- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.261
Canım zencefil çayı ic bal ekle limon ekle bağışıklık için etkili bebeğim kuzum kendine iyi bak allahim şifa versin tatlimtildamilda Ikra meyra teşekkürler canlarım.Valla önce normal sinüzit sandım önce eşim hasta olmuştu sonra ben hastalandım.eşiminki 5 gün sürdü.Ben her gecen gün hastalandım özellikle böbreğim sırtım çok fenaydı bugün biraz hafifledi.aile hekimi ilaç kullanamazsın dedi sadece parol kullanıyorum.Allahtan bugün tam 8.günüm.Mide bulantısı ishal nefes darlığı oluyor.devamlı bi baş dönmesi var.Dünden beri de dizlerim eklemlerim çok fena.ıhlamur ve bol c vitamini tüketiyorum.
Vücut ağrısı olunca anladım ben.Belim sırtım çok ağrıdı.3 gün yoğun baş ağrısı çektim sinüzitte daha sonda gribe çevirirdi benimki çevirmedi.Burnum genzim açıktı kupkuruydu.Ama hiç tat koku yoktu.öyle anladım canım.Pazartesine kadar evde kal dedi doktor.şu an bile kolonyanın kokusunu alamıyorum.bebeğe birşey olmazmış dediklerine göre ama sana da söylemiştim bu hafta çok hareket hissetmedim.nasip artık.Haftaya perşembe kadın doğum randevum var.Ne zaman test yaptırdın canım? En son artık neyden şüphelendin? Baya zaman geçti üstünden..
Sağol canım karadut pekmezi içiyorum sabahları o bana iyi geldi.ıhlamur içiyorum.nane limon yapıyorum.zencefilli limonlu su tüketiyorum.Şimdi çok çok iyiyim ben baya kötüydüm ne uyudum ne uyandım çok zor geçti.sadece nefesimi uzun alamıyorum tıkanıyorum.Canım zencefil çayı ic bal ekle limon ekle bağışıklık için etkili bebeğim kuzum kendine iyi bak allahim şifa versin tatlim
Yaaa inşallah birşey yoktur sağlıklı haberler alalım inşallah hareket için daha erken cnm kaç haftalık oldu minnosVücut ağrısı olunca anladım ben.Belim sırtım çok ağrıdı.3 gün yoğun baş ağrısı çektim sinüzitte daha sonda gribe çevirirdi benimki çevirmedi.Burnum genzim açıktı kupkuruydu.Ama hiç tat koku yoktu.öyle anladım canım.Pazartesine kadar evde kal dedi doktor.şu an bile kolonyanın kokusunu alamıyorum.bebeğe birşey olmazmış dediklerine göre ama sana da söylemiştim bu hafta çok hareket hissetmedim.nasip artık.Haftaya perşembe kadın doğum randevum var.
Canım ben 12 13.haftadan beri hissediyordum baya baya.şu an 16.haftadayım.Benim içim rahat inşallah birşey olmaz.Yaaa inşallah birşey yoktur sağlıklı haberler alalım inşallah hareket için daha erken cnm kaç haftalık oldu minnos
Cok gecmis olsun Diyet yapicam diye vitaminsiz kalma sakin once sağlık En kisa zamanda iyilesmen dileğiyleMerhaba kızlar ben ne yazık ki korona olmuşum.Bugün 8.günüm baya ağır geçirdim.
Sabah yediklerim aşağıda.Bir dilim ekmek ile yedim.
Öğlen 1 muz 1 mandalina ve ıhlamur
Akşam 1 kase kıymalı kuru fasulye 2 yk pilav salata ve iki kaşık yoğurt.Bir kaç tane acı biber turşusu
Teşekkürler yok bu diyet değil canım beslenme şekli.Uzun süreli aclık yapmıyoruz biz hamişler.Hatta yatmadan önce süt kuruyemiş ya da yoğurt falan tüketiyorum buraya yazmıyorumCok gecmis olsun Diyet yapicam diye vitaminsiz kalma sakin once sağlık En kisa zamanda iyilesmen dileğiyle
Canım o da dinleniyordur seninle birlikteVücut ağrısı olunca anladım ben.Belim sırtım çok ağrıdı.3 gün yoğun baş ağrısı çektim sinüzitte daha sonda gribe çevirirdi benimki çevirmedi.Burnum genzim açıktı kupkuruydu.Ama hiç tat koku yoktu.öyle anladım canım.Pazartesine kadar evde kal dedi doktor.şu an bile kolonyanın kokusunu alamıyorum.bebeğe birşey olmazmış dediklerine göre ama sana da söylemiştim bu hafta çok hareket hissetmedim.nasip artık.Haftaya perşembe kadın doğum randevum var.
menülerin harika canım dengeli şekilde herşeyden tüketiyorsunBugünkü menüm
Eki Görüntüle 2714611
Ara öğünde bir adet elma yedim
Akşam tavuk soslu makarnakapanış
Eki Görüntüle 2714612
çok geçmiş olsun canım c vitmini al bolbol inş bişey olmaz bebeğine de kötü düşünme sakınVücut ağrısı olunca anladım ben.Belim sırtım çok ağrıdı.3 gün yoğun baş ağrısı çektim sinüzitte daha sonda gribe çevirirdi benimki çevirmedi.Burnum genzim açıktı kupkuruydu.Ama hiç tat koku yoktu.öyle anladım canım.Pazartesine kadar evde kal dedi doktor.şu an bile kolonyanın kokusunu alamıyorum.bebeğe birşey olmazmış dediklerine göre ama sana da söylemiştim bu hafta çok hareket hissetmedim.nasip artık.Haftaya perşembe kadın doğum randevum var.
Allah razı olsun canım.Rabbim korur inşallah.Bu günlerde gelir geçer.çok geçmiş olsun canım c vitmini al bolbol inş bişey olmaz bebeğine de kötü düşünme sakın
Çok teşekkür ederim canımmenülerin harika canım dengeli şekilde herşeyden tüketiyorsun