İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar ben de bugün başladım İf ye. 17:00 de yemek işini bitireceğim, şu sıralar tatlıya engel olamıyorum ama azar azar azaltacağım inşallah
Başladık bugun tatım baskülkeri görelim ilk sayfaya etiketlicem

Merhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruz ben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
Hadi bekliyoruz başladık bugun

Hadi başladık bugun geç kalma

Merhaba
16/10
Boyum 170
Kilon 72

sabah 10:45
Kızartılmış 1 dilim ekmek
Patates haşlama 1 kaşık
Beyaz peynir
Çay

12:28
Türkkahvesi şekersiz
Ece çikolata 1 bezecik

2470 adım
Canım nerede kaldınız

Arkadaslae bide
Ayyy bu kiloyu görmek istiyorum başarılar hedefin kaç benim hedef 60 önce 65 görmem lazım
benim boyum senden kısa maalesef 55 istiyorum ama uzun zaman oldu 60 ın altına inmeyeli o yüzden çok zorluyor bide sabredemiyorum kaçamak yapıyorum spor yapıyorum ama sabah da foto çektim kendimi incelme baya farkediliyor

Ikra meyra cnm bide senin geçen sayfalarda az yemeli bi mesajını gördüm yapsam mı diye bence yapma az ye ama düzenli ye öbür türlü kastan verirsin

geldim cnm bugün kalktım zencefilli sirkeli limonlu çayımı içtim
15 dk leslie 1 mil yaptim
10 dk cardio leslie yaptım
Tam gaz devam
hoşgeldin canım süpersin baskül paylaşımıda yap tatlım ilk sayfada yerini alsında düşüşleride görelim

Ben bir de kür yapıyorum düzene oturmamıştı ramazanda aşırı çok etkiliymiș yorumlardan okudum.
Tarçınlı kahve kürü duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…