- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.281
Artık 16 hafta oldun canım kilo alımın iyise takılma tatlımBu hafta artışım çok fazla.. Wc sorunum var 2 gündür. Umarım ondandır
Bu hafta kaçamaklı günlerim oldu tabi onunda etkisi var.. inşallah haftaya eksi görürüm canımArtık 16 hafta oldun canım kilo alımın iyise takılma tatlımsadece dikkat et beslenmene tuz şeker un
Haftaya iner canım dert etme.Bu hafta artışım çok fazla.. Wc sorunum var 2 gündür. Umarım ondandır
Sağlık olsunHaftaya iner canım dert etme.
Bak nisan annelerinde herkes almış ve baya baya almışlar yani.şimdi de ben niye alamadım diye kafaya taktımSağlık olsun
Evet çoğu kişi bu sabah 3-5 kg aldığını yazmış beni hissetmişler gibi ama almayanlarda var ya bence sıkıntı değil almamak, keşke bende almasaydımBak nisan annelerinde herkes almış ve baya baya almışlar yani.şimdi de ben niye alamadım diye kafaya taktımhastalık cidden psikolojimi bozdu.baştan beri +900 oldu
Ben seninkinin ödem olduğunu düşünüyorum bak gör bir iki güne düşecek.Evet çoğu kişi bu sabah 3-5 kg aldığını yazmış beni hissetmişler gibi ama almayanlarda var ya bence sıkıntı değil almamak, keşke bende almasaydım
İnşallah kuzum, tuvalete çıkabilirsem iner belkiBen seninkinin ödem olduğunu düşünüyorum bak gör bir iki güne düşecek.
Çok şükür ağrılar çok hafifledi ama halsizlik ve nefes darlığı var.Suyu bile küçük küçük içiyorum nefes alamıyorum çünkü bir anda içince.sanırım astımım da etkiliyorSen nasılsın bugünAlyaliya
Merhaba bugün baskül paylaşım günümüzselam kızlar ben de gelebilir miyim araniza
İnşallah onlarda hafifleyerek geçer gider canımÇok şükür ağrılar çok hafifledi ama halsizlik ve nefes darlığı var.Suyu bile küçük küçük içiyorum nefes alamıyorum çünkü bir anda içince.sanırım astımım da etkiliyor
Baskül yokmu anlamadım ne demek istediğini