- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.161
Yarın tartilirsin cnm listeye guncellicemSlmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttumşimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra
Afiyet olsun kilo olmasınBen sabah arkadaşa davetliydim çok yedim
Yinede utanarak yazacağım.
Biraz patates ve biber kızartması
2 sigara böreği
2 zeytin domates 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta.
Yarım dilim kek.
Akşam da etli türlü ve yoğurt.
Yarın baskülü paylaşırsan haftaya da yıldız kim olucak gorucegizSlmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttumşimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra
Ok canim yarin paylaşırımYarın baskülü paylaşırsan haftaya da yıldız kim olucak gorucegizartık sonbahar geliyor toparlanalim kışa yapismasin fazlalıklarımiz
Haftaya salı günüOk canim yarin paylaşırımyumurta günü yapmışsın çok etkili yarin kesin eksidesindir
Haftaya bol eksi olsun inşallah
Canım gelmiyormusun hadi toparlanalim artıkarkadaşlar ben de bugün regl olmama rağmen tartıda eksi gördüm çok mutluyum
Canım nasıl gidiyor hamilelik 11 hafta görünüyorsun maşallahBende köye göçmeyi düşünüyorum ama çocuğun eğitimi olacağı için bir ayağımız her zaman şehirde olacak.
Kızım 4,5 yaşında tohumdan filizlendirme çalışmalarımız var gözlemliyoruz . Elmamız daha erken filizlendi limon ve erik biraz geç olacak ya da olmayacak gb
burdan ses çıkmıyor diye ben de ses etmedim pazarteesi tekrar başladım ama spor yapamıyorum malesefCanım gelmiyormusun hadi toparlanalim artık
Buradayız cnm bizburdan ses çıkmıyor diye ben de ses etmedim pazarteesi tekrar başladım ama spor yapamıyorum malesef
Evet spor yapildimi az az alınıyor abartmadan ama bıraktı mı az azlar çok fena ağır lik oluyorsiz yazmışsınız ama bana bildirim gelmemiş heralde kılom 60,8 cnm ama geçen hafta fena dağıttım diyette olunca yemiyorum ama bırakınca saçma sapan yiyorum inan açlıktan değil kılo almadım ama vücut hafif salmaya başladı lkarantınadan sonra güzel spor ve yürüyüş yapmıştım onun sayes,nde çok almadım diye düşünüyorum
Anladim cnm 60.8 guncliyorum haftaya bol eksi olsunsiz yazmışsınız ama bana bildirim gelmemiş heralde kılom 60,8 cnm ama geçen hafta fena dağıttım diyette olunca yemiyorum ama bırakınca saçma sapan yiyorum inan açlıktan değil kılo almadım ama vücut hafif salmaya başladı lkarantınadan sonra güzel spor ve yürüyüş yapmıştım onun sayes,nde çok almadım diye düşünüyorum
Bol eksiler olsunKahvaltım aşağıda
Akşama sadece 2 kase tarhana çorbası içtim o kadar.
Bir porsiyon da meyve yedim.