İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
merhaba evet kusura bakmayın çocuktan anca fırsat oluyor ben gecen hafta 66.3 ile başladım suan 65.1 oldum 1kilo 200 gram vermiş oldum 1 haftada. 3 gun art arda 20 4 yaptim diğer günler 16 8 yaptim . bundan sonra daha sk paylaşım yapicam

Ikra meyra Canım ben cumartesi 61.5 idim dün simit y3mistim o ku etkiledi bilmiyorum bide migrenin tuttu akşam full yattım malesef bu sabah 62.4

Eklentiler

• 20201027_151824.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba kızlar
Sabah yeşil soğan isteğiyle uyandım.kahvaltım ekte.yanında 1 dilim ekmek yedim.
Öğlen muz iki tane yaş incir
2 kaşık irmik helvası
Akşam dünkü yemeklerin aynısı çorba ve kuru dolma.
Ayrıca 10 bin adım attım.çok hastaydım ama belki açık hava iyi gelir dedim hiç düzelme yok.

Esim yanimda çatır çutur kuruyemis yiyor ve benim icim gidiyor
İf diyeti gece atıştırmalık olmasın diye çok iyi oluyor if diyetine sadık kalırsanız kilo vermi kalıcı olucakti sizde sekersiz tarçınlı türk kahvesi içersin arkasına bol su gece boyu yağdan yaksın

Bu haftanın yıldızını kazanan Y Yesimy85 tam 2 kilo verdi masallah Tebrikler canım bol eksiler olsun hedefine gelsen de if diyetine devam etmeni isterim arada kaçamak yaparsın tabi bu beslenme tarzı ile kilo alımı hiç bir zaman olmaz arkadaşlar tebrik edelim

Süper masallah bol eksiler olsun baskül paylaşımı yaparsak sevinirim

Ben suyu baya azaltmustim şekeri arttirmis,sporu bırakmıştım ve silkelendim ilk şekeri bıraktım vebugun su ve spora başladım, 66.0 ve hedefime son 6 kaldı. Baktım iyi gidiyir 55 yaparım hedefi.
Hadi bol şans tatlım azimlisin

Canım çok geçmiş olsun zencefil limon bal çok iyi gelir Dr sor istersen tatlım şifa versin rabbim

Burda doktora ulaşmak hayal gibi birşey.gelince ilk ordaki doktoruma gidip boynuna sarılacağım limonlu sıcak su içiyorum.zencefil aklıma gelmemişti iyi olabilir
Oyy canım yaa toz zencefil sıcak suya yada taze zencefil 5-6 dkk kaynat ılık üstü sıcak tüket canım hemen toparlarsin

Merhaba kızlar haftaya bol eksiler olsun

Bugünkü menüm
Sabah su ile güne başladım
Gun içinde tükettiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…