İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünkü menum 27 mayıs

15.30 tam bugdaylı sandiviç ekmegi arasında domates köfte yanında tost makinasında pişmiş 5 biber 1 adet dilimlenmiş domates 5 zeytın 350 mlm ayran

16.30 da sade maden suyu

Ödem atıcı Zencefil cayı içecem demleniyor şimdi yatana kadar 3 bardak içerim

18 de osmalı kahvesi 1 kupa yanında 2 kare bitter regl yaklaşıyor canım şekere abanmak istiyor kahvemi içip 18.15 de fermuarı kapatıyorum

sonrasında içeçekler içeçem sıfır şekerli her şey

Evet 5 dkk fokurdadı kapagını kapatım demlenecek ilik ustu sıcak olunca tuketecem

2 limonun suyunu salatalara kullandım kabugunu atmıyorum ödem atıcı çayımda kullanıyorum

Selam
16/8

sabah yumurta bir dilim ekmek peynir
Azıcık tahin pekmez ve bal

öğlen maydanoz salatalık elma limon zencefil blenderdan geçirip içtim

kahve olmazsa olmaz

şimdi azıcık kısır yiyicem
18:00 de mutfak kapanır içeceklerle devam edilir

Başlıyormusunuz bugun başladık
Bİlemedim ben hergun tartıda aynıyım .okadar spor nereye gidiyor anlamadım bigun iki bigun üç ogun yapıyorum
Canım ödem var onu atmak için ugrasıyorum yoksa az az 2 ögün 2 ara öğün tercihimdir
Bendede var ama yeşil çay veya ödem için birşeyler ictigimde tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor neden olduğunu anlamadım.oncelerdede icerdim
15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmi Eki Görüntüle 2640481
Bence sabah aç karna tartilmalisin .bu saatte fazla cikarsin
Süt tarçın kakao kahveden oluşuyor bu kür. İnanılmaz geri dönüşleri var bende düzenli içecem artık
Bende bakayim
Sgl canim
Bende adet dönemindeyim ondan 1 kilo eksik söyledim
Öyle seymi olurmuş sabah tartil bence
Şu an tokum ama daha fazla çıkarım. Sabah 72 73 arasıydım. Yarın paylaşıyım o zaman

Süper bol eksiler

Geç kaldım 11.00
Sabah bir yumurta
Zeytin peynir
Yarım salatalık
İki hindi füme
Yeşil biber
4 ceviz içi
İki kuru erik ikikuri kayısı ne yemişim ya

17.30 İki kaşık taze fasulye
İki üç kaşık tavuk
Birkaç dilim domates
İki biber
Yeşillik

Başlıyormuyuz pazartesi tekrar kilo bildirimi yapılacak ben oruçluydum canım sadece su ve yeşil cay içtim wc de çıktım yani her şey pazartesi günü belli olur

Yok yok geç değil saat 22 ye kadar vakti var 22 geçmicek

Süper menü bol eksiler

Valla kendimi sis hissediyorum
Bugün doktora gittim
Dvitaminim düşük
Kansızlık var
Bunlarda zorluyor galiba .yarın yazacağı ilaçlara başlarsam iyi hissederim insallh
O bendede var cnm b12 iğneside 1 hafta 1 kutu bitti 1 kutuda 5 adet var onuda 5 haftada bitirdi 64 kiloydu 68 çıkmıştım

Şimdi bizim kilolar sayılmıyor mu foto çekmedim ama kilo takip programına sabah tartilip hemen giriş yapıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200527-174428.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 33
O bendede var cnm b12 iğneside 1 hafta 1 kutu bitti 1 kutuda 5 adet var onuda 5 haftada bitirdi 64 kiloydu 68 çıkmıştım
İki sene önce iki iğneyi B6 b12 ydi galiba tam hatirlamiyorum onu bir gün vurdular.ikinci gün vurduktan sonra bir fenalık hissi geldi panik bozukluk var zaten.korktum bidaha yaptırmadım..ama genelde 200 çıkıyor düşük galiba .Karatay 500 1000 den bahsediyor .senin kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…