- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.601
Bak üstte paylaştım uğraştım cnm çok teşekkür ederimAfiyet olsun.Kısırın kalorisi çok iyi.Baktım şimdi bir porsiyonu 178 kalori.yanına ayranla çok iyi bir öğün olabilir.
Senin tabaklara bayılıyorum çok lezzetli görünüyor.Benim diyet listemde kısır vardı hatta nar ekşisi yerine limon kullan demişti diyetisyenim.lif oranı normal bulgur pilavından daha fazla.bu hafta bir akşam öğününe ben de kısır yapayım.Bak üstte paylaştım uğraştım cnm çok teşekkür ederim
Çok iyi iddaTeşekkürlerIkra meyra ,eşimle iddiaya girdik yeni yıla fit girersem istediğim bisey ama daha ne istiyorum bilmiyorum bir de benim eşim gayet fit onun yanin da kilolu olmak beni rahatsiz ediyor..o yüzden artık daha ciddiyim bu konu da
Hamile arkadaşlar öncelikle bebeğin sağlığı,,kilo alınıyor gidiyor 2 hamileligimde 20 kilo aldım...
@zygomatic hoşgeldin ama gayet fitsin zaten
Evet limonu seviyorum canım çok teşekkür ederim .evet gözümü doyuruyor um guzel tabak hastasıyımSenin tabaklara bayılıyorum çok lezzetli görünüyor.Benim diyet listemde kısır vardı hatta nar ekşisi yerine limon kullan demişti diyetisyenim.lif oranı normal bulgur pilavından daha fazla.bu hafta bir akşam öğününe ben de kısır yapayım.
Olur niye olmasın salatalık turp ne varsa kat Süper olurCanım kısır istedi
Marul yok ama evde. Maydanoz, nane var onlarla yapsam olmaz mı
Ayy üşenmezsem yapayımOlur niye olmasın salatalık turp ne varsa kat Süper olur
Akşam bişi yememişsin resmenSlm kizlar
11 de Sabah hindiba kahve
Eki Görüntüle 2692263
13 de kahvaltı
Eki Görüntüle 2692260
15.30 da meyva tabağı
Eki Görüntüle 2692261
18.30 da aksam yoğurt kürü kapanış
Eki Görüntüle 2692262
Yoktum canım birşey istemediAkşam bişi yememişsin resmen
Tartiyi ödünç aabilir miyimSelam kızlar
Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
Ara öğünlerde 3 ceviz ve 1 hünnap yedim
Akşam mercimek yemeği ve salata
Sabah tartımın pili bitti. Oysa sabah tartıya bi çıktım 43 yazıyorNe güzeldi
Tekrar çıktım 38, tekrar çıktım 31, tekrar çıktım 25
Çıktıkça eridim tartı da beeeee, offf beeee
Tabi veririmTartiyi ödünç aabilir miyim
Bende arkadaşta geçen tartıldım,53 çıktı,yok canım dedim hayalim bu diye içimden geçti, arkadaş orda hemen söyledi daha düzgün bir zeminde tartil diye ve gerçekle yüzyüze geldim 66Tabi veririmBi tur binebilirsin