- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.221
Süper menüSabah ilik limonlu su
11 de 1 yumurtali sebzeli omlet
3 te nescafe
6 da marul roka maydonoz ve kirmizi pancardan olusan bol limonlu salata
Birazdanda yesil cay ictimmi tamamdir
Yaklasik 2 haftadir diyetteyim 1 haftadir gr gitmiyor Bide böyle deneyeyim dedimSüper menüdiyete yenimi başladınız .birden kesmek te iyi değil aslında biraz salataya protein katsayduniz ton balık yada ızgara tavuk balık gibi yada 1 yumurta haslama yada iki ceviz 5 badem ekleseydiniz vs vs ilerleyen zamanlarda kilonuz direnç gösterdiğinde böyle beslenme uygun oluryor bugünkü menünüz uygun oluyor
Spor yaptinizmi tarçınlı türk kahvesi içiniz sabah ve öğlen sonu sabah aç karna evde yada yürüyüş yapın 1 saat öğlen sonu kahvenizi için 30 dkk sonra mekik yapın bacak basen videoları yapın tarcinli kahve yağ yakımı hizlandiriyorYaklasik 2 haftadir diyetteyim 1 haftadir gr gitmiyor Bide böyle deneyeyim dedim
Kabak detoks yapın ben bugün başladımYaklasik 2 haftadir diyetteyim 1 haftadir gr gitmiyor Bide böyle deneyeyim dedim
teşekkür ederimEvet paylaşım zorunlu canımçok güzel saatler de açıp kapaticaksiniz başarılar olsun şu an kaç kilosunuz son hedefiniz kaç kilo istiyorsunuz
Çok güzel içecek gerçekten bir öğün yerine bile geçebilir benceSlm kizlar sizlere yaptığım güzel içecek paylasmak isterim spordan 30-45 dkk önce içiniz yapmak isterseniz tabiki
Eki Görüntüle 2713564
Evet yaptım benim yoğurt kurun tarifini paylaşmak isterimIyi aksamlar kızlar
Uyaninca limonlu sıcak su
11 peynirli ve sebzeli 1 yumurtali omlet
1 de turk kahvesi
3 te 2 dilim kiymali pide ve 2 bardak ayran
8 de nescafe
Internette bir suru tarifler var Bende bunu gordum ve uygulamayi düşünüyorum Fikirlerinizi iletirseniz sevinirim
Evet leziz.tadi var yağda yakıyor daha ne olsunÇok güzel içecek gerçekten bir öğün yerine bile geçebilir bence
Bende sabah 1 dilim ekmek peynir birazcık sucuk
Ögleden sonra tavuk şöp şis salata
Ara nescafe ve 4 minik dankek toplam 200 kalori