- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ya işte onu yapmişlar görümcemler bende onu yedim haklisinda takip ediyom ona göre ayarlayım tamam canimYaa canım tek ögün yiyorsun madem besleyici yesen daha iyi olur sogan kavurma ney oluyor bilmiyorum ama besleyici gelmedi bana
Yani et sote soganda mezesi gibiYaa canım tek ögün yiyorsun madem besleyici yesen daha iyi olur sogan kavurma ney oluyor bilmiyorum ama besleyici gelmedi bana
Cok guzel tebrik ederimBen 2 haftadır yapıyorum 4 kilo verdim şu an spor yapamıyorum bu arada
İki sene önce iki iğneyi B6 b12 ydi galiba tam hatirlamiyorum onu bir gün vurdular.ikinci gün vurduktan sonra bir fenalık hissi geldi panik bozukluk var zaten.korktum bidaha yaptırmadım..ama genelde 200 çıkıyor düşük galiba .Karatay 500 1000 den bahsediyor .senin kacti
Tamam canım 68.1 ekliyorum bol eksilerŞimdi bizim kilolar sayılmıyor mu foto çekmedim ama kilo takip programına sabah tartilip hemen giriş yapıyorum
Cnm biz 27 mayıs kilosu alıyoruz öncesi değilAma canim benim başlangiça 60 yaz çünkü ben bayramda da devam ettim bügün başlamadim
Canım baskül paylaşımı yapmadın dimiSabah kaşarlı bazlama yedim saat 11 de, ara öğün 2 misafir şekeri ve akşam da telafi yapicam semizotu yemeği , ekmeksiz ve 1 işçi köfte , bazlama yedim çünkü)) spor da yapicam
Tamam canım not aldım ilk sayfaya
Tamam o zamanCnm biz 27 mayıs kilosu alıyoruz öncesi değilbende bugun 70.1 kilo geldim öncesi 69.5 dim
O nasıl birsey oluyor canım hedef bildirimide istemiştim ama kimse baskülle bildirim yapmadıPeki mezunlar partisi yapıyomuyuz