- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.161
Hedef 60 kgEvet su bitki çayları çay kahve şekersiz olucak aramıza hoş geldiniz .son hedefinizi yazın ilk sayfaya guncellicem bol eksiler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef 60 kgEvet su bitki çayları çay kahve şekersiz olucak aramıza hoş geldiniz .son hedefinizi yazın ilk sayfaya guncellicem bol eksiler olsun
Hedefinize çabuk gelirsiniz umarımHedef 60 kg
Yaaa cok tesekkur ederim canim insallah hep birlikte hedefledigimiz kilolarimiza ulasiriz
Günaydin ödem yapmissindir gun icinde bol bol su tüket faydasini gorursun mutlaka, imkanin varsa yuruyus veya evde yapilacak egzersizlerde olabilirKizlar günaydın
Dun yediklerim toplamda 15 yaprak sarma yarim bardak ayran 3 kasik yogurt 1 yesil cay 1 2si1arada nescafe 1 avucta kuruyemiş
Ancakkkk sabah bir tartildim 78.600geldim Dun 78.200 cikmisti kilom
Ben ne yaparimda su kilo verememe direncini kirarim?
Gecen hafta 3 gun patates yogurt diyeti yaptim 80 kgden 78.400 dustum Ondan sonrada cok dikkat ettim nerdeyse ac durdum butun gun ama hic bir gelisme yok
Bana bir akil verin lutfen ne yapmayalim?
Kabak detoksu yap bayağı etkiliKizlar günaydın
Dun yediklerim toplamda 15 yaprak sarma yarim bardak ayran 3 kasik yogurt 1 yesil cay 1 2si1arada nescafe 1 avucta kuruyemiş
Ancakkkk sabah bir tartildim 78.600geldim Dun 78.200 cikmisti kilom
Ben ne yaparimda su kilo verememe direncini kirarim?
Gecen hafta 3 gun patates yogurt diyeti yaptim 80 kgden 78.400 dustum Ondan sonrada cok dikkat ettim nerdeyse ac durdum butun gun ama hic bir gelisme yok
Bana bir akil verin lutfen ne yapmayalim?
Geçmiş olsun.Damardan demir iyi oluyor canım 10 güne bana da yapılacak tekrardanSlm kizlar bugün hastaneye gittim ikiz kızlardan birinin burunda kanama oluyordu son zamanlar sık sık olmaya başladı Dr gittim burundaki çatlatan damarını yaktı dr sonra ben demir aldım damardan iki hafta sonra ikinci dozu alicam
Çok sağol cnm benim peki aldıktan sonra kaç aydan sonra yada ilaç almaya devam ediliyordu sormaya unuttumGeçmiş olsun.Damardan demir iyi oluyor canım 10 güne bana da yapılacak tekrardan
Ben şu an bi yandan da ilaç alıyorum canım.Çok sağol cnm benim peki aldıktan sonra kaç aydan sonra yada ilaç almaya devam ediliyordu sormaya unuttum
Bende günde 1 defa alayım o zaman cnm günde iki alıyordum bugün damardan 50 ml aldım artık 1 alayımBen şu an bi yandan da ilaç alıyorum canım.
Niye öyle az vermişBende günde 1 defa alayım o zaman cnm günde iki alıyordum bugün damardan 50 ml aldım artık 1 alayım
İlaç 50 ml canım seruma kattılar 250 ml lik birde 15 gün sonra yine aynısı cnmNiye öyle az vermiş