- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.121
Evet canım tüm yeşillikleri 1 tane haşlanmış yumurtayla doğruyorum bolca pul biber sumak istediğim baharatı atıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp yiyorum.istersen közlenmiş biber de ekle çok seviyorum.sade yumurta yerken zorlanıyorum böyle iyi gidiyor.içinde biraz peynir ve zeytin de varBu yumurta salatayı merak ediyorum ama hadi biteremessem diyorum güzel mi tadi@Kazen beye seslenim kızlara bildirm yapsanız
Denerim lor alırım tuzsuz yeşil zeytinde var akşamda iyi olur seviyorsan hafif olurEvet canım tüm yeşillikleri 1 tane haşlanmış yumurtayla doğruyorum bolca pul biber sumak istediğim baharatı atıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp yiyorum.istersen közlenmiş biber de ekle çok seviyorum.sade yumurta yerken zorlanıyorum böyle iyi gidiyor.içinde biraz peynir ve zeytin de var
Ohhh çok lezzetli görünüyor az zaten.Hiç yemeyince sağlığın bozulur.belli bi kalori almak lazım her gün canım.Benim bir aydır saçım dökülüyor hemde yarı yarıya azalma var akıyor vücudumdan resmen.Belki yeterli besin alamıyorum bilmiyorumAksam 18.5 yedim dayanamadımdereotlu makarna samirsakli yoğurt acı soslu 4-5 çorba kaşıkEki Görüntüle 2675394
Canım Dr git kan değerine baktır gebelik yaşadın sonuçta eksilme vardır .benim sürekli anemim var demir şurubu var minik şişelerde bir húplük arkasına limonlu su içiyorum emilimi için haftalık B12 iğne oluyorum kendimi bildim bileli bunları alıyorumOhhh çok lezzetli görünüyor az zaten.Hiç yemeyince sağlığın bozulur.belli bi kalori almak lazım her gün canım.Benim bir aydır saçım dökülüyor hemde yarı yarıya azalma var akıyor vücudumdan resmen.Belki yeterli besin alamıyorum bilmiyorum
1 ay önce baktırmıştım d v demirim sınırdaydı ama düşük değildi.çünkü 4 ay boyunca d ve demir kullandım.son 1 aydır ilaçları bırakmıştım 2 gündür yeniden başladım.Bana herkes öyle söylüyor nasıl annelerin doğumdan 4 6 aylarda saçları dökülürse seninki de öyle olmuş diyorlar ama bu kadar dökülme normal mi anlamıyorum dediğim gibi yarıyarıya dökülme var saç diplerim acıyor artık.sabırla gecmesini bekliyorum.ama çok çok kötü durumda.Canım Dr git kan değerine baktır gebelik yaşadın sonuçta eksilme vardır .benim sürekli anemim var demir şurubu var minik şişelerde bir húplük arkasına limonlu su içiyorum emilimi için haftalık B12 iğne oluyorum kendimi bildim bileli bunları alıyorum950-1000 kalori almalıyız hafta sonları bizde mutlaka mangal olur eşim değerlerimi bildiği için sabah iyi kahvaltı akşam mangal dondurma derken 1500-2000 kalori alıyorum dur
Benimki de şu şekilde
Sabah tartil daha iyi sonuç alırsın cnmKızlar tok ve akşama doğru 67.5 kg im.ozamsn aç 66.0 yım diyelim
Arkasından limonlu sodalı ayran
Ne güzel senin kahvaltılar afiyet olsun.Ben 1haşlanmış yumurta minik bir tane dereotlu poaça iki zeytin domates salatalık 1 dilim peynir yedim.üstüne türk kahvesi içtim.Akşam için gün menüsü var12.30 kahvaltimçeyrek lavasliEki Görüntüle 2676168