İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar yarından itibaren sizlere katılmak istiyorum kabul ederseniz. İf ile istediğim kiloya az çok ulaştım geçen seneden buyana 10 kg verdim(64 kg dan 54 lere düştüm). İf e tekrar başlamak istiyorum hayatıma az düzen gelmesi için ve if yaparken daha enerjiktim. 170cm boyundayım şuan 53,5 kg yum . Ketojenik beslenmeye çalışacağım ve sporu yeniden hayatıma dahil edeceğim. az hımbıllaştım son zamanlarda :).

Hoş geldiniz süper kilodasiniz benim hedefi altında benim hedef 56 boy 169 sizi ilk sayfaya guncelliyorum yarın baskül günümüz

Hedefe ulasanlari alt tarafa guncellicem

Son hedefiniz kaç ilk sayfaya yazacam

Sabah mantarlı yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim ekmekle kahvaltı ettim.
Öğlen 1 elma biraz fındık yedim.
Akşam kabak ve patlıcanı yağlı kağıtta fırında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim üstüne de 2 kaşık makarna.tadına bakayım derken iki çatal gidiverdi

Olur o ikizlere yemek veriyorum arada bende tadına bakarken buluyorum kendimi

Aah ben kilo aldım bu hafta
Bugün yediklerimi yazayım da görün.
Sabah — unonun chialı ekmeğine tost, 5 zeytin

Öğlen — evde bugün badana boya vardı. Çalışanlara pide söyledim. Oğlumla kendime de tek pide söyledim, paylaştık.. Yani yarım porsiyon pide ve ayran

Akşam — tavuk suyu çorba

Ve kapanış. Allahtan şuan midem bulanıyor, kapanış gerçek

Slm kizlar yarın baskül günü reglden sisim dün misafirlikte yedim daha nerelere gidem

Bugün uyandım limonlu su
Kahvaltim 13 de

Ara öğünüm

Aksam 18.5 da kapanis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…