İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah kaşarlı bazlama yedim saat 11 de, ara öğün 2 misafir şekeri ve akşam da telafi yapicam semizotu yemeği , ekmeksiz ve 1 işçi köfte , bazlama yedim çünkü)) spor da yapicam

Sabah 9 aksam 17.30 seklinde oldu Bugun
Kahvalti 2 yumirta 7 zeytin
Öğlen 12.30 kuru fasulye 6 7 kasik ayran 2 dilim ekmek
Aksam 17.30
Balik salata firinda patates ve dondurma 1 top bugunu kapattim
sabah ac karna bitki cayi ictim aksam da icicem sporu da 8 gibi yapicam su tabi ii 3 lt

8. 00 uyanmak için Türk kahvesi 1 kuru erik
10. 00 1 yumurta 7 zeytın bıraz peynır bı dilim ekmek 1 lokma bal
15.00 da 5 kuru kayısı
18.00 da 1 kase mercımek çorbası 1 kase yoğurt yarım porisyon fırında sebze 1 minik şekerpare

27 Mayıs
12.30 omlet, kaşar, 1 dilim ekmek, domates salatalık
15.00 bi porsiyon üzüm
17.00 kendi yaptığım dondurmadan 4-5 tatlı kaşığı yedim
17.30 da eliptik yaptım
18.30 kuru fasülye, 3-4 kaşık makarna (yememeliydim tutamadım), bol salata

Ve dükkan kapanır

175 ti sanırım ama 200 yoktu evet bin küsür olmalı

Hellooo!!
sabah 6 da kalktim ve limonlu ilik suyumu içtim. bazi yerler limonlu suyun if i bozdugunu söylüyor ama bana iyi geliyor o yüzden diyetime ekledim. Öglene kadar kahve ve su
Ögle: 2 yumurta, 3 dilim yesil biber, 3 dilim salatalik, 1yk ton baligi, 3 yesil zeytin, 2 dilim brie peynir 'den, ev yapimi kepekli yufka dürümümü yedim ve 1 avuc kadar belki biraz fazla çig kuruyemis.
aksam: spordan sonra 1 büyük ayran ve 1 saat sonra 2 kepçe tutmaç çorbasi.
Günde 20 dk++ ise gidip geliyorum yürüyerek ve dönünce hiç sogumadan en az 30 dk tempolu egzersiz. Bugün hiit yaptim canim çikti çok zormus
eveeet bu kadar, bundan sonra sadece su ve eger aç hissedersem minik bir kahve ya da yesil çay. Bu arada günde en az 3 lt su içiyorum.

Sabah kaşarlı bazlama yedim saat 11 de, ara öğün 2 misafir şekeri ve akşam da telafi yapicam semizotu yemeği , ekmeksiz ve 1 işçi köfte , bazlama yedim çünkü)) spor da yapicam
Canım baskül paylaşımı yapmadın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…