben ne yazık ki korona olmuşum.Bugün 8.günüm baya ağır geçirdim.
Sabah yediklerim aşağıda.Bir dilim ekmek ile yedim.
Öğlen 1 muz 1 mandalina ve ıhlamur
Akşam 1 kase kıymalı kuru fasulye 2 yk pilav salata ve iki kaşık yoğurt.Bir kaç tane acı biber turşusu
Ne zaman test yaptırdın canım? En son artık neyden şüphelendin? Baya zaman geçti üstünden..tildamilda Ikra meyra teşekkürler canlarım.Valla önce normal sinüzit sandım önce eşim hasta olmuştu sonra ben hastalandım.eşiminki 5 gün sürdü.Ben her gecen gün hastalandım özellikle böbreğim sırtım çok fenaydı bugün biraz hafifledi.aile hekimi ilaç kullanamazsın dedi sadece parol kullanıyorum.Allahtan bugün tam 8.günüm.Mide bulantısı ishal nefes darlığı oluyor.devamlı bi baş dönmesi var.Dünden beri de dizlerim eklemlerim çok fena.ıhlamur ve bol c vitamini tüketiyorum.