İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmi :KK43:
20200527_140443-1.jpg

Ben bir de kür yapıyorum düzene oturmamıştı ramazanda aşırı çok etkiliymiș yorumlardan okudum.
Tarçınlı kahve kürü duydunuz mu?
Canım hoş geldin ben hiç duymadım sutte etkili oldugunu biliyorum sut tarçın baskül paylaşımı başladı tatlım 😉

Arkadaşlar baskül paylaşımı yapılacagını biliyordunuz bugun paylaşım yapmayanlar yarında yapmasın pazartesi mutlaka paylaşın 😊

Ben hala oruçluyum 15.30 kadar açmıyorum ama su içiyorum yeşil cayda

15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmi :KK43:Eki Görüntüle 2640481
Sudan bence canım, hiç susuz tartıldık sonuçta hepimiz🤗 bence yarın sabah tekrar tartıl bak 69larda çıkacaksın

Sudan bence canım, hiç susuz tartıldık sonuçta hepimiz🤗 bence yarın sabah tekrar tartıl bak 69larda çıkacaksın
Artık tartılmam canım zaten oruçluyum wc de çıktım ama en iyisi pazartesi saat 10.30 da oruç açıyorum bugun gece 21.30 da bozunca tekrar uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 15.30 da acıcam 😑 artık tartılmam pazartesi gunu görecegim 😕

X