İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben normal oruc tutacam insaAllah.Aralikli oruc gibi ayarlasam ayni isi gorurmu?Yani aksam yemeye baslasam.Bide sahurluk.Normal oructa bana kilo verdiriyo cunku.

IMG_20201102_134840.jpg

İlk sayfayada paylaştım görseli 😍💃👯

IMG_20201102_134850.jpg

Cok zor olmuyor mu
Ya da saglikli
Tek ögünde mutlaka protein ve karbonhidrati aliyorum, ozellikle bozdugum zamanlarda mutlaka ertesi gun toparlanmak adina tek ogun yapiyorum, surekli tek ogün yaptigimda daha gozum ac oluyor cunku 🙈😊 2 ögün hatta 1 ara ogunle daha guzel kilo veriliyor burda onemli olan yeme saatleri

Iyi aksamlar kızlar
Bu gunku menum
08:30 sicak limonlu su
09:30 yesil cay
11:30 kahvalti (azcik yedim 😊)
12:00 turk kahvesi
15:30 kabak sote ve yogurt (dimates nane ve dereotu ile)
18:00 nescafe
Acikirsam soda icmeyi planliyorum
Yarin ilk tarti günüm Hadi hayirlisi

Merhaba kızlar ben ne yazık ki korona olmuşum.Bugün 8.günüm baya ağır geçirdim.
Sabah yediklerim aşağıda.Bir dilim ekmek ile yedim.
Öğlen 1 muz 1 mandalina ve ıhlamur
Akşam 1 kase kıymalı kuru fasulye 2 yk pilav salata ve iki kaşık yoğurt.Bir kaç tane acı biber turşusu

Eklentiler

• 20201102_113808.jpg
    20201102_113808.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 12
Akşam 1 kase kıymalı kuru fasulye 2 yk pilav salata ve iki kaşık yoğurt.Bir kaç tane acı biber turşusu
Ayyyy canım çok üzüldüm 😓 rabbim şifa versin sonuç tam olarak nasıl olucak açıklama yaptımi Dr 😥 ayy hala iyi değilim okuduğum an yıkıldım gibi birşey oldu şoktayım .rabbim sağlık versin sana bebeğine 🤲🌼

Aah kuzum yaa
En başta aklıma geldiydi ama sen her yıl yaşıyorum bunları diyince o_O Çok geçmiş olsun canım🙏 Doktor ne dedi, ilaç kullanabilecek misin

Haftasonu bi öğlen bi tabak makarna yememin dışında iyi gitti fena değildi :eek:
Bugün sabah — 1 dilim ekmek ve labne peyniri (canım bişey istemedi), 5 çiğ badem
Ara — 2 ceviz
Ara — bir avuç tuzlu leblebi
Akşam — kuru fasülye, 3 kaşık pilav, salata

tildamilda tildamilda Ikra meyra Ikra meyra teşekkürler canlarım.Valla önce normal sinüzit sandım önce eşim hasta olmuştu sonra ben hastalandım.eşiminki 5 gün sürdü.Ben her gecen gün hastalandım özellikle böbreğim sırtım çok fenaydı bugün biraz hafifledi.aile hekimi ilaç kullanamazsın dedi sadece parol kullanıyorum.Allahtan bugün tam 8.günüm.Mide bulantısı ishal nefes darlığı oluyor.devamlı bi baş dönmesi var.Dünden beri de dizlerim eklemlerim çok fena.ıhlamur ve bol c vitamini tüketiyorum.

tildamilda tildamilda Ikra meyra Ikra meyra teşekkürler canlarım.Valla önce normal sinüzit sandım önce eşim hasta olmuştu sonra ben hastalandım.eşiminki 5 gün sürdü.Ben her gecen gün hastalandım özellikle böbreğim sırtım çok fenaydı bugün biraz hafifledi.aile hekimi ilaç kullanamazsın dedi sadece parol kullanıyorum.Allahtan bugün tam 8.günüm.Mide bulantısı ishal nefes darlığı oluyor.devamlı bi baş dönmesi var.Dünden beri de dizlerim eklemlerim çok fena.ıhlamur ve bol c vitamini tüketiyorum.
Ne zaman test yaptırdın canım? En son artık neyden şüphelendin? Baya zaman geçti üstünden..

X