İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Daha dün katılınca aranıza kilo bildirimi yapmama gerek yok diye düşünmüştüm. Demin baktım 53.4 çıktım
İlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
1 tabak dolusu haşlanmış brokoli(yaklaşık 400 g)
3 yemek kaşığı ev yapımı mayonez
4 taze ceviz- yarım avuç badem
3 bardek fiktre kahve. 2 bardak çay.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak saat 18 öncesi bırakmak..

Dün yazdım tatlım yarın baskül foto paylaşımı var diye

Ödem var bence
Dün bütün gün ayaktaydım boyacılar vardı. Ayaklarım falan şişmişti gece.
Bugün de kadın geldi temizlik var evde yine oturmadım hiç..

Neyse ödem değilse +1.200 benim
Napcam doğuma kadar böyle gidersem, sabahtan beri moralim bozuk bu kiloya

Olurmu öyle cnm yola devam gittiği yere kadar sen bu şekilde iken koru en azından fazla almazsın
Sadece pazar günü bozdum diyeti.bi de gebelikten dolayı akşamları ya bir meyve ya süt ürünü tüketiyorum.haftada 4 gün 10binin üstünde adım atıyorum yine de olmadı.kortizon hapının yerine haftalık serum ve iğne olanını kullanmaya başladım bence o etkiliyor şiş hissediyorum

Teşekkürler Ikra meyra ,eşimle iddiaya girdik yeni yıla fit girersem istediğim bisey ama daha ne istiyorum bilmiyorumbir de benim eşim gayet fit onun yanin da kilolu olmak beni rahatsiz ediyor..o yüzden artık daha ciddiyim bu konu da

Hamile arkadaşlar öncelikle bebeğin sağlığı,,kilo alınıyor gidiyor 2 hamileligimde 20 kilo aldım...
zygomatic hoşgeldin ama gayet fitsin zaten

Canım hamile misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…