- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hadi bekliyoruz işte bugun başlıyoruzBende yapmayı düşünüyorum inşallah istikrarlı ve faydalı olur
Gel hadi bekliyoruzBende varım
Başladık bugun tatım baskülkeri görelim ilk sayfaya etiketlicemSelam kızlar ben de bugün başladım İf ye. 17:00 de yemek işini bitireceğim, şu sıralar tatlıya engel olamıyorum ama azar azar azaltacağım inşallah
Hadi bekliyoruz başladık bugunMerhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruzben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
nerdesin tatlımBen menümü yazayım
14: 00 1 yumurta biraz peynir salatalik
Türk kahvesi şekersiz çay
Bitti
Hadi başladık bugun geç kalmaKizlar merhabaaa siz başlamışsınız da benim yeni haberimin olmasi...hem de kilo almisken yaa bana bi el atar mısınız yoksa tombul olarak ölücem 29 sayfaymış bana kısa özet geçer misinizçünkü yapan herkes kilo vermisss❤❤❤❤
Canım nerede kaldınızMerhaba
16/10
Boyum 170
Kilon 72
sabah 10:45
Kızartılmış 1 dilim ekmek
Patates haşlama 1 kaşık
Beyaz peynir
Çay
12:28
Türkkahvesi şekersiz
Ece çikolata 1 bezecik
2470 adım
benim boyum senden kısa maalesef 55 istiyorum ama uzun zaman oldu 60 ın altına inmeyeli o yüzden çok zorluyor bide sabredemiyorum kaçamak yapıyorum spor yapıyorum ama sabah da foto çektim kendimi incelme baya farkediliyorAyyy bu kiloyu görmek istiyorumbaşarılar hedefin kaç benim hedef 60 önce 65 görmem lazım
Zaten vermek için buradayız başarılar canım ilk sayfaya etiketliyorum pazartesi eksi olur inşallahTers olmuştu foto tekrar yükledim
geldim cnm bugün kalktım zencefilli sirkeli limonlu çayımı içtimGel hadi bekliyoruz
Canım ödem var onu atmak için ugrasıyorum yoksa az az 2 ögün 2 ara öğün tercihimdirIkra meyra cnm bide senin geçen sayfalarda az yemeli bi mesajını gördüm yapsam mı diye bence yapma az ye ama düzenli ye öbür türlü kastan verirsin
İnşAllah canım başarılar herkeseZaten vermek için buradayız başarılar canım ilk sayfaya etiketliyorum pazartesi eksi olur inşallah
hoşgeldin canım süpersin baskül paylaşımıda yap tatlım ilk sayfada yerini alsında düşüşleride görelimgeldim cnm bugün kalktım zencefilli sirkeli limonlu çayımı içtim
15 dk leslie 1 mil yaptim
10 dk cardio leslie yaptım
Tam gaz devam
Hazırım başladım bugün 16-8 yapıyorum bende. 19.00 dan sonra yemek yok inşallah.Hadi bekliyoruz işte bugun başlıyoruz
Yarin sabah yapayim cnm olurmu şimdi geç olduhoşgeldin canım süpersin baskül paylaşımıda yap tatlım ilk sayfada yerini alsında düşüşleride görelim
Bende yapayim öyleHazırım başladım bugün 16-8 yapıyorum bende. 19.00 dan sonra yemek yok inşallah.
72-73 arası kilodayım
Ben onu normalde türk kahvesi yapınca katıyordum cnm diyetlerdr seviyorum birde güzel oluyorBen bir de kür yapıyorum düzene oturmamıştı ramazanda aşırı çok etkiliymiș yorumlardan okudum.
Tarçınlı kahve kürü duydunuz mu?