-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ben de sabah kendime öğlen için dürüm hazırlarken az kalsın ağzıma bir şeyler atıyordumArkadaşlar dün başıma geleni anlatayım saat 17 de yedim 17.30 da bitti fermuarı kapattık artık neyse guzel guzel gidiyordu ikiz kızlarım anne halley verirmisin dediler verdim saat 21.30 da bende unutup yedimmionun cezasını çekip uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 15.30 kadar aç kalıcam
Vayyyy vayybende ramazanda zayıflarım dedim ilk 10 gun çok iyi gectı sonra bi daha toparlanamadm tebrik ediyorum seni
Tekrar almak o kadar kolay ki. Verdigin emekleri düşün kalori say iki öğün yap. Hemen alırsın yazık olur.Merhaba sabahki tartı 76.If ile 88 den geldim buralara.Pazartesi 75 leri görmek istiyorum bakalım birkaç gündür şımardım yiyorum☹
İlk sayfada yazıldın canım madem pazartesi günleri kendine kural koydun ok diyorum sonraki fotolu olursa sevinirimBen de sabah kendime öğlen için dürüm hazırlarken az kalsın ağzıma bir şeyler atıyordumson anda döndüm. Işte alışkanlık...
Ben başka tartılmayacağım 71.1 pazartesinden pazartesinetatlı yemiyorum ya ilk hafta kesin gider ondan sonra porsiyon küçültmek lazım.
Evet ıf ile verdim ocakta başlamıştım ıf e o zamandan bu zamana verdim.Katı yapmadığım halde.Baskül paylaşımı yaparsan daha iyi olur canım sen hangi pencereyi uyguluyorsun88 den ⬇ 76 çok süper düşüş bence gayet harika ne kadar surede verdin if diyetimi
5 kilo kalmış ne guzel başarılar cnmBen de geldim
18/6 yapmaya karar verdim çünkü kahvaltıyı bir türlü erken yapamıyorum, kapanışı da 18.30dan daha geç yapmak istemiyorum
Hedefim 52
Net 76 kilomusun cnm pazartesi mutlaka baskül fotolu olsun ilk sayfaya 76 yazdım net 76 iseEvet ıf ile verdim ocakta başlamıştım ıf e o zamandan bu zamana verdim.Katı yapmadığım halde.
Evet yarısı gitti yarısı kaldı5 kilo kalmış ne guzel başarılar cnm
Ben de geldim
18/6 yapmaya karar verdim çünkü kahvaltıyı bir türlü erken yapamıyorum, kapanışı da 18.30dan daha geç yapmak istemiyorum
Hedefim 52
İlk sayfada yerini aldı tatlımBen de geldim
Hedefim 52
Başlıyormusunuz bugun başladıkEmziren anneler de uygulayabiliyor mu?
Başlıyormusunuz bugun başladık
Başlıyormusunuz bugun başladıkPeki bu karatay gibi olmuyormu .ben Karatay yapıyorum iki öğün ve bu saat aralıklarına denk geliyor
başlıyormusun bugun başladıkKızlar bişey soracağım size benim sabah erken kalkma alışkanlığım yok. 12 den önce uyanmam öğle. Benim bunu nasıl ayarlamam lazım aç kaldığım süreye uykuda olduğum zamanıda mı katmalıyım
O zaman bugun akşamdan sonra yemiyoruz saatleri siz belirleyin bende akşam 17.00 de yemeye bsşlıyorum 17.30 da fermuarı kapatıyorumNasıl simdi 8 saat boyunca diyet yapicaz 16 saat oruc tutucaz dogrumu anladım benimde diyete girmem lazim
Nee yarım saat mi yiceksinO zaman bugun akşamdan sonra yemiyoruz saatleri siz belirleyin bende akşam 17.00 de yemeye bsşlıyorum 17.30 da fermuarı kapatıyorumhadi bugun başladık
Sizde başlıyormusunuz bugunBen de dönem dönem uyguluyorum. Memnunum. Dinclestiriyor en onemli yani bu. Ödem varsa atıyor. Bagirsaklari daha iyi çalıştırıyor
Yok tabagımı 30 dkkda bitiriyorumNee yarım saat mi yiceksin
Başlıyormusunuz bugunevet...ama bu bir diyet değil aslında bir beslenme düzeni..onu demek istiyor arkadaş.