- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.081
Geçmiş olsun canım6 agustos menü
Sabah kahve
Öğlen 1 kase yoğurt 3 dilim salam
Akşam et sote
1 top dondurma
Kapanış
Spor yapamıyorum dün ayağımı koltuğa vurdum tırnağım kalktıacı var biraz geçince yapacam ayakkabı giymek bile zor.
Evet uygulaması ama 2 saat yürüyüşte 1.978 adım olması saçma degilmiHiç bilmiyorum ki kuzum benim telin kendi uygulaması ben kurmadım.zaten kayıtlıydı telde.
Geçmiş olsun cnm Adana sicak bende parmak arası terlikle yürüyorum6 agustos menü
Sabah kahve
Öğlen 1 kase yoğurt 3 dilim salam
Akşam et sote
1 top dondurma
Kapanış
Spor yapamıyorum dün ayağımı koltuğa vurdum tırnağım kalktıacı var biraz geçince yapacam ayakkabı giymek bile zor.
Merhabalar acaba bu kilo cetveli nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuzEvet uygulaması ama 2 saat yürüyüşte 1.978 adım olması saçma degilmi☹
Evet canım tabiki.güncelleme falan mı istiyor bilmiyorum ki.ben hiç sorun yaşemadımEvet uygulaması ama 2 saat yürüyüşte 1.978 adım olması saçma degilmi☹
YapmışsınMerhabalar acaba bu kilo cetveli nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz
SüperSabah normal kahvaltı yanında biraz sucuklu yumurta
Öğlen 1 bardak kola
Akşam üç dilim etli ekmek 1 ayran salata
Bugün 14 km yürüdüm ben insan değilim
İşte bu azim oldukça geç de olsa veririz bizMenüm abartılı oldu yazmicammisafir vardı
7 bin adım atabildim misafir geç gitti 23 de bende aşağıya inip yolcu ettim hemen yürüyüşe ciktim
Kızlar ne zaman geliyorsunuz bi ses verin artık
10 ağustos 16/8
Sabah 1 haşlanmış yumurta, çeyrek avokado,domates salatalık bir dilim peynir 5 zeytin 1 parça ekmek 1 yeşilçay
Öğlen 1 double türk kahvesi 1 hurma 3 kare çikolata
Akşam et sote ve cacık
Hadi çok bekletmeyin çıkın çıkın gelin zayıflayalım.
Bana da öyle geliyor.Ama bence en güzel yazın zayıflanıyor meyve sebze yeşillik bol.hava da sıcak olunca çok yiyesi gelmiyor insanınSüper menü
Hava soğumadan gelmicekler sanırım
Evet canım öylede deniz oluncaBana da öyle geliyor.Ama bence en güzel yazın zayıflanıyor meyve sebze yeşillik bol.hava da sıcak olunca çok yiyesi gelmiyor insanın