- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.181
Evet benim ilaç 150 ml di.belki burada farklıdır bilemedim.serum miktarı aynı ama.ben şu an ferrum hausmann kullanıyorum günde 1 tane.bana gebelikten dolayı devam et dediler.İlaç 50 ml canım seruma kattılar 250 ml lik birde 15 gün sonra yine aynısı cnm
Bu canimEvet benim ilaç 150 ml di.belki burada farklıdır bilemedim.serum miktarı aynı ama.ben şu an ferrum hausmann kullanıyorum günde 1 tane.bana gebelikten dolayı devam et dediler.
Ben foto çekmedim orda alıp takıldı.evet kuzum benimki de 4tü ya.başımı kaldıramıyordum hep uykum geliyordu.nasıl iyi oldum demiri alınca.Bu canimbenim demir 4 dusmus Eki Görüntüle 2712208
Ben öncesinde de 4 kutu demir kullanmıştım aralıksız.nasıl 4 çıktı anlamadımBen foto çekmedim orda alıp takıldı.evet kuzum benimki de 4tü ya.başımı kaldıramıyordum hep uykum geliyordu.nasıl iyi oldum demiri alınca.
Ay inşallah canım bu ikinci doz canım eve götür yakın sağlık kabinin de taktir dedi DrBen foto çekmedim orda alıp takıldı.evet kuzum benimki de 4tü ya.başımı kaldıramıyordum hep uykum geliyordu.nasıl iyi oldum demiri alınca.
Bende 40 minik şişe kullandım bitti kan verdim ertesi 4Ben öncesinde de 4 kutu demir kullanmıştım aralıksız.nasıl 4 çıktı anlamadım
Kullanmasak daha iyi çıkardı benceBende 40 minik şişe kullandım bitti kan verdim ertesi 4bende şok oldum
SanırımKullanmasak daha iyi çıkardı bence
Afiyet olsun cnm
Bugün toparladım inşallahGünaydin kizlar
Ben dün aksam 21:00 gibi komsum borekle sarma gonderdi gozum döndü resmenGuzelce yedim ve suan cok pismanim o yuzden bugun tek ögün yapacagim
Süper cnmMerhaba arkadaşlar bugün öğlen 2 kase kısır yedim su ve yeşil çay baska da bjsey yok bugün.
Sonrasını toparladiysan süper olur canımBugun okul canli ders yok diye arkadaslarla kahvaltiya gittik ve ne bulursam yedim Artik sadece yesil cay ve su icicem