İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Slmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttumşimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra
Yarın tartilirsin cnm listeye guncellicem çok teşekkür ederim

Afiyet olsun kilo olmasın

Slmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttumşimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra
Yarın baskülü paylaşırsan haftaya da yıldız kim olucak gorucegiz artık sonbahar geliyor toparlanalim kışa yapismasin fazlalıklarımiz

Canım nasıl gidiyor hamilelik 11 hafta görünüyorsun maşallah

siz yazmışsınız ama bana bildirim gelmemiş heralde kılom 60,8 cnm ama geçen hafta fena dağıttım diyette olunca yemiyorum ama bırakınca saçma sapan yiyorum inan açlıktan değil kılo almadım ama vücut hafif salmaya başladı lkarantınadan sonra güzel spor ve yürüyüş yapmıştım onun sayes,nde çok almadım diye düşünüyorum

Evet spor yapildimi az az alınıyor abartmadan ama bıraktı mı az azlar çok fena ağır lik oluyor

Anladim cnm 60.8 guncliyorum haftaya bol eksi olsun

Menüm
Kahvtim
Ara öğünüm
Saat 4 de
Saat 18 de yoğurt kürü 1 er çay kaşık zencefil zerdacal tarçın yarım limon suyu az karabiber kapanis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…