- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.581
Yaa çok sevindim gerçekten Süpriz mi oldu nasıl oldu en son kendini diyete vermiştin ara verdim diyordun.Evet canım çok şükür.rabbim sanada nasip etsin inş.
Başla canım ben çok faydasını gördüm.hala bırakmadımAşırı derece bel ağrım vardı o yüzden diyet spor herşeyi bırakmıştım ben de başlıyorm yeniden kabul ederseniz
Başlıyorm inşallah 15 gündür adet de olmadım daha çok kilo almış gibi hissediyorum kendimiBaşla canım ben çok faydasını gördüm.hala bırakmadım
Sürpriz gibi oldu gerçekten.doktorum ağustos eylül gibi denemeye başla demişti.çok şükür ilk aydan oldu canım.Benim zaten olmasında sıkıntı yoktu devamında sıkıntı vardı hala daha bebeğim var hamileyim diyemiyorum diğerini 21.haftada kaybettiğim için doğurana kadar inanmayacağım.şu an bide yurtdışındayım eşimin işinden dolayı.Doktorum falan türkiyede kaldı çok korkuyorum ama Allaha emanet ettim artık.Normalde kan sulandırıcı igne vs kullanıyorum ama almanlar iğne sayımı teke düşürdü.farklı bi iğne verdi inşallah bu bebeğimde deneme tahtası olup hayatını kaybetmez tek dileğim bu.Yaa çok sevindim gerçekten Süpriz mi oldu nasıl oldu en son kendini diyete vermiştin ara verdim diyordun.
İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın canım dua edelim güzel düşünSürpriz gibi oldu gerçekten.doktorum ağustos eylül gibi denemeye başla demişti.çok şükür ilk aydan oldu canım.Benim zaten olmasında sıkıntı yoktu devamında sıkıntı vardı hala daha bebeğim var hamileyim diyemiyorum diğerini 21.haftada kaybettiğim için doğurana kadar inanmayacağım.şu an bide yurtdışındayım eşimin işinden dolayı.Doktorum falan türkiyede kaldı çok korkuyorum ama Allaha emanet ettim artık.Normalde kan sulandırıcı igne vs kullanıyorum ama almanlar iğne sayımı teke düşürdü.farklı bi iğne verdi inşallah bu bebeğimde deneme tahtası olup hayatını kaybetmez tek dileğim bu.
Bu arada canım eşim o ay impryl artmed kullandı ben de hayıt tohumu ve testeredişli aslanpençesi kullandım.Gerçekten faydasını her zaman gördüm.ben 3 yıldır çocuk istiyorum ilk yıl hiç olmadı bir sürü yumurta takibi çatlatma iğnesi denedik tutmadı.Bir yılın sonunda ibrahim saraçoğlunun kürlerini denedim 2 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım peşpeşe.sonra eşimin spermi sıkıntılı çıktı morfoloji %1 ileri hareket düşük.tüp dediler iki kere tüp yaptık olmadı embriyolar 5.güne gelmedi hiç.Ama arkasına hemen normal gebelik oldu.8.haftada kalbi durdu.sonrasında tekrar oldu onu da engelinden kaybettim.Ama gebe kalmamı arı sütü propolis hayıt testeredişli aslanpençesi sağlıklı beslenme ve bazı vitaminlere borçluyum.Rabbim sana da böyle vesileler nasip etsin.Yüzünü tez zamanda güldürsün sen de haziran en geç temmuz annesi ol inşallehİnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın canım dua edelim güzel düşün
Canim benim vertigom tuttu hastanedeydim kilom 60.8 bu arada regl belirtilerim var ve olursam 45 gunde 3 kere olmus olucam sanirim bi sıkıntı var olmazsa kadin doğuma gidicem kilomu da dun cekmisttim simdi paylascam
Söylediklerini dikkate alacağım canm teşekkür ederimBu arada canım eşim o ay impryl artmed kullandı ben de hayıt tohumu ve testeredişli aslanpençesi kullandım.Gerçekten faydasını her zaman gördüm.ben 3 yıldır çocuk istiyorum ilk yıl hiç olmadı bir sürü yumurta takibi çatlatma iğnesi denedik tutmadı.Bir yılın sonunda ibrahim saraçoğlunun kürlerini denedim 2 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım peşpeşe.sonra eşimin spermi sıkıntılı çıktı morfoloji %1 ileri hareket düşük.tüp dediler iki kere tüp yaptık olmadı embriyolar 5.güne gelmedi hiç.Ama arkasına hemen normal gebelik oldu.8.haftada kalbi durdu.sonrasında tekrar oldu onu da engelinden kaybettim.Ama gebe kalmamı arı sütü propolis hayıt testeredişli aslanpençesi sağlıklı beslenme ve bazı vitaminlere borçluyum.Rabbim sana da böyle vesileler nasip etsin.Yüzünü tez zamanda güldürsün sen de haziran en geç temmuz annesi ol inşalleh
Oyy geçmiş olsun canım. İlaç yazmıştır eşimde olmuştu ilaçla düzeldi. Evet bencede bir Dr git cnm çok geçmiş olsun tatlımCanim benim vertigom tuttu hastanedeydim kilom 60.8 bu arada regl belirtilerim var ve olursam 45 gunde 3 kere olmus olucam sanirim bi sıkıntı var olmazsa kadin doğuma gidicem kilomu da dun cekmisttim simdi paylascam
Tabi yazdı sagol canim hrr yil olur zaten olk yil aylarca sürmüştü sumdi aukur serumla ilacla cabuk geçiyor digerine de gidicem insallahOyy geçmiş olsun canım. İlaç yazmıştır eşimde olmuştu ilaçla düzeldi. Evet bencede bir Dr git cnm çok geçmiş olsun tatlım
Bebiş var az kilo ile doğuma git yeter cnmSabah badem sütlü muzlu yulaf yedim.
Öğlen bir elma biraz fırdık ve ceviz yedim.
Akşam bol salata biraz etli sebze yemeği ve yoğurt yedim.
Peki ben neden zayıflayamıyorum.
Afiyet olsun.Kısırın kalorisi çok iyi.Baktım şimdi bir porsiyonu 178 kalori.yanına ayranla çok iyi bir öğün olabilir.Sabah Dukan içeceği ictim
13 de iyi kahvaltı yaptım lorlu yumurtalı sütlü dereotulu omlet iyi tok tuttu
Eki Görüntüle 2691531
Aksam 18.5 da kisirla kapanis resim yüklenmedi uğraştım