- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.561
Yaa bakıyorum tatlımIkra meyra canim gecen hafta 70.3 düm..yanlışlıkla 71.3 yazmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bakıyorum tatlımIkra meyra canim gecen hafta 70.3 düm..yanlışlıkla 71.3 yazmissin
kilodan çok sıkılaşmak ve tekrar if dönmek hedefim . Ama illaki kilo gerekiyorsa en rahat hissettiğim dönemdeki 50 kg diyelim :)Son hedefiniz kaç ilk sayfaya yazacam
Olurmu öyle cnm yola devam gittiği yere kadar sen bu şekilde iken koru en azından fazla almazsınBen +200le yola devam ediyorum bence artık beni güncelleme canım
Ben aslında yoooğuuum (burhan altıntop sesiyle okuyunuz).
Dedim sen iyi gidiyorsun süpersin datlum haftanın yıldızını gerçekten hak ettin tebrikederiz cnm herkes tebrik ederse seviniriz kızlar yehuuu 1.800 giden bol eksiler olsun
Dün yazdım tatlım yarın baskül foto paylaşımı var diyeDaha dün katılınca aranıza kilo bildirimi yapmama gerek yok diye düşünmüştüm. Demin baktım 53.4 çıktım
İlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
1 tabak dolusu haşlanmış brokoli(yaklaşık 400 g)
3 yemek kaşığı ev yapımı mayonez
4 taze ceviz- yarım avuç badem
3 bardek fiktre kahve. 2 bardak çay.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak saat 18 öncesi bırakmak..
Olsun canım haftaya bol eksili olurdu baskulunBen aslında yoooğuuum (burhan altıntop sesiyle okuyunuz).
Felaket bi Sayı vardı tartı da sabah, bana ait olamaz
Kim kaybettiyse gelip alsın
Sadece pazar günü bozdum diyeti.bi de gebelikten dolayı akşamları ya bir meyve ya süt ürünü tüketiyorum.haftada 4 gün 10binin üstünde adım atıyorum yine de olmadı.kortizon hapının yerine haftalık serum ve iğne olanını kullanmaya başladım bence o etkiliyor şiş hissediyorumOlurmu öyle cnm yola devam gittiği yere kadar sen bu şekilde iken koru en azından fazla almazsın
Harikasın maşallah sana.bak 1 haftada ne kadar gitti.inşallah hedefe ulaşırsın
Canım hamile misin senSadece pazar günü bozdum diyeti.bi de gebelikten dolayı akşamları ya bir meyve ya süt ürünü tüketiyorum.haftada 4 gün 10binin üstünde adım atıyorum yine de olmadı.kortizon hapının yerine haftalık serum ve iğne olanını kullanmaya başladım bence o etkiliyor şiş hissediyorum
Evet canım çok şükür.rabbim sanada nasip etsin inş.Canım hamile misin sen