- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Tarifi bizlede paylaşır mısınBen bir de kür yapıyorum düzene oturmamıştı ramazanda aşırı çok etkiliymiș yorumlardan okudum.
Tarçınlı kahve kürü duydunuz mu?
Süt tarçın kakao kahveden oluşuyor bu kür. İnanılmaz geri dönüşleri var bende düzenli içecem artıkBen onu normalde türk kahvesi yapınca katıyordum cnm diyetlerdr seviyorum birde güzel oluyor
Canım hoş geldin ben hiç duymadım sutte etkili oldugunu biliyorum sut tarçın baskül paylaşımı başladı tatlımBen bir de kür yapıyorum düzene oturmamıştı ramazanda aşırı çok etkiliymiș yorumlardan okudum.
Tarçınlı kahve kürü duydunuz mu?
1 s.b sütTarifi bizlede paylaşır mısın
Baskül paylaşımı yap canım ilk sayfaya eklicem düşüşleri net görelimHazırım başladım bugün 16-8 yapıyorum bende. 19.00 dan sonra yemek yok inşallah.
72-73 arası kilodayım
Bende adet dönemindeyim ondan 1 kilo eksik söyledim15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmiEki Görüntüle 2640481
Şu an tokum ama daha fazla çıkarım. Sabah 72 73 arasıydım. Yarın paylaşıyım o zamanBaskül paylaşımı yap canım ilk sayfaya eklicem düşüşleri net görelim
Canım sen baskül paylaş basküldekini yazacam eksilme varsa ilk sayfada düşüşleri zaten yazacam görecegizBende adet dönemindeyim ondan 1 kilo eksik söyledim
Tamam yarın paylaşırım o zamanCanım sen baskül paylaş basküldekini yazacam eksilme varsa ilk sayfada düşüşleri zaten yazacam görecegiz
Hmm ben oruçsuz yarım saat durcaksın sandım bi anYok tabagımı 30 dkkda bitiriyorum
17 de yemeye başlıyorum 17.30 bitmiş oluyorHmm ben oruçsuz yarım saat durcaksın sandım bi an
bol su iç ve ne kadar spor yaparsan o kadar iyi bide yeşilçay süper olurCanım ödem var onu atmak için ugrasıyorum yoksa az az 2 ögün 2 ara öğün tercihimdir
Sudan bence canım, hiç susuz tartıldık sonuçta hepimiz15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmiEki Görüntüle 2640481
Artık tartılmam canım zaten oruçluyum wc de çıktım ama en iyisi pazartesi saat 10.30 da oruç açıyorum bugun gece 21.30 da bozunca tekrar uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 15.30 da acıcamSudan bence canım, hiç susuz tartıldık sonuçta hepimizbence yarın sabah tekrar tartıl bak 69larda çıkacaksın
Daha iyi, daha fazla eksi görürsün pazartesiArtık tartılmam canım zaten oruçluyum wc de çıktım ama en iyisi pazartesi saat 10.30 da oruç açıyorum bugun gece 21.30 da bozunca tekrar uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 15.30 da acıcamartık tartılmam pazartesi gunu görecegim
İnşallah tatlımDaha iyi, daha fazla eksi görürsün pazartesi