- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.201
Slm kizlar süper gidiyorsunuz
Benim günümde güzel geçti
Benim günümde güzel geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok iyiSelam kızlar
Sabah — 1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 3 zeytin, domates, yarım dilim ekmekle biraz tahin pekmez yedim
Öğle— brokoli ve nohuttan salata yaptım
Akşam — balık, salata, ekşili mantar ve balık sonrası işte illa tatlı getirdiler Neyse ki 2 tatlı kaşığı yiyip tadına baktım
Ay insallah cok sagolSüper cnm bol eksili hafta olsun
Tabiki hoşgeldiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazarsınız ilk sayfaya guncellicem kilo bilginizi her gün menü paylaşımı yapıyoruz ister fitili ister yazılı.selam kızlar ben de gelebilir miyim araniza
Wawawww süper iyi dayaniyorsan süper diyorum haftaya güzel eksi olursunSelam herkese
Bugun ki menum
13:30 badem ve kuru üzüm
15:30 patlican yemegi 1 dilim ekmek yogurt
2.5 lt su kahve ve kusburnu cayi
Bu kadarmi çok iyi gidiyorsun süper diyorum haftaya güzel sonuç alırsınselamlar. bende oglen 2yumurta tavada. biraz da kısır yedim. 3ltre su içiyorum kahve cay
Çok iyi menü dengeli olmuş tatlımMerhaba hala çok hastayım ama direniyorum
Sabah yediğim aşağıda.
Öğlen mandalina ve biraz üzüm yedim
Akşam küçük bi karnıyarık yanında yoğurt.
Birazdan da nane limon yapıp içeceğim.
Ayy fitili ne ah bu klavye ister fotolu görsel ister yazılı menü paylaşın aypare ackerman yarın baslarsiniz menü bildirimi yapmaya hangi aralığı uygulamalısınız ben sabah 11-12 gibi kahvaltı akşam 17-18 gibi kapatıyorum yeme işini yatana kadar şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki çayları içiyorum bol su benim aralikli oruç 16 saat açlık 8 saat beslenme yapıyorumTabiki hoşgeldiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazarsınız ilk sayfaya guncellicem kilo bilginizi her gün menü paylaşımı yapıyoruz ister fitili ister yazılı.
salı günü kilo bildirimi zorunlu mu pekii yani fotolu şekilde? bir de yarın bende başlıyorum ben 12 13 gibi ilk öğün 17 18gibi de ikinci öğünü yer kapatırım :) ara öğün yapmam sanirinAyy fitili ne ah bu klavye ister fotolu görsel ister yazılı menü paylaşın aypare ackerman yarın baslarsiniz menü bildirimi yapmaya hangi aralığı uygulamalısınız ben sabah 11-12 gibi kahvaltı akşam 17-18 gibi kapatıyorum yeme işini yatana kadar şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki çayları içiyorum bol su benim aralikli oruç 16 saat açlık 8 saat beslenme yapıyorum
Evet paylaşım zorunlu canım çok güzel saatler de açıp kapaticaksiniz başarılar olsun şu an kaç kilosunuz son hedefiniz kaç kilo istiyorsunuzsalı günü kilo bildirimi zorunlu mu pekii yani fotolu şekilde? bir de yarın bende başlıyorum ben 12 13 gibi ilk öğün 17 18gibi de ikinci öğünü yer kapatırım :) ara öğün yapmam sanirin