- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Canim ani kararla yaylaya çıktik sabah tartılıcam atarım ama hiçbirşey yemedigim halde durdu anlamadim regl den olabilirminerdesin tatlım
Tamam canim o zaman pazartesi atarim hadi inşallah çok zayıflarimArkadaşlar baskül paylaşımı yapılacagını biliyordunuz bugun paylaşım yapmayanlar yarında yapmasın pazartesi mutlaka paylaşın
Yaa canım tek ögün yiyorsun madem besleyici yesen daha iyi olur sogan kavurma ney oluyor bilmiyorum ama besleyici gelmedi banaTamam canim o zaman pazartesi atarim hadi inşallah çok zayıflarim
Bİlemedim ben hergun tartıda aynıyım .okadar spor nereye gidiyor anlamadım bigun iki bigun üç ogun yapıyorumBaşlıyormusunuz bugun başladık
Bendede var ama yeşil çay veya ödem için birşeyler ictigimde tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor neden olduğunu anlamadım.oncelerdede icerdimCanım ödem var onu atmak için ugrasıyorum yoksa az az 2 ögün 2 ara öğün tercihimdir
Bence sabah aç karna tartilmalisin .bu saatte fazla cikarsin15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmiEki Görüntüle 2640481
Bende bakayimSüt tarçın kakao kahveden oluşuyor bu kür. İnanılmaz geri dönüşleri var bende düzenli içecem artık
Sgl canim1 s.b süt
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı kahve
Kahve gibi karıştırıyoruz ocağa koy kaynamaya yakın köpürünce al iç. Youtube ve instagram Seher Akgül bakabilirsiniz ordan yorumlara da
Öyle seymi olurmuşBende adet dönemindeyim ondan 1 kilo eksik söyledim
Şu an tokum ama daha fazla çıkarım. Sabah 72 73 arasıydım. Yarın paylaşıyım o zaman
Süper bol eksilerSelam
16/8
sabah yumurta bir dilim ekmek peynir
Azıcık tahin pekmez ve bal
öğlen maydanoz salatalık elma limon zencefil blenderdan geçirip içtim
kahve olmazsa olmaz
şimdi azıcık kısır yiyicem
18:00 de mutfak kapanır içeceklerle devam edilir
Hoş geldiniz 4 kilo 2 haftadamı süper ilk sayfaya bakınızBen 2 haftadır yapıyorum 4 kilo verdim şu an spor yapamıyorum bu arada
BaşlıyormuyuzBİlemedim ben hergun tartıda aynıyım .okadar spor nereye gidiyor anlamadım bigun iki bigun üç ogun yapıyorum
Bendede var ama yeşil çay veya ödem için birşeyler ictigimde tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor neden olduğunu anlamadım.oncelerdede icerdim
Bence sabah aç karna tartilmalisin .bu saatte fazla cikarsin
Bende bakayim
Sgl canim
Öyle seymi olurmuşsabah tartil bence
Yok yok geç değil saat 22 ye kadar vakti var 22 geçmicekGeç kaldım 11.00
Sabah bir yumurta
Zeytin peynir
Yarım salatalık
İki hindi füme
Yeşil biber
4 ceviz içi
İki kuru erik ikikuri kayısı ne yemişim ya
17.30 İki kaşık taze fasulye
İki üç kaşık tavuk
Birkaç dilim domates
İki biber
Yeşillik
Süper menü bol eksilerGeç kaldım 11.00
Sabah bir yumurta
Zeytin peynir
Yarım salatalık
İki hindi füme
Yeşil biber
4 ceviz içi
İki kuru erik ikikuri kayısı ne yemişim ya
17.30 İki kaşık taze fasulye
İki üç kaşık tavuk
Birkaç dilim domates
İki biber
Yeşillik
Valla kendimi sis hissediyorumSüper menü bol eksiler
O bendede var cnm b12 iğneside 1 hafta 1 kutu bitti 1 kutuda 5 adet var onuda 5 haftada bitirdi 64 kiloydu 68 çıkmıştımValla kendimi sis hissediyorum
Bugün doktora gittim
Dvitaminim düşük
Kansızlık var
Bunlarda zorluyor galiba .yarın yazacağı ilaçlara başlarsam iyi hissederim insallh
İki sene önce iki iğneyi B6 b12 ydi galiba tam hatirlamiyorum onu bir gün vurdular.ikinci gün vurduktan sonra bir fenalık hissi geldi panik bozukluk var zaten.korktum bidaha yaptırmadım..ama genelde 200 çıkıyor düşük galiba .Karatay 500 1000 den bahsediyor .senin kactiO bendede var cnm b12 iğneside 1 hafta 1 kutu bitti 1 kutuda 5 adet var onuda 5 haftada bitirdi 64 kiloydu 68 çıkmıştım