- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.521
Ooh süpersin bugün tuttuysanVar var dünde vardı yedim bugün tuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh süpersin bugün tuttuysanVar var dünde vardı yedim bugün tuttum
İnşallah canımSüper bu hafta iyi eksi olucak
Ben hiç utanmadan yazdım yaKızlar üzülerek bugün buraya birşey yazamayacağım çünkü bugünü ödül gibi yaptım.sabah pişi akşam pizza diyorum utanarak kapatıyorum konuyu.
Yemesem patlama yaşarım daha kötü olur.İki aydır pişi yemiyordum yeni yedim.akşama da bari pizza yiyeyim dedim yarın detoksa devamBen hiç utanmadan yazdım ya
Bazen olur böyle şeyler
Benim bazen=her hafta
Ne detoksu böyleykenYemesem patlama yaşarım daha kötü olur.İki aydır pişi yemiyordum yeni yedim.akşama da bari pizza yiyeyim dedim yarın detoksa devam
Diyet diyecektim aklım detoksa gitmiş ama bir günlük kabak detokstan birşey olmazNe detoksu böyleyken
Öyle mi dersin Bende yapsam iyi olacakDiyet diyecektim aklım detoksa gitmiş ama bir günlük kabak detokstan birşey olmaz
Yok yok boşver yarın dikkatli besleniriz inşallah.Öyle mi dersin Bende yapsam iyi olacak
Sen bu hafta çok iyi gittin.çok merak ediyorum acaba ne kadar verdinSlm kizlar benimde bugün kabak detoks var 2 öğün yicektim ama 1oğün dayanabildimEki Görüntüle 2690037 Eki Görüntüle 2690038 Eki Görüntüle 2690039
Olsun nolcak salı günü nasılsa tartı günümüz bugün bende ortadan yedim tabak yok hiç bişi yokKızlar üzülerek bugün buraya birşey yazamayacağım çünkü bugünü ödül gibi yaptım.sabah pişi akşam pizza diyorum utanarak kapatıyorum konuyu.
Süper gidiyorsunSlm kizlar benimde bugün kabak detoks var 2 öğün yicektim ama 1oğün dayanabildimEki Görüntüle 2690037 Eki Görüntüle 2690038 Eki Görüntüle 2690039