İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar
Sabah — 1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 3 zeytin, domates, yarım dilim ekmekle biraz tahin pekmez yedim
Öğle— brokoli ve nohuttan salata yaptım
Akşam — balık, salata, ekşili mantar ve balık sonrası işte illa tatlı getirdiler Neyse ki 2 tatlı kaşığı yiyip tadına baktım

Bence çok iyi

Slm kizlar çok güzel gün olmuş bugün salı günü bol eksili baskuller olur inşallah

Merhaba kızlar bugünkü yediklerim görselde

3 gün detoks yapicam aynı bugünkü gibi beslencen 3 gün bu şekilde olucak tabagim

Merhaba hala çok hastayım ama direniyorum
Sabah yediğim aşağıda.
Öğlen mandalina ve biraz üzüm yedim
Akşam küçük bi karnıyarık yanında yoğurt.
Birazdan da nane limon yapıp içeceğim.

Eklentiler

• 20201030_102829.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba hala çok hastayım ama direniyorum
Sabah yediğim aşağıda.
Öğlen mandalina ve biraz üzüm yedim
Akşam küçük bi karnıyarık yanında yoğurt.
Birazdan da nane limon yapıp içeceğim.
Çok iyi menü dengeli olmuş tatlım

Tabiki hoşgeldiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazarsınız ilk sayfaya guncellicem kilo bilginizi her gün menü paylaşımı yapıyoruz ister fitili ister yazılı.
Ayy fitili ne ah bu klavye ister fotolu görsel ister yazılı menü paylaşın aypare ackerman yarın baslarsiniz menü bildirimi yapmaya hangi aralığı uygulamalısınız ben sabah 11-12 gibi kahvaltı akşam 17-18 gibi kapatıyorum yeme işini yatana kadar şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki çayları içiyorum bol su benim aralikli oruç 16 saat açlık 8 saat beslenme yapıyorum

Son düzenleme:
salı günü kilo bildirimi zorunlu mu pekii yani fotolu şekilde? bir de yarın bende başlıyorum ben 12 13 gibi ilk öğün 17 18gibi de ikinci öğünü yer kapatırım :) ara öğün yapmam sanirin

Selam kızlar
Sabah — yarım dilim ekmekle omletli kahvaltı
Öğle — biraz üzüm ve mandalina
Akşam — ızgara et, domates, 1 dilim ekmek

Şimdi haftasonu şehir dışına geldik, deniz kenarı bi ilçeye.. Burda dikkat edebilir miyim bilmiyorum tatil kafası

Sabah ilik limonlu su
11 de 1 yumurtali sebzeli omlet
3 te nescafe
6 da marul roka maydonoz ve kirmizi pancardan olusan bol limonlu salata
Birazdanda yesil cay ictimmi tamamdir

salı günü kilo bildirimi zorunlu mu pekii yani fotolu şekilde? bir de yarın bende başlıyorum ben 12 13 gibi ilk öğün 17 18gibi de ikinci öğünü yer kapatırım :) ara öğün yapmam sanirin
Evet paylaşım zorunlu canım çok güzel saatler de açıp kapaticaksiniz başarılar olsun şu an kaç kilosunuz son hedefiniz kaç kilo istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…