İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım zencefil çayı ic bal ekle limon ekle bağışıklık için etkili bebeğim kuzum kendine iyi bak allahim şifa versin tatlim

Ne zaman test yaptırdın canım? En son artık neyden şüphelendin? Baya zaman geçti üstünden..
Vücut ağrısı olunca anladım ben.Belim sırtım çok ağrıdı.3 gün yoğun baş ağrısı çektim sinüzitte daha sonda gribe çevirirdi benimki çevirmedi.Burnum genzim açıktı kupkuruydu.Ama hiç tat koku yoktu.öyle anladım canım.Pazartesine kadar evde kal dedi doktor.şu an bile kolonyanın kokusunu alamıyorum.bebeğe birşey olmazmış dediklerine göre ama sana da söylemiştim bu hafta çok hareket hissetmedim.nasip artık.Haftaya perşembe kadın doğum randevum var.

Canım zencefil çayı ic bal ekle limon ekle bağışıklık için etkili bebeğim kuzum kendine iyi bak allahim şifa versin tatlim
Sağol canım karadut pekmezi içiyorum sabahları o bana iyi geldi.ıhlamur içiyorum.nane limon yapıyorum.zencefilli limonlu su tüketiyorum.Şimdi çok çok iyiyim ben baya kötüydüm ne uyudum ne uyandım çok zor geçti.sadece nefesimi uzun alamıyorum tıkanıyorum.

Yaaa inşallah birşey yoktur sağlıklı haberler alalım inşallah hareket için daha erken cnm kaç haftalık oldu minnos

Cok gecmis olsun Diyet yapicam diye vitaminsiz kalma sakin once sağlık En kisa zamanda iyilesmen dileğiyle

Cok gecmis olsun Diyet yapicam diye vitaminsiz kalma sakin once sağlık En kisa zamanda iyilesmen dileğiyle
Teşekkürler yok bu diyet değil canım beslenme şekli.Uzun süreli aclık yapmıyoruz biz hamişler.Hatta yatmadan önce süt kuruyemiş ya da yoğurt falan tüketiyorum buraya yazmıyorum bunu hayatın bir parçası haline getirmek lazım hep birlikte yaparız inş.

Canım o da dinleniyordur seninle birlikte
Bende öyle bu hafta pek hissetmedim, ki hasta olmadığım halde
Kontrolüne 10 gün kalmış, güzel haberlerinle gel inşallah

çok geçmiş olsun canım c vitmini al bolbol inş bişey olmaz bebeğine de kötü düşünme sakın

Merhaba kızlar artı yada eksi pes etmiyoruz bu hafta daha dikkat ediyoruz .if diyetinde ilk 2-3 hafta kilo verme alma olabiliyor . Vücut alıştıkça kilo verme incelme oluyor .ilk sayfamızda açıkladım bunları bilginize kizlar

Selam kizlar bu haftayı migrene geçirdim iğneler ilaçlar hala da sırtım kaslarım düzelmedi üşütme mi oldum anlamadim şükür kilo almadim ama çok da vermedim malesef

Eklentiler

• 20201103_113411.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…